Logika je jednostavna: P1 je ionako namijenjen poslovnim/korporativnim korisnicima, i to kao sluzbeni mobitel, pa je pretpostavka da imaju ili znatnu kolicinu podataka vec ukljucenu u pretplatu, ili neku ludu tarifu na kojoj je skoro besplatno skidati podatke.
Da su stavili cijelu kartu offline u telefon ili omogucili da se downloadani komadi karte cache-iraju, onda bi se memorija telefona prilicno brzo popunila, pa bi u paket trebali ubaciti i vecu mem. karticu...
Ne kazem da je logika u redu (ni meni se ne svidja), samo da su se najvjerojatnije time vodili.
Prestrašno!![]()
frend je složio gore garmina i komad ti cijelo vrijeme šapće kuda trebaš iti, dakle čemu panika?svježe izašlo sve za croaitše
Jel ima P1 flight mode?
Naravno da ima!
>>Evo pročitaj si malo i ovo!<<
Plivaju li ribe u vodi?![]()
"Prijateljstvo je neopisiv luksuz
biti s nekim da se osjećamo potpuno sigurno,
bez da odlučite vagati misli ili riječi."
George Eliot
bok ipod, mogu zamoliti ako mi možeš poslati postupak instalacije? thnx
novi sam ovdje pa da uputim svima jedan veliki pozdrav....
....kupujem mob pa me sad jako privukao ovaj P1 zbog izuzetno niskih cijena u oglasniku, gledao sam još Nokiu N73, SE W960i, ali P1 mi se nekak čini najprihvatljivijim....
....zanima me dal je do sad izdana verzija na hrvatskom jeziku, jer sam u početku threada prolitao da nikad niti neće biti izdana..., eto samo me to zanima, zasad....
![]()
Napraviš debrand SEUS-om i dobiš hrvatski jezik.
Malo prije napravio i nema hrvatskog...![]()
Nema hrvatskog zato sto ga moras skinuti sa sluzbenih stranica...
Imas ovu temu gdje se o temo raspravljalo: UIQ3 I HRV meni (post br. 42, tu imas i samo hrv. za firmware R6G02)
"Problem upravljanja kvalitetom ne proizlazi iz onoga što ljudi ne znaju, već iz onoga što misle da znaju."
Philip B. Crosby
Darujte krv! Gdje? Pitanja i odgovori.
Imam samo jedno pitanje: Da li se moze iskljuciti QWERTY tipkovnica tj. da se pišu sms-ovi kao na večini mobitela?
Ne može se.
Imam sada p1i vec jedno dva mjeseca i mobitel me odusevio...
Bookmarks