Evo baš gledam...ovo sigurno budem aktivirao kad prestanu besplatne poruke. Sad već i brat i sestra razmišljaju preć na tele2 pa da bude besplatno teleforniranje u obitelji...yea!
Nova mogucnost na knock out tarifi...
http://www.tele2.hr/knock_out_opcija_zero.html
Oglasi su i dalje zabranjeni na forumu.
Evo baš gledam...ovo sigurno budem aktivirao kad prestanu besplatne poruke. Sad već i brat i sestra razmišljaju preć na tele2 pa da bude besplatno teleforniranje u obitelji...yea!
Meni je previse tih 49kn mjesecne naknade! Bolje je imati dva broja jedan Knock-out za sve izvan Tele2 i Zero In za unutar Tele2.
Pa ne znam, meni se ovo čini isplativo ako puno pričate unutar mreže (više od 100 minuta mjesečno). Definitivno bolja solucija od Zero In...
Tko se ljuti, uvalim mu kruti...
ali ipak 49 kuna...ej...malo punooooooooo.....valjda je krenila inflacija u t2....ili misle da su dostigli vip...tko zna...
49 kuna je jeftinije od Vipovih 50 kn za Vip 0 i koliko već košta Unlimited za T-Mobile...
da istina...ali gledam koliko se to isplati....koliko imam brojeva vipa ...koliko simpe...koliko t2...e sad dali se isplati dati 49 kuna??!!...ili ostati na uobicajenoj knockout tarifi??!!....milsim da je 49 kuna previse za t2...i vrlo je neobicno za t2 da bude tako velika cjena...a dobro sad su ''uz bok vip-u'' pa je moda obući široke hlače...hehehhe
Neaktiviranje za sobom ne povlači nikakve minuse, tako da ne moraš aktivirat ako ne želišTele2 se reklamira sa tom cijenom kao "zauvijek" i da sad bude 25 kuna za za pola godine 50, onda bi bila ogromna dreka. Ovako su mirni, aktivira onaj tko ima curu na tele2 i dosta frendova, i ne moraju ništa mijenjat jendog dana kad budu imali milijun ili dva korisnika...
Tako je...i još to sve u kombinaciji sa Knock Outom...jel ima tko povoljnije od toga?![]()
Kada se sve zbroji i oduzme mislim da je ovo najpovoljnija tarifa. 0 kuna u vlastitoj mrezi i 0,49 kuna prema svim drugim mrezama i to za samo 49 kuna mjesecno.
PREDATOR
po meni se ovo isplati aktivirat samo ako imas duuge pozive unutar mreze, a to je obicno za curu ili obitelj
Da li postoji povoljnija tarifa od ove? Ja je nisam nasao. Zovem podjednako prema svim mrezama i uopce ne gledam tko je na kojoj mrezi i kolika je duzina poziva. Da sa bilo koje druge tarife ovoliko pricam racun bi bio nekoliko puta veci.
PREDATOR
Dakle 50 kn za 0,49 prema svim mrežama, SMS 0,29, 99 kn za 0,49 prema drugim mrežama, 0 kn unutar mreže, SMS 0,29, 149 kn za 0,49 druge mreže, 0 Tele2, 0,09 kn/SMS...
koliko ja znam izbacili su opciju 0.09kn za SMS
Aaaa, nisam u toku...OK![]()
isto tako imaj na umu da je naknada za uspostavu poziva (?) 29 lipa. tako da nije unutar tele2 0kn, nego 29 lipa. ako cesto zoves, a ne pricas predugo, ispadne te ipak dosta para.
sve u svemu, tele2 je uvjerljivo najisplativiji, sto su i dokazali s ovom tarifom. samo da se rijese jos djecjih bolesti i sve pet.![]()
25 lipa a ne 29?
mea culpa. 25 lipa je.
a, zanemarite prijasnji post![]()
jedno glupo pitanje
da li tih 49kn ulazi ili ne ulazi u obracun tj da li mi skida s toga pare
znaci na tarifi 85 nek stucem mjesecno 150 i onda na to mi zaracunaju jos 49, ili u tih 150kn potrosenih mi je uracunato tih 49
4 h je pa mi mozak ne radi bas najbolje XD
Bookmarks