da, svaki put kad ga očeš vozit moraš ga podragat inače neće... prefrigan je![]()
ako se previše uvrijedi, ne bude htio voziti?
moram onda vidjeti tog ludog clia . . .![]()
![]()
huliganstvo i nasilje se od sada plaća... za sve dodatne informacije kontaktirajte MUP RH..
da, svaki put kad ga očeš vozit moraš ga podragat inače neće... prefrigan je![]()
mogu voljeti samo onoga koji je po svojim osobinama dovoljno sličan meni da u njemu mogu voljeti sebe
Napola krmim, sredio 5GB tagova mp3ca i vrijeme je za kapi za oči![]()
♕ Keep calm and fastboot oem unlock. ♕
ae na poker vas 2
table; FaceEm_74
room; 725
mogu voljeti samo onoga koji je po svojim osobinama dovoljno sličan meni da u njemu mogu voljeti sebe
Ne bi znao jel in, al mi vraški pašu![]()
hhe, ma mene moj voli sad pa ne trebam više previše pažnje mu poklanjat![]()
ma ja se ne utrkujem![]()
nešto malo 20-30.. morala sam dati gasa da prebacim brzinu
idm na spavanje, ovaj poker me živcira..
nikakve slikice ne dobivam
![]()
Mda, razbježali smo se, ovoj prošli crtići a mene neće karta![]()
a ništa, budemo idući put . . .![]()
huliganstvo i nasilje se od sada plaća... za sve dodatne informacije kontaktirajte MUP RH..
pozdrav svima...
gledao LP.
sad lagnao ničtam novosti...
nesviđa mi se ovo vrijeme. prebrzo je zahladnilo...![]()
...HTC Desire->Sensation->One (M7)->Note 3->LG G2-> S6 SM-G920F
sklepal sestri ormar, sad zadovoljno idem spat
čoeće kak dobro znam ormare sklapati :zna ormare sklapati:
When shit turns to gold, the poor will be born without ass
dobar jutar svima...![]()
vidim, ovdje, po običaju nikoga...![]()
...HTC Desire->Sensation->One (M7)->Note 3->LG G2-> S6 SM-G920F
Jutro....
Joj jučer sam se probudio u 6 ujutro i otišao u metropolu...i vratio se u 11 navečer...
Najprije su me gnjavili 2 i pol sata u PBZ-u na testiranju a onda sami išao malo u šoping,kupio odlićnu vestu
pa na Velesajam i to pod Zagorsku brajdu
![]()
Bio tko tamo? Krapinsko zagorska županija mi najbolja![]()
Imaš lijepo stol pod brajdom,vino, bućnicu i deri... čuje se zvuk purana koji se javlja jer je zatvoren u neku drvenu kućicu, kud ćeš boljei da jedna mala zelena žaba je isto
Naravno došao kao vip gost,prolaz slobodan, pa nisam ja bilo tko![]()
A a ste vidli kak je neki cigan ili bosanac gledao tog purana...ja sam mislio ili mu se mili kaj je zatvoren ili si već zamišlja kako bi ga drpio i ispekao
A kak su tek cure iz Dubrovačko-Neretvanske županije bile pijane...asti gospeTo bilo pijano da su jedva hodale, a onda za nsa Zagorce kažu da pijemo
![]()
Eto kratak rezime jučerašnjeg dana...ono kaj nije spomenuto ne tiće se javnosti![]()
Heh, zakasnio na bus za posao pa sad malo ćeifim![]()
Tko se ljuti, uvalim mu kruti...
Bookmarks