u tele2 ponudi na petplatu,Nokia košta 350kn a SE 45kn obadvoje uz pretplatu od 100kn...e pa sad koji da odaberem...očigledno je nokia bolja al ni SE nije loš,dapače.
čito sam reviewe za nokiu i svi kažu kak je software brz i to mi je jako bitno,al kolega jedan koji ga je imo kaže da je spor ko puž...pa sad kome vjerovat...
kamera mi nije od neke presudne važnosti,jer imam dobar fotić. glavno da je jednostavan i brz mob...
pa ak ima neko iskustva nek kaže neš pametno! hvala.
sony ericsson k530 ces jako tesko naci...jer je dosta ljudi njega pokupovalu za te novce...i kolko sam ja cuo vec ga duze vrijeme nema u pretplati.... e sad jedino ako naletis negdje na njega....
----------Sony Ericsson----------
Mislim da je usporedba ova dva modela neizvediva. Oni se toliko razlikuju po ciljanoj skupini kupaca da je to strašno.
Jesi čuo za Symbian kada, tj. znaš što je to?
Ako nisi, onda je SonyEricsson daleko bolji mobitel za tebe.
Ako znaš snagu Symbiana, onda kada je riječ o odabiru između ova 2 mobitela stvar je jasna - Nokia 6120c !
meni je važno da je brz,jednostavan i funkcionalan a jel ima symbian il ne manje je važno.
dosad sam mogo bez symbiana pa mi nije niš falilo,al ako je 6120c brz,jednostavan i funkcionalan priviknit ću se na symbian.
eo sad gledam nije ni samsung d900i loš...
...ako tražiš jednostavnost - 6120c mislim da ipak nije pravi izbor, jer ne znaš što je symbian pa bi ti trebalo malo više da se privikneš...uz to, zna se ponekad dogoditi da, ukoliko aplikacije prekidaš "ne propisno" mobitel ti se može uuuuužasno usporiti...
..::>>> Just a little smile can give you more than a money :) <<<::..
ako ti symbian ne treba a trazis jednostavnost onda definitivno uzmi k530 koji je odlican mobitel i jos prodjes 300 kuna jeftinije nego da uzmes nokiju.
Glupost...
Imas ga na Iblerovom u Tele2 ducanu i u Svijetu Medija, pa onda Tele2 ducan u shoping centru Precko, pa u Dradaru na Ilici (trg francuske)....
Informacija od prije 4 dana...
Btw izgleda da su napunili zalihe jer recimo k800 u BlaBla paketu kojeg preko ljeta nije bilo ni pod razno, te su rekli da ih nece ni dobivat sada puni police u svim navedenim ducanim...
Isto tako ima k850 u pretplati kojeg nije bilo prije, pa s500 u sve tri boje....uglavnom jako su popunili zalihe i svih telefona iz ponude ima
OnT - s obzirom na trazeno mislim da k530 bolje odgovara![]()
Bookmarks