N95 8GB.. veci display, bolja kvaliteta izrade, bolja baterija i novija verzija softwarea. to je i vise nego dovoljno.
Izvorno postao SrKi N95 8GB.. veci display, bolja kvaliteta izrade, bolja baterija i novija verzija softwarea. to je i vise nego dovoljno. bolja kvaliteta izrade? prevedi stvarno bio sam ubijedjen da je baterija ista,koje baterije uopce koriste
Izvorno postao X-FusIOn bolja kvaliteta izrade? prevedi stvarno bio sam ubijedjen da je baterija ista,koje baterije uopce koriste n95 - 950 mAh n95 8GB - 1200 mAh pod kvaliteta izrade mislim prvenstveno na slide mehanizam koji je bolji na n95 8GB, bar kod modela koji sam ja uspio korisiti. gle, nemas kaj previse razmisljati. n95 8gb ti je bolji izbor, jedino ako si kratak s parama.
Izvorno postao SrKi n95 - 950 mAh n95 8GB - 1200 mAh pod kvaliteta izrade mislim prvenstveno na slide mehanizam koji je bolji na n95 8GB, bar kod modela koji sam ja uspio korisiti. gle, nemas kaj previse razmisljati. n95 8gb ti je bolji izbor, jedino ako si kratak s parama. a i mene vise privlaci taj model sa 8gb. nego interesuje me jel spor zbog silne memorije koju ima i da li ima xenon blic???
Pravila foruma
Bookmarks