To se sa obje kartice (i tmobile i vip) događa?
Ne kužim zašto si stavio zvjezdice, nije zabranjeno pisati t- com i vip.
Imam jedan problemčić u vezi s dobivanjem mreže na svojoj Nokiji E51. Evo cijele priče:
Kupio sam Nokiju E51 kod T-C*m-a te, pošto sam V*p korisnik, dao mobitel na dekodaciju. I dobijem ja mobitel natrag, sve fino i krasno, sve radi kak treba. Onda, prošlo je nekolko dana, nešto sam priključio mobitel na kompjutor preko Nokia PC Suite-a, i tak došo na "Software Update", te tam našo novu firmware verziju za skinut (200.34.36). I ja lijepo napravim sigurnosnu pohranu podataka i instaliram novi firmware, te, po završetku instalacije (i poslije auto-restartanja mobitela) vratim aplikacije i podatke spremljene u sigurnosnu pohranu na mobitel, kako je objašnjeno na Nokijinoj support stranici. I sad dolazi do problema: mobitel nemože pronaći mrežu, niti operatera! Kad odem na Postavke > Telefon > Mreža > Odabir operatera i biram "Automatski", poslije nekoliko trenutaka potrage dolazi obavijest da nije mogo naći mrežu. Isto tako, kad odem na Pomoć > Dobrodošlica > Čarobnjak za post. odma na prvome postavljanju (gdje se traži izbor operatera) nije naveden nijedan operater, nego samo piše "Ostalo".
Nema baš neke koristi od mobitela s kojim se nemože telefonirat ili slat poruke...
Što učinit? Zna 'l itko rješenje?
fala unaprijed,
pozdrav
To se sa obje kartice (i tmobile i vip) događa?
Ne kužim zašto si stavio zvjezdice, nije zabranjeno pisati t- com i vip.
˙ɐsıdoʞnɹ ƃoʌs ǝɾuɐʇıɔ oʇ ǝɾ ouɔıqo -ɐƃoʞ olıq po ıɾloq ǝɾ nɯǝɔ n oʇsǝu ɐɯı ʞǝɾʌoɔ ıʞɐʌs
I šta da sad napravim? Uvijek kad pokušam operatera namjestit "ručno", nađe mi Tmobile, Vip i tele 2, al kad odaberem Vip, neće se spojit na njega (kaže "Nema pristupa")
I kaj je sad to neka greška u firmware-u i kak dobit mrežu natrag?
Ispada da si novim softom poništio dekodiranje, izglda da ćeš opet posjetiti dekodera.
... i opet platit za dekodaciju ...![]()
a da nisi slucajnu stavio na profil izvanmrezno??
Tko rano rani, zajebo je pjetla
nije na izvanmrežno, na općenito je, da je na izvanmrežno umijesto onog pokazivača mreže (koji je sad prazan) piso bi X
meni se dogodi da ponekad kaže "registracija sim usluga nije moguća" i nemam mreže i za 20-30sec opet ima nekužim što ga tjera da to napravi, dogodi mi se dok pričam i dok stoji miran da ništa ne prčkam po njemu...
...manje je više...
ko je radio otključavanje, koliko je uzeo i na koji način je radio?! ako je tel picovan s universal sim ili sl..jednostavno taj sim ne podržava tu novu ver softa..tj nije programiran na nju...znači odnesi čovjeku još para da ti riješi i to![]()
morat ću, nažalost... pito sam još neke moje frendove šta se bave sa mobitelima i rekli su da ondesem to tam i da im dam da to jednom pogledaju...
Niš, otić će još para![]()
Zadnji uredio Ico : 26-09-2008 u 16:43 Razlog: OGLASI SU ZABRANJENI.
Pa eto, ja sam, pošto sam iz Zagreba, (mob iz t-coma koristio s vipovom karticom pomoču turbo-sima), dao na sevis na placu u Savici i oni su mi ga tam namjestili.
_______
Kažu mi tam za ovaj problem da nema mogučnosti da se opet otključa, a pošto ima problema s umrežavanjem samo s tom karticom, da se koristi druga. Rekli su mi i da će im za ca. 2 tjedna doć novi box za dekodaciju, pa da će mi opet probat namjestit kak je bilo prije, al da nije velika vjerojatnost da će uspjet. A ak uspju biće skupo ^^
DKBB5 box 2 izlazi tj već je izašao..cijena full unlocka preko USB bez otvaranja tel bi trebala biti oko 35-50eur ako je imalo normalan unlocker..modeli koji će se raditi:
Supported Models:
5320 xmusic
5700 xmusic
6110 navigator
6120c
6121c
6124c
6210 navigator
6220c
6290
6650
e51