Jel zna netko pocetak prodaje kod nas i cijenu?????
neče niti biti
Jel zna netko pocetak prodaje kod nas i cijenu?????
Ljudi, trebam pomoć!
Stavio bih fotke mobača , a malo sam zapeo. Kak' to ide?
![]()
Evo stigo i kod nas
Hg spot
Tko laže, taj i krade,
tko krade još je u Vladi ne u Remetincu.
Sve je dobro dok ne tuku !
http://www.sonyericsson.com/spg.jsp?...e=pp&pid=10864
ljevo vidite "Isprobajte telefon" i igrajte se do mile volje
![]()
dok baterija ne krepa
![]()
![]()
![]()
zanima me samo sto ono pise na mobilnom svetu da ce izaci jos neki mob od SE-a koji ce izgledati kao stariji modeli i imati ce bolji proc???? je to istina ako je kada ce to izaci???
i jos jedna stvar ima li to jos negdje za kupiti osim u hg spotu??
docepao sam se P1 i mogu reci fenomenalan mob, stvarno jeb... a QWERTY prva liga
ako p990 pravi fenomelalne fotke,mogu zamisliti kak je to na p1???
isto,samo veča reza![]()
Sto se dizajna i "lezanja u ruci" sve odlicno, laksi je nego P990 a ako ste imali priliku koristiti K800 tu je negdje sto se tezine tice.
Citao sam reviews i usporedbe gdje su govorili da je to M600 sa kamerom i to nije istina jer sam imao priliku korisititi M600 i to se ne moze usporedivati sa P1, a pogotovo u brzini.
Beterija mi je trenutno na pola, a koristio sam mob znaci citav dan jucer i prekjucer navecer i sigurno ce izdrzat danas i sutra, znaci 3 i pol dana konstantnog koristenja, a normalnog negdje 5-6 dana sigurno.
E sad kamera, prije sam imao 2 mpx i to je tak moze se reci ok bilo, ali ova sa 3.2 to je stvarno preje... inace imam olympusov 7.1 i mislim glupo je reci da je blizu ali ide prema tome. Definitivno bolji od K800 fotica.
Fora, istovremeno sam slusao radio, bio upaljen net, i pisao poruku,eto samo primjer vise mogucnosti istovremeno a da ne steka.
Zvucnik je smjesten iza i stvarno je glasan.
Vidio sam temu p1 ili w960, po meni iako jos w960 nije izasao p1 je daleko bolji mob, jedino sto w960 ima je 8 giga i to je to, ali dizajn daleko bolji p1, a cijena w960 sigurno ce biti paprena.
Jedino sto moras skuzit kako pobrisat neke programe koje sam instalirao, odnosno naravio sam gresku sto sam ih instalirao razne programcice na memory a ne mob i sad bi trebao vjerojatno formatirat karticu ako ne nadem drugo rjesenje.
kakva je izrada?jel kvalitetno napravljen?
odlicna, iza na poledini poklopac od baterije je koda malo presvucen nekakvom gumom tako da se ne sklize. Ostalo je isto sve kvalitetno napravljeno a pogotovo qwerty tipkovnica, ne znam ako si imao priliku korititi M600 ova je jos bolja kod M600 je malo meksa.
Jedino sto se nekome nece svidati je touch screen cuo sam razne komentare da ce ostat pun otisaka prstiju a Boze moj ne mozes i ovce i novce.
evo još malo slika
evo i u bijeloj boji
![]()
★★★★★
Prijatelju, ove zadnje 2 slike ti je M600i.
fotke
2 Mpx K750
http://img339.imageshack.us/img339/2599/slika017vf7.jpg
3.2 Mpx P1
http://img338.imageshack.us/img338/2131/dsc00008cg8.jpg
vidi se razlika!
ali mislim da može p1 i bolje ! vani će slike biti puno kvalitetnije!
★★★★★
da vidio sam taj mob, ali nakon niza iskustva misljenja sam i preklopni i klizni mob su "suck" jer i jedni i drugi sa vremenom te pocnu zivcirat sa tim svojim otvaranjem i preklapanjem, a opet to preklapanje povlaci niz drugih problema.
Mada slike P3i su mi ipak malo shinei nije po mom ukusu, al vidjet cemo.
Gore je vidljivo na slikama da je na na telefonu upaljena 3G mreza i data paket access, odnosno iznad signala telefona.... mene samo zanima kako se to moze ugasiti?
Thnx
Just like the curse, just like the stray...you feed it once and now it stays!
Bookmarks