možda ti je neki program radio dok je trajala instalacija pa ga je neš omeo. probaj sve isključit u u taskbar pa onda opet.
možda ti je neki program radio dok je trajala instalacija pa ga je neš omeo. probaj sve isključit u u taskbar pa onda opet.
...plug it in my soul, I'm a renegade riot gettin' out of control, I'm a keepin' it alive, and continue to be, flying like an eagle to my destiny...
probo neče...
A KAJ SAD TI GLEDAS�
A onda ti je instalacija oštećena
Cellmapper - crowdsource karta jačine signala mobilnih operatera
Ovako ti mogu smo reći da prvo trebaš označiti sve (osim onih uputa- na početku) i extractaš i dalje ideš po uputama.
A, ako si na ovoj drugoj slici već extractala, samo mountaj i instaliraj
˙ɐsıdoʞnɹ ƃoʌs ǝɾuɐʇıɔ oʇ ǝɾ ouɔıqo -ɐƃoʞ olıq po ıɾloq ǝɾ nɯǝɔ n oʇsǝu ɐɯı ʞǝɾʌoɔ ıʞɐʌs
Dovoljno je otvoriti rld-crw1 i ako se u njemu nalazi iso file samo ga drag and drop na desktop ili neku participaciju i mount-ati.
To je bar jednostavno.
1. Otpakiraš rar u jedan file - kada otpakiravaš prvi svi su povezani u jedan (bude automatski sve ako desni klik mišem i da otpakira u file "naziv isti"),
2. vjerovatno ti je ISO file i onda mount sa DAEMON Tools (pokazao se najbolji),
3. instaliraš igru i onda iz mountanog file copy crack.
Ima još drugi sistema pakiranja, ali ovaj je najčešći!
"Prijateljstvo je neopisiv luksuz
biti s nekim da se osjećamo potpuno sigurno,
bez da odlučite vagati misli ili riječi."
George Eliot
Nemože raspakirati iso, znači još nije kod instalacije. Vjerovatno je kriva ekstenzija prvog rar fajla. Također, svi osim zadnjeg fajla (.r67) bi trebali biti iste veličine.
Na prozoru, odi na tools, folder options, view. Makni kvačicu sa "hide extensions for known file types", Apply.
Sad kad se vide sve ekstenzije, pošalji opet sliku popisa fajlova.
When shit turns to gold, the poor will be born without ass
Izabrala sam opciju da se vide exstenzije, medjutim opet su ovi neki fajlovi bez oznake extenzije. Pokusala sam jeda kopirati na drugo mjesto i promijeniti mu naziv u *.rar i ocita ga kao rar fajl. Saljem vam sada sliku sa detaljima da vidite tezinu fajlova. Opet mi izbacuje gresku kada pokusam da extraktujem fajl. Pokazuje mi isto kao gore na prvoj slici. Odustala bih ali zao mi silnih giga a i pretpostaljam da je potrebno nesto preimenovati ili neka slicna glupost. Sve u svemu hvala.
Jednostavno nece da extraktuje tako da ne mogu formirati iso fajl. Znam ja dalje sve mountovati i instalirati a li ovdje je nesto drugo u pitanju. Nece ni kada sve oznacim ni kada rucno prevocume fajl. Nesto je do rar fajlova i naziva mislim![]()
Zadnji uredio greeny : 08-10-2008 u 12:10
Joj pa sad vidim da mi izgleda fale 5 prvih fajlova: 00, 01, 02, 03 i 04. Odoh da provjerim.
Uspjela sam. Hvala vam sli bila je glupost u pitanju. Nisu se ocitali pravilno fajlovi pa se nicu vidjeli brojevi 00,01,02... Tek kada sam ponovo prebacila sa CD-a ocitali su se i vidjela sam da nedostaju prvi. Pozz
E ja imam novi problem. Instalirala sam igricu ali imam cudne ,,fleke,, Graficka mi je geforce 7900 GS-512, 1,5 RAM-a.
Evo usostalnom slike, pa ako nekom nije mrsko da mi opet pomaze...
![]()
Zadnji uredio flOoKi : 09-10-2008 u 23:37
Instaliraj nove drivere za graficku
Bookmarks