jesi li dobio film transformens instaliran na mobitelu?
NOKIA JE ZAKON
nesto cudno se dogada za dozivotnim brojilom na nokiama n96,vec sam tri mobitela pogledao,ukucam kod *#92702689# a izbaci bez veze vrijeme razgovora npr.000036.00 ili
000018.00 a na mobitelima je doslovno2min, 5min,i 8 minuta razgovora,dok na dvi druge sta sam gledao je sve ok,jeli itko zna sta se dogada?
sve verzije softwera su iste 10.065 a cod 0572761
NOKIA JE ZAKON
Meni se ta N96 ne cini nesto posebno... Dizajnom mi se uopce ne svidja a funkcijama je vise manje identicna n95...
Jel ima tko kakve linkove za sof za n96
Tražim igricu marblemaze za n96 ali nisam uspio ( skinuo sam neke ali nisam uspio instalirati
Mob je dobar ali ima problema sa nabavkom sofa i sl
E da instalirao sam garmina v5 i adria r. i sve radi ok, ali kada sam htio staviti nt city navi 08 nije htio presnimiti file
dobio sam danas n96 i zanima me kako pokrenut gps,htjeo bi imat kartu hrvatske i obavezno njemacke
i ako mi moze netko objasnit kako se mogu spojit na net,trenutacno sam u njemackoj a buraz mi u stanu ima wireless,pa kako da se spojim na to
nisam jos imao ove nove symbiane pa sam laik u tome
Ovako za gps ti treba Garmin route klikni.
Sto se tice samog wlana ides ovako alati-postavke-veza-bežicni LAN
Da...dobije se al nazalost nema prijevod na hrv
Da razjasnim nesto...Trenutno imam n96 a mobitel prije ovoga mi je bio n95 8gb. N96 ima po meni 20x bolji slajd od n95 8gb i jako je stabila i ne klima se slide , dok kod n95 8gb klimo,i losiji slajd.
mislis da se zbog nesto boljeg slajda isplati dat tolko love?![]()
nije nesto bolji...nego je bolji i to puno...Uz to ima vise memorije ... al svakako neisplati se uzeti za toliko love...Ja ga nisam dobio po trenutacnoj cijeni...A i svakako mislim da se isplati imati n96 ako se nadje neka dobra prilika i cijena za kupiti
Danas sam u tele2 centru držao N96,ma nebi 1000kn dao za nju,sama plastika,imaš osjećao kao da ti ispane sa 10cm visine da bi se raspao
I ja sam imao priliku samo drzati je u rukama..iskreno...slide mi se cini cak i gorim od mojeg bivseg N95..a sad znaj,mozda me zapao mob po kojem svi slajdaju...
Vrijeme je pregazilo N96,tuzno je je sto se to mora citati od jednog nokijasa kao sto sam ja, ali to je realna situacija....
tuzno je da je kvalitetnije izradjena 3110c nego N96.![]()
AKo netko ima link za igricu marble maze koja radi na n96, probao sam skinuti i instalirati sa nekoliko linkova ali ne radi
i još jedno pitanje jel postoji accelerometar plug in za n96 kao i za n95 bez kojeg igrice bazirane na accel. ne rade...
Ja sam je drzao u rukama....i imao sam birati bili si uzeo nju ili N81 8GB.
Uzeo sam N81 8GB jer je puno bolja....mislim meni.
Na N96 mi je malo prevelik ekran i onaj slide koji ide i gore i dole.
A N81 je samo manja....isto sve skoro ima samo sto je ova manja i nema 5 mp kameru GPS i jos neke stvarcice.
Ah.. "Na papiru" N96 ima u principu sve šta jedan smartphone današnjice može imati, dok je N81 lišena puno stvari koje N96 ima (nećemo sad o tome kako stvari funkcioniraju kod N96)..
i, btw, kako ti ekran na mobitelu može biti prevelik?? ne znam, imam dojam da je ipak VELIKI ekran u 99% slučajeva VELIKI plus..
Ali cijenim to što si izabrao telefon koji ti je DOVOLJAN, a nisi pošto-poto kupio nešto "najnabrijanije" što ti je dostupno![]()
Mene najvise zanima vijek baterije. Koliko moze izdrzati na GPS-u? Koliko surfanja? Koliko kamere i ovih multimedijskih dzidza-midza![]()
Zadnji uredio T-Maca : 20-10-2008 u 23:35
Tko se ljuti, uvalim mu kruti...
Choose life. Choose a job. Choose a career. Choose a family. Choose a fucking big television, choose washing machines, cars, compact disc players, and electrical tin openers.
www.gadgethive.com
odgovor o trajanju baterije imaš u temi:
[N96] Korisnički review
baterija je, bar po tom napisanom, loša...![]()
...HTC Desire->Sensation->One (M7)->Note 3->LG G2-> S6 SM-G920F
Neznam zas al baterija mi drzi sada 2 dana..drugi dan se pocinje prazniti.Bio sam ga ispraznio pa punio 12 sati i sada je po meni sve ok
trenutno imam n95,a planiram uzet n96?treba mi neko dobro misljenje.tj.iskustvo...dali postoji nesto sta n95 ima,a da na n96 nema??
Infrared port.dali postoji nesto sta n95 ima,a da na n96 nema??
N95 + Dual CPU + 16 GB memorije + DVB-H = N96
Sve jasno ?
ma dobro,dvb-h mi nista ne znaci kad se nemoze koristit kod nas.a mozda nikad i nece.jer sam vidio da kao nema 3d grafiku i te neke spike,pa me zanima!dakle,samo infrared nema,drugo je kopija 95 i dodaci.super.
DVB-h je beskoristan kod nas ,a cijene memorijskih kartica su stvarno niske,tako da je mali popis prednosti koje ima N96.
Bookmarks