Sredio sam, ako nekome bude trebalo nek ide pod settings>general>network>cellular data network i pod APN upisati web.htgprs, onda se vratitit nazad i uključiti data roaming.
Da li je moguće podesiti WNW na ovom telefonu, danas sam ga dobio i wireless mi radi, ali neznam kako podesiti web n walk.
Sredio sam, ako nekome bude trebalo nek ide pod settings>general>network>cellular data network i pod APN upisati web.htgprs, onda se vratitit nazad i uključiti data roaming.
A ako kojim slučajem nema opciju Cellular data network nekao se spoji na wifi i posjeti www.unlockit.co.nz i odabere custom APN te upiše web.htgprs i instalira taj profil na iPhone.
Ja bih htio poremetit APN jer ga ne koristim za surfanje "na placanje" (surfam samo preko WiFi-a). Kako to mogu ucinit? Ne zelim da mi vise jede lovu sa kartice... :S
HTC Desire HD + Apple iPhone 2G [8GB]
hočeš deaktivirati web n walk?
ne... web n walk je od t-mobile-a. ja ne zelim da mi telefon ide online ako nije konektiran na wi-fi
HTC Desire HD + Apple iPhone 2G [8GB]
Pa gore sam vam objasnio.. ukoliko krositite Tmobile to nije moguće direktno iz Settgins Menija, međutim ako imate Jailbreakan uređaj jednostavno instalirajte aplikaciju recimo.. BossPrefs i EDGE stavite na off.
Ili posjetitie iz Safarija www.unlockit.co.nz kad ste spojeni na wifi. Odaberete custom APN i upišete DISABLED te taj profil instalirate na iPhone.
To je to
je a ja imam od t-mobilea kak na njemu spriječiti da se svaki drek spaja na net prek date i ždere lovu? da li je na neki način moguće odabrati koja aplikacija da se spaja isključivo prek wi-fi-a a koja preko date?
a kada se to ponovno zeli upaliti ili kad imam aktiviran wbw dali radi ili kako
Trebalo bi radit![]()
Bookmarks