da li je samo demo pusten ili je citava igrica izasla,ako je citava ja sam mislio da ce to kasnije malo...
evo izasao je...
jucer sam skinuo demo i malo zaigrao i sve sto mogu reci je da sam odusevljen.
definitivno najbolji pes dosada, sto je i logicno ali govorim to zato jer sam sa proslim nastavkom ostao razocaran..
igrivost na visoj razini, realnije kretnje i potezi igraca, igra od igraca trazi vise preciznosti itd.
tu su i neki licencirani klubovi te cjela nizozemska i francuska liga.
download demo
tears stream down your face when you lose something you cannot replace...
da li je samo demo pusten ili je citava igrica izasla,ako je citava ja sam mislio da ce to kasnije malo...
koliko ce biti cijena origanala?
ExCenTric jesu li komentatori ponovo pijani kao u PES 2008 ?
Kada gubim 3:1 i u 85 minuti komentator govori da su momčadi izjednačene.
Da te upoznam s pravilima ovog podforuma
http://cafe.mobil.hr/showthread.php?t=15792
http://fifax.net/en/ <--Look there
igro je na ps3.........najbolji pes do sada......sad je dosta realna....npr hlacice vijore itd..............samo je glupo na demu sta imas 5kluba u kriz i mozes igrati 5min........stavio je skidati ima 7gb......
....DULCE ET DECORUM EST PRO PATRIA MORI....
Samo ludak prkosi jacima od sebe i izlazi kao pobjednik!
grafika mi je najbolja do sada. komentatori su mi iskljuceni, tak da neznam za njih. za sad me jedino iritira kaj za skoro svaki faul dobijes karton. dinamo, barca, real imaju licence, za ostalo neznam. za gol se treba potrudit.
Nemam potpisa, jer neznam kaj da napisem!:-(
Evo, nakon desetak odigranih utakmica danas (), mogu se samo složiti da je ovo najbolji PES dosad
Kao što reče flooki, realniji potezi igrača, ali ono što mi se posebno sviđa je to što je sada dosta teže zabit gol i to što se ne može više s jednim igračem predriblat cijela obrana, kao što se moglo u prošlom nastavku
I naravno, grafika je na razini
za konami
![]()
evo vam link pa si procitajte za koje lige,klubove i drzave imaju licencu......
ovo mi je najdraze....
The following national teams will be fully licensed:
Croatia
edit: tek sam sada skuzio......mozes napraviti svog igraca i odvest ga medu legendama........predobro...........ovo je definitivno najbolji pes do sada...
ja sam poceo igrati.....napravio svog igraca......i vec sam dobio ponudu nantesa,marseilla,zaragoze i parme.......ici cu u parmu........predobro........
system requirements???
evo......ja drmam sve na fulll......
MINIMUM SYSTEM REQUIREMENTS:
Windows XP SP2, Vista
Intel Pentium IV 1.4GHz or equivalent processor
1GB RAM
6GB free hard disk space
4x DVD-ROM Drive
DirectX 9.0c compatible video card. 128MB Pixel Shader 2.0 (NVIDIA GeForce FX or ATI Radeon 9700 video card)
DirectX 9.0c compatible sound card
DirectX 9.0c or higher (included on Disc)
Multiplayer: TCP/IP 192 kbps or higher
Windows compatible keyboard
800 x 600 monitor resolution
RECOMMENDED SYSTEM REQUIREMENTS:
Windows XP SP2, Vista
Intel Pentium IV 3.0GHz or AMD Athlon 64 or equivalent or higher
2GB RAM
8GB free hard disk space
8x DVD-ROM Drive
DirectX 9.0c compatible video card. 256MB Pixel Shader 3.0 (ATI x1600 or NVidia 6800 GT/GS or better)
DirectX 9.0c compatible sound card
DirectX 9.0c or higher (included on Disc)
Multiplayer: TCP/IP Broadband Internet connection
Windows compatible USB Gamepad
1280 x 720 monitor resolution
SUPPORTED CHIPSETS:
NVIDIA - GeForce 9600, 8800, 8600, 8500, 7900, 7800, 7600, 7300, 7100, 6800, 6600, GeForce FX (5950, 5900, 5800, 5600, 5200)
ATI - Radeon HD3870, HD3800, HD2900, HD2400, X1950, X1900, X1800, X1900, X1600, X1050, X1550, X850, X800, X700, X300, 9800, 9700
Pa ja to pokrenem na full onda...
Koliko vidim, čini mi se odličnom... trenutno furam CUCKA 2008 tak da ću moći uspoređivati... a način igre je sličan ko na 2008-ici ili je nešto drugačije?
Igrao i ja "Beceome a legend" mod... al se srusio i ne mogu nastavit dok ne izadje patch :@
Forumaš godine :)
Ja imam 512 mb rama..hocu ja to moci terat???
w610 modded totally.....
Minimalni zahtijevi moraju se zadovoljiti.
1GB ram se traži za igru .
Ti imaš 512.
Count.
Dobitć ćeš neku error poruku pri pokretanju igre ako nemaš potrebnu konfiguraciju.
eh ovako KONAMI OPET Z****O i meni se igra srusila u "Beceome a legend", i kada sam ponovno loadirao ista stvar,na istom mjestu se srusi (onaj send i dont send error) ali ne samo tu nego i Champions League kada sam igrao srusila se pred jedan susret i ponovo sam loadirao 10 puta i svaki puta se srusi na istom mjestu,ne pocinje mi se igrati drugi mode,dok ne vidim hoce li biti neki patch i moze li se ovo srediti. dakle ekipa nemojte nista pocinjati prelaziti jer igra puca od errora,zasad stabilni jedino exibicioni mecevi![]()
neznam, kaj ste skidali, ja "Beceome a legend" igram bez pol muke, iskreno, mogu reći da mi se malo teže priviknuti na to, ali ono, fora je, čak sam i odmah zabio gol
i brzo se umori taj igrač jer stalno nekam leti, mora spašavati, ovo ono...
T-Mobile Iphone 4 4.3 Beta
meni se nije rusila niti jednom....a vec sam u 17kolu........
ma opet su uspjeli ukakiti sa PES-om a taman sam se bio odusevio. fakat se rusi eto meni i sezamu na forumu a nasao sam jos ljudi na netu sa slicnim problemom,za sada nikakvog rjesenja. najgore je sto mi se i u ligi prvaka rusi tako da i to ne mogu igrati
![]()
isto tako, ništa mi se ne ruši![]()
T-Mobile Iphone 4 4.3 Beta
Ako si skidao s torrent-a dali je to možda RELOADED verzija ?ma opet su uspjeli ukakiti sa PES-om a taman sam se bio odusevio. fakat se rusi eto meni i sezamu na forumu a nasao sam jos ljudi na netu sa slicnim problemom,za sada nikakvog rjesenja. najgore je sto mi se i u ligi prvaka rusi tako da i to ne mogu igrati
Ako da onda je ta verzija u k**** i nije jedina ,i FIFA 09 -RELOADED ima crash probleme (jer je očito nisu dobro kopirali) .
Pričekaj izlazak patch-a sigurno će ispraviti bug-ove .
Bookmarks