jel ko mozda isprobo novu verziju firmwarea v200.34.36 ?
ima kaj novo,bolje?se isplati uopce stavljat?
http://symbianworld.wordpress.com/20...ware-v2003436/
Zadnji uredio hakiaj : 13-09-2008 u 12:23
Second place is the first loser!!
Ne, koristim obicnu OM, skinutu sa sluzbene stranice.
Choose life. Choose a job. Choose a career. Choose a family. Choose a fucking big television, choose washing machines, cars, compact disc players, and electrical tin openers.
www.gadgethive.com
Da li je potreban i postoji li za ovaj mobitel kakav antivirusni program, s obzirom na WLAN i mogućnost brzog surfanja? Da li uopće postoji opasnost od virusa?
Pomoć!! Jel mi netko može objasniti što znači mali znak koji se nalazi ispod indikatora punoće baterije na glavnom ekranu? Znak izgleda ovako: ravna crta koja na oba kraja ide malo prema gore, a na sredini crte je mala strelica prema gore??
Kako to deaktivirati???
Imaš poruku koja se nalazi u outboxu i čeka da bude poslana. Odeš u messages i u outboxu možeš poništiti njeno ponovno slanje![]()
♕ Keep calm and fastboot oem unlock. ♕
e sad imam pitanje.
frend me zamolil da mu provjerim nešto pa eto pitanje za vas stručnjake.
ponuđena mu je e51 iz t-mobilea po 1100 kn. na garanciji kaže piše da je kupljena u 5. mjesecu, ali nema računa koji bi to potvrdio.
kaže da ju je isprobao i da je sve radilo ok.
savjet koji tražim je da li će u Mobisu primiti mobitel na servis u slučaju kvara budući da nema računa nego samo garanciju (btw u garanciji piše da vrijedi samo uz priloženi original račun).
kako znati da je ta garancija tj. garantni list baš od tog mobitela (na što obratiti pažnju)?
čuo sam da je mnogo ljudi bilo prevareno raznim lošijim uređajima koji su bili kao i ovaj navodno iz t-mobilea a kupljeni su na crno.
unaprijed hvala
p.s. svaki dobronamjeran savjet je dobro došao
e da skoro sam zaboravio. pitao me još nešto na što nisam imao odgovor. da li je moguće napraviti playlist na pc-u i onda zajedno s mp3-ima prebaciti u mob i da te playliste rade ili se mora sve playliste raditi na mobu što je dugotrajno i dosadno.
Zadnji uredio standuper : 14-09-2008 u 12:25
pa ima valjda netko tko zna odgovor?!?
hajde ljudi dosta je hitna stvar
primit ce ti garanciju jer na njoj pise imei,to ti je kao serijski broj mobitela i
mos napravit playlistu na kompu i onda sve to na mob i slusat!![]()
ne ne treba ti racun!za t nisam siguran ali u mobisu ce ti ga sigurno uzeti!ne znam zasto bi ga uopce nosio u t!?oni ga ionako salju u mobis pa ga mobis vraca njima!tako da ces tako samo jos duze cekati mob...
mislim da ne radi na defoltnom,nisam nikad isprobo...ali bi na vecini dr trabalo radit,njih ima kolko hoces...procitaj si malo po forumu...
puno hvala na odgovoru. sad ću to sve čovjeku isprintati pa neka se odluči što će učiniti.
btw da li je cijena ok za ovaj mobitel
Imam jedan mali problem na E51.Kada surfam netom nakon nekog vremena izbaci mesa neta i vrati u pocetni meni telefona.Ima neko rijesenje za to?
Tko rano rani, zajebo je pjetla
hm... možda banalno, jednostavno se napuni radna mem. telefona pa te izbaci, čuj neznam moja predpostavka. Ugasi telefon te ga ponovo upali da se to malo počisti, ako je do toga. Vjerujem da bi moglo pomoći.
HC4L
Veza je OK..a gasenje ne pomaze.Dogodi se kada se nista ne radi na stranici.Znaci kada kursorom prolazis po stranici ne izbacuje, ali kada stranica stoji nakon nekoliko trenutaka izbaci.
A jel ti u pozadini rade druge aplikacije ko meni npr. Fring ili možda music player...? To bi ti moglo negativno utjecat na memoriju koju ti treba web preglednik...
Meni se zna dogodit kad hoću stisnut tipku za lijevo slučajno stisnem tipku za gl. meni, pa ti se pokaže "radna površina"...
A u biti - skini si OperuMini, pa ne'š imat te probleme
Čisto ne vjerujem da E51 pocucla svu memoriju uz 2-3 istovremeno upaljene aplikacije (ima je oko 80MB ukupno ako se ne varam). Na ovom mom koji ima 40MB znam koristiti 4-5 programa istovremeno (između ostalog i Operu i Fring) i opet mi ostane bar 5MB.
♕ Keep calm and fastboot oem unlock. ♕
Ne radi nikakav program u pozdani, a sto se tice Opere isto se desava.Probati cu pogledati u postvkama Wlana da nije nesto.
probaj nešto sa tim wlanom, jer ak ti na oba programa dolazi do iste greške onda nije problem na mobitelu...
Bookmarks