40 minuta igre po gigabajtu......jadno :/
Evo sinoć stavio skidati i danas instalirao!
Pa bumo vidli
Dvije slike tek toliko kao dokaz da radiMininova >> Crysis.Warhead.Multi-11.Full-Rip.Skullptura
Notes:
- 3.71 GB (3,989,009,685 bytes) .rar mininova file
- unpack on C > 6.73 GB (7,230,653,709 bytes)
Full Game
Ripped - Nothing! even HighSpec Textures left
Multi-11: Chinese, Czech, English(UK,US), French, German, Hungarian, Italian, Polish, Russian, Spanish
Riped by Skullptura
Cracked by Darkc0der
![]()
.................................................. ...................................
.................................................. ...................................
Igrica je igriva do bola, samo što me smeta što nema prikradanja bez nevidljivosti, odma te skuže.
Polako se napreduje
Zadnji uredio VuKi : 06-10-2008 u 18:53
"Prijateljstvo je neopisiv luksuz
biti s nekim da se osjećamo potpuno sigurno,
bez da odlučite vagati misli ili riječi."
George Eliot
40 minuta igre po gigabajtu......jadno :/
When shit turns to gold, the poor will be born without ass
George Eliot
igra ima 7 gigi i nudi 3-4 sata zabave, i to sa taktikom šuljanja. Sa "rambo" taktikom vjerovatno nudi jedva 2.
Pre pre kratko. Grafika več viđena, tematika ista, wow efekt traje oko pol vure![]()
Ja se ne slažem s tobom stari...
Originalni Crysis sam igrao danima.
Ti izgleda igraš igru da bi ju što prije prošao, ili bar kao da je to svrha igranja.
U igri treba guštati, pokušavati odigrati na što "realniji" način, pa čak i najteži način. Ne mora se koristiti neka vrsta svemirske super-duper mašine od oružja koja pobije sve na radijusu od 100 m. Uzmeš npr. onu bombu koju priljepiš na tenk, pa onda u trk i dok bezglavo trčiš stisneš okidač, a udarni val te odnese do prvog grma. Vau, to je bilo fora!
Ja igram svaku igru po sistemu "vidi sve, pobi sve" = "see all, kill all"
Neke igre igram mesec dana, jer kad ufatim vremena za razonodu onda nastavim!
Volim zaviriti iza svakoga drveta, zid, kutije
Nekada kada se zainatim nekoga smaknuti idem oko druge strane planine samo da bi ga maknuo "s leđa"![]()
George Eliot
Pa prvi crysis je bio ok po zanimljivosti i duljini, velim za Warhead da je prekratak. Tek kad se zalaufam - BAM - credits![]()
ma dajte i prvi crysis se za popodnev mogao preci, prekratko,ako ste ga duze igrali onda ste morali ginuti na svakom cosku... vert je upravu vjerovatno i za ovaj
ja ga igram i imam 4 sata igre (tako kaze xfire) i igrica je puno igrivija od prvog crysisa...e Vuki na kojim postavkama igras?
ima puno bolju i kvalitetniju pricu,igra je zarazna i igriva ali je prekratka bez obzira kako igras i koliko dugo igras,teoretski je prekratka ali odlicna,bolje su izveli ono sa onim zivinama nije pretjerano,i lakse ubijes covjeka jedan hitac u glavu i gotovo.
R.I.P Dimebag Darrell Lance Abbott 1966-2004
I was best SE modding freak on cafe.mobil until now.
Bye,bye SE modding......out of here -later.
Crysis Warhead ti je stand-alone. Tako da ne treba Crysis.
Bookmarks