Vidim da je ovo jako davno pisano, ali upitata ću Bimbija zašto gore kad je navodija objektive nija naveja dvi Tokine, 11-16 2,8 i 12-24 4,0?
Vidim da je ovo jako davno pisano, ali upitata ću Bimbija zašto gore kad je navodija objektive nija naveja dvi Tokine, 11-16 2,8 i 12-24 4,0?
U vrijeme kada sam ja kupovao objektiv (a i sada se stanje nije puno promijenilo) nije bilo mnogo onih koji bi se odlučili za kupnju Tokine.
Shodno tome nije bilo kvalitetnih recenzija iste, kao niti ozbiljnih osvrta iskusnih korisnika na webu na isti komad opreme.
Uvjerenja sam da ako se nesto ne prodaje obicno za to postoji dobar razlog. Pored navedenoga, s obzirom na ono što sam od Tokine vidio i imao prilike oprobati (pogotovo nove serije objektiva) ne da mi ne ulijeva povjerenje, već bi isto ocijenio kao najlosije na trzistu (od tvrtki koje se vole deklarirati kao ozbiljne).
" To every man there comes a time in his lifetime, that special moment when he is figuratively tapped on the shoulder and offered the chance to do a very special thing, unique to him and fitted to his talent. What a tragedy if that moment finds him unprepared or unqualified for the work which would be his finest hour."
Bookmarks