Evo ja bih se malo ubacio: nemaju svi sreće kao ti.
Ja sam svog Panasonica odnio u servis ima ravno 30 dana. Prvo sam 14 dana slušao priču kako čekaju "e-mail " iz Zagreba jer ne znaju ni kako će ni što će. Onda ih ja nisam zvao još jedno deset dana (dakle 25 dan od donošenja na servis) Onda redom idu izjave iz dana u dan
25. dan: da: pa ne vjerujem da je aparat već 25 dana na servisu nazovite sutra
26. dan: mačiji kašalj: napravio sam ga ali ga nisam probao (postavio sam mu pitanje kako zna da je napravio ako nije probao)
27. dan probao je ali to nije to: ima još mrtvih pixela
28. dan : popravio je sve osim tri mrtva zelena pixela ( napominjem da je odnesen na servis sa opisom kvara- tri mrtva zelena pixela)
29. dan: evo samo što nije nazovite popodne
30 dan:znate: cijeli dan nemam pa imam Internet a za popravak se moram spojiti na server u Japanu (podsjetilo me na otključavanje mobitela )- pa sam se zapitao da li sam ja njemu dao aparat ili mobil
Što me je najviše zasmetalo: ovo je ovlašteni Panasonicov servis u Splitu. No malim sitnim slovima piše: da popravkom u servisu uređaj gubi tvorničko jamstvo??? To sebi nikako da objasnim i žao mi je što ne mogu pitati nikoga u ZG da li je tako napisano i u ZG servisu?
Tješi me što sam progurao 30 dana, još 15 i dobivam novi uređaj ili lovu nazad (aparat kupljen u HGSPOTU) već mjerkam Pentaxa 100D

Bookmarks