Dudek, Dudek!!!!
![]()
Veceras se jos jednom dokazalo kako je nogomet nepredvidiv, nakon 3:0 i apsolutne dominacije Milana tokom prvog poluvremena Liverpool je u manje od 10 minuta rastavio Milanov stroj i obiljezio ovo finale kao jedno od ako ne i najbolje..Andrej Shevchenko danas definitivno nije bio zvijezda veceri,um jesto da je krajem drugog produzetka postao junak on je poslije jedanaesterca postao tragicar utakmice...
Uglavnom drago mi je sto je Milan izgubio zato sto mrzim talijanski nogomet tj. takav stil igre a i Milan kao klub mi nije bas drag
Jos bi dao pohvalu nasim strucnim komentatorima koji su trcali pred rudo pa se svaka njihova izjava pokazala upravo suprotnom...e bozo,bozo...
IF YOU CAN DREAM IT, YOU CAN DO IT..... LIFE IS LIKE A BOX OF CHOCOLATE ....
Dudek, Dudek!!!!
![]()
@lili--> imas pravo taj je frajer danas dokazao da zna braniti i u najtezim utakmicama, i trenutno je sigurno medju vodecim eu golmanima
koja sam budala,zaboravio sam da je večeras finale. :thubdown: sad čitam da je bilo jedno od najboljih finala...pas mater
bome propustio si veeeeeelikuuuuu predstavu
ja sam tjekom utakmice mjenjao momčadi 5 min naj je bio liverpool a onda 5 milan ali odlična utakmica
Pa pogledaj reprizuIzvorno postao niten
BTW.evo nogometni vic za sve dinamovce........................
Sto napravi dinamov navijac kad Dinamo osvoji prevenstvo?!?!
-....................
-Ugasi PlayStation........![]()
May the Force be with you!
Stvarno odlična tekma! Mora se priznat da je sve došlo na svoje. Milal je nezasluženo prošo PSV koji je bil bolji od njih u oba dve tekme. A sad milan puno bolji od engleza gubi već dobiveno finale.
Na tribinama niš posebno,a vjerojatno ni na ulicama jer bi već bilo na telki...
gledo sam tekmu iako ne volim bas takve utakmice divova zato sam vise uzivao u hajduk-rijeka![]()
i da.. bravo za liverpool. htio sam stavit 200kn na milan, kod 3:0 sam se lupao po glavi..
tears stream down your face when you lose something you cannot replace...
he he i onda kazu da je nogomet predvidiv...
Dudek is the best!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Cellmapper - crowdsource karta jačine signala mobilnih operatera
On je imal par dobrih tekmi al puno puno više loših,gdje je izravno utjecal na rezu svojim katastrofalnim postavljanjem na golu. Pogotovo u premier ligi.Izvorno postao sipe
istina, da znate kakve on "dudekovske" golove zna primit........... al tekma je bila za 5
svaka čast liverpoolu
dudeku skidam kapu
huliganstvo i nasilje se od sada plaća... za sve dodatne informacije kontaktirajte MUP RH..
U zadnje vrijeme se puno toga vrti oko poljaka...
ma je vraga......Izvorno postao sipe
i ćorava koka zrno pogodi koji put
zato je i njega posralo.....
gle, mislim da nisi u pravu jer svako ima i uspona i padova, a decko je stvarno odigrao maestralnu utakmicu i branio svasta
Odigral je tekmu dobro i na tome mu svalka čast,nek tak nastavi. Jer ukupno gledano on je znal bit veeelika rupa na golu liverpoola...
Drugo poluvrijeme Milan-Liverpool na Eurosportu ! UPRAVO!!!
Izvorno postao McLaren
je odigrao jednu nakon njih ko zna koliko loših![]()
pa i to se mora jednom dogoditIzvorno postao damgol
huliganstvo i nasilje se od sada plaća... za sve dodatne informacije kontaktirajte MUP RH..
gle iza kise dodje sunce, sjeti se samo drazena ladica, covjek je imao toliko kikseva, i losih utakmica i svi su ga popljuvali, sjetite se utakmice hrv-slo kad mu je simic vratio loptu, a on ju n ije zastopao vec mu je pobjegla u gol...a onda je doslo svjetsko prvenstvo ilegendarni Ladara je skidao sve kaj se dalo skidati...Kakva je samo utakmica protiv Njemacke bila, a tek protiv Nizozemske..i onda naglo svi promjenili misljenje..Ladic je najboljina svijetu...pa mozda se to i Dudeku desilo... a pravi se igraci prepoznaju u takvim vaznim utakmicam....
Izvorno postao McLaren
Slažem se s tvojim razmišljanjem!!
![]()
Nije niš krivo u tome,ali se takve stvari ne događaju svaki dan.
Živi bili pa vidjeli...
Izvorno postao McLaren
nikad nisam niti jednu lošu riječ rekao protiv njega,za mene
je on uvijek bio i titi će legenda!
čak sam se sa dosta frendova posvađao kad su pljuvali po njemu
i preuveličavali njegove greške
Bookmarks