Imam jedan problemčić u vezi s dobivanjem mreže na svojoj Nokiji E51. Evo cijele priče:
Kupio sam Nokiju E51 kod T-C*m-a te, pošto sam V*p korisnik, dao mobitel na dekodaciju. I dobijem ja mobitel natrag, sve fino i krasno, sve radi kak treba. Onda, prošlo je nekolko dana, nešto sam priključio mobitel na kompjutor preko Nokia PC Suite-a, i tak došo na "Software Update", te tam našo novu firmware verziju za skinut (200.34.36). I ja lijepo napravim sigurnosnu pohranu podataka i instaliram novi firmware, te, po završetku instalacije (i poslije auto-restartanja mobitela) vratim aplikacije i podatke spremljene u sigurnosnu pohranu na mobitel, kako je objašnjeno na Nokijinoj support stranici. I sad dolazi do problema: mobitel nemože pronaći mrežu, niti operatera! Kad odem na Postavke > Telefon > Mreža > Odabir operatera i biram "Automatski", poslije nekoliko trenutaka potrage dolazi obavijest da nije mogo naći mrežu. Isto tako, kad odem na Pomoć > Dobrodošlica > Čarobnjak za post. odma na prvome postavljanju (gdje se traži izbor operatera) nije naveden nijedan operater, nego samo piše "Ostalo".
Nema baš neke koristi od mobitela s kojim se nemože telefonirat ili slat poruke...
Što učinit? Zna 'l itko rješenje?
fala unaprijed,
pozdrav

Odgovori uz citat
.

Bookmarks