najbolje bi bilo da je taj čovjek izvadio mob iz kutije, sve stvari potrpao u vreću a mobitel u džep. da ne ispadne kao da je nov, već kao da se koristi.
i tako ti ga je najlakše donjeti iz njemačke. ili probati poslati po autobusu.
Ovako znam da se neradi o mobitelu ali mi treba velika pomoć...
Tetka mi je u Njemačkoj kupila taj mobitel...
I sad neki covjek je trebao donjeti taj mob ali pošto je išao avionom oni mu ga nisu dali da prenese.
I sad mene zanima cime da ona meni njega posalje? Ima li tko iskustva?
Jer kad bi slala poštom na granici bi ga uzeli i poslali praznu kutiju...vec bio slucaj (srećom nije bio novi mob)
najbolje bi bilo da je taj čovjek izvadio mob iz kutije, sve stvari potrpao u vreću a mobitel u džep. da ne ispadne kao da je nov, već kao da se koristi.
i tako ti ga je najlakše donjeti iz njemačke. ili probati poslati po autobusu.
...HTC Desire->Sensation->One (M7)->Note 3->LG G2-> S6 SM-G920F
a gle, ako ga želiš zapakiranog, onda imaš mogućnost slanja autobusom, ili da ti ga netko tko ide sa autom doveze ili pošta.
samo neznam u čemu bi bio problem da ti netko donese mobitel koji je izvađen iz kutije. (ali treba imati osobu od povjerenja).
slanje autobusom: isplativo. daš nešto novaca vozaču da preveze mobitel, zapišeš ime i prezime vozača, br mobitela, autokompaniju, rege busa itd.
samo je malo rizično... jer je pitanje koliko možeš vjerovat vozaču.
najsigurnije ti je, ako ti netko od rodbine ili prijatelja dolazi sa autom. pa oni to povezu. (ali bi zbog carine trebali izvaditi mob iz kutije), pa kad pređu granu, ponovo ga staviti u kutiju...
...HTC Desire->Sensation->One (M7)->Note 3->LG G2-> S6 SM-G920F
Tome covjeku nije od povjerenja...zato sam odustao od toga.
A za autobus neznam...jer slala mi je nesto.(Bilo je cini mi se dosta vrijedno)
On mu to dala zapakovano i ja otisao do mjesta na kojem ce prolazit,on stao i dao mi to.
I imam jos jednu mogucnost jedan susjed....moram vidjet s njim jer on ide u njemacku cesto pa cu vidjeti s njim a ako on ne.
Morat cu autobusom
Gens Una Sumus!_______>>Mi smo Hogari >> posjetite nas >> http://hogar-wifi.hr pogledajte mnogo korisnih linkova i stvari na ZDENAC FORUM
http://www.dhl.hr/publish/hr/hr/abou...ions.high.html
DHL je lider na globalnom tržištu međunarodne zračne industrije, ekspresnog prijevoza, cestovnog i zračnog cargo prijevoza. Također je broj jedan u oceanskom prijevozu kao i u transportnoj logistici u svijetu. DHL nudi spektar prilagođenih riješenja – od ekspresnog prijevoza dokumenata do upravljanja cijelokupnim lancem dostava.
Bookmarks