ako ti šta ovo može pomoći http://mobile-place.info/home/index....=247&Itemid=30 recenzija kolege forumaša
Pozdrav!
Uzeo bi Nokiu E66. Tražio sam po netu ak ima kakvih problema sa tim mobitelom i nisam našao ništa pretjerano, manje-više dosta se hvali. Zanima me ako ga tko posjeduje ovdje ili mu je bio u rukama da mi napiše neka iskustva iz prve ruke. Da li ste postoji nešto vezano uz sam telefon ili njegove funkcije što smatrate lošim?
ako ti šta ovo može pomoći http://mobile-place.info/home/index....=247&Itemid=30 recenzija kolege forumaša
Hvala.
Interesira me još jedna stvar jer nisam do sad imao mobitel sa wifi: da li ću se moći mobitelom spojiti na svoj wireless adsl router i koristiti internet, odnosno surfati mobitelom? Isprike ako sam pitao nešto kaj se podrazumjeva, ali kao što sam rekao nisam još imao wifi mobitel...
Hoćeš.
Samo, naravno, moraš znati šifru (ili se spojiti na nezaštićenu mrežu).
To je smisao wifi mobitela.
Zadnji uredio georgy : 30-10-2008 u 12:06
˙ɐsıdoʞnɹ ƃoʌs ǝɾuɐʇıɔ oʇ ǝɾ ouɔıqo -ɐƃoʞ olıq po ıɾloq ǝɾ nɯǝɔ n oʇsǝu ɐɯı ʞǝɾʌoɔ ıʞɐʌs
Prije svega, pozdrav svima!
imam par pitanja vezanih uz nokiu e66:
* da li se može hakirati?
* da li se može ubaciti stariji firmware unutra (ako je unutra noviji, pa ako taj stariji podržava hakiranje da se hakira)?
* ako se jednom hakira, da li se to poništava kod ubacivanja novog firmwarea?
Hvala na odgovorima
fon se moze hakirati
ne moze se ubaciti stariji soft
da, ako radis update firmware-a, moras ga ponovo hackirati
no vjerovatno neces imati razloga ubacivati novi soft...
fon je odlicno napravljen i nisam mogao vjerovati da je slajd tako dobar, sve dok ga nisam uzeo u ruke![]()
RoBee
tnx robee na odgovoru
I ja mislim uzeti taj mob, pa me zanima tipkovnica i baterija. Da li se moze pristojno tipkati na njoj, bez nekakvih zackoljica. I koliko baterija traje sa ukljucenim GPS-om? Tj. koliko traje kad koristim mob kao GPS.
Tko se ljuti, uvalim mu kruti...
t-maco pogledaj na ovoj stranici review
a ne mogu naći di sam pročitao trajanje baterije baš samo za striktno korištenje gps-a; mislim da oko 5 sati, ali me nemoj držati za riječ, ako nađem, dodam link
Ima dobar review na gsm areni i tamo kažu da im je radio 6h non-stop gps...
Vau. To je vec impresivno.
Tko se ljuti, uvalim mu kruti...
tipkovnica je jedna od najboljih...
samo treba pricekati, pa ce cijena pasti do Nove![]()
RoBee
u čakovcu su u četvrtak 4 kom dobili u t-centru i 4 u bukalu (t-partner)...jučer popodne u t-centru nisu imali više ni jednog, a kod bukala ostao jedan - taj je postao moj
uglavnom, prvi dojam je jako dobar kaj se tiče kvalitete izrade i slajda...s obzirom da mi je to prvi symbian mob polako se prilagođavam na sve skupa...imate kakav savjet ili link za beginnera (kaj se tiče dodatnog softvera i sl.)?
nadam se da u KC imaju (ali ja mogu tek u petak ići jer sam trenutno u gipsu s nogom tak da se nadam da je bude), ak ništ drugo budem i do vž-a otišel da vidim dal ju imaju (druga solucija)
uglavnom, Lepy - napiši mali rewiv ak maš vremena. pozz
a tu si najdi sve za nokiu: (potrebne besplatne registracije)
http://www.symbian-freak.com/forum
http://www.ipmart-forum.com/
http://dotsis.com/
hvala orehek...
imam problem sa bt slušalicom cardo scala 700 i e66...mob ga uopće ne vidi...sa nokia 6280 je radi ok, ali e66 ga ne pronalazi...jel netko može pretpostavit zašto?
EDIT: riješio sam problem...trebalo je slušku stavit u mode za uparivanje, zaboravio na to![]()
Zadnji uredio Lepy : 02-11-2008 u 12:32
Nažalost, moram priopćit da mi se čini kako bluetooth ne funkcionira kak treba...ne znam da li je to zajedničko svim e66 ili samo moja ima probleme...
Radi se o tome da računalo, odnosno pc suite, nakon određenog vremena izgubi vezu sa e66, iako pc suite kaže da su spojeni...jednostavno nemoguća je bilo kakva komunikacija...
Probao sam koristiti ovu novu 7.x verziju pc suita i stariju 6.86. Uglavnom stvari profunkcioniraju dok odem u bluetooth izbornik na e66. To onda kao pokrene sve skupa i komunikacija je opet moguća neko vrijeme...
Any ideas?
lepy, jesi rješio problem?
nakon par dana korištenja - da li preporučaš mob ili ne?
Ovako, mobitel je mrak kaj se tiče kvalitete izrade, slajda, hrpe funkcija, brzine itd. Međutim moram istaknuti 3 osnovna problema na koja sam ja naišao:
1. bluetooth se voli pogubit i jednostavno ne "responda" (nema odziv) - dogodilo mi se i sa pc-om i sa bt sluškom
2. iz slušalice mobitela čuje se neki zvuk viskoke frekvencije koji prestaje dok fon ode u onaj standby ili sleep ili kak da to čovjek nazove - nije da se čuje dok si udaljen od fona, nego se čuje kad se prisloni slušalica na uho
3. baterija nije predugotrajna - iako dosta tipkam po fonu mislim da trajanje od 1-2 dana nije dovoljno (punio sam ga s nedjelje na ponedeljak po noći i sad mi se opet javlja da je gladan)
Sve u svemu, neznam da li tko ima taj telefon i da li ima sličnih problema, ali mislim da ću ga odnjeti natrag i reklamirati...još bateriju mogu prežvakati, ali to pištanje iz slušalice i nepouzdani bluetooth me nerviraju...iako možda to rješi neki update firmwarea (kod mene je trenutno 102.07.81)...i da - NSU još ne podržava E66![]()
Ima ponavljanje alarma...reci mi da li se to zujanje dalo popravit nekako?
Evo, moram reći da sam riješio ovaj problem sa bluetoothom. Izgleda da mi je pukom slučajnošću u isto vrijeme kad sam kupio E66 riknuo bt dongle - da ne povjeruješ!Danas probao sa drugim bt dongleom i radi ko beba
Ostalo je to cviljenje u sluški...neznam kak je moguće da telefon te klase pati od tako jadne i "low budget" boljke...![]()
Bookmarks