Hebote,umlatio 1892kn na policu osiguranja za kar...Valjat ce pocet printat pare...
![]()
idem reinstalirati windowse na laptopu.
BTW: poslao MOBIL10 na 880, došla mi poruka da sam upravo aktivirao Data paket, pa onda dođe poruka da ću biti obaviješten o samoj aktivaciji.
Jel ja sad mogu na internet ili ne?
Hebote,umlatio 1892kn na policu osiguranja za kar...Valjat ce pocet printat pare...
![]()
netko mi na foken ogradu zakvačio papirić na kojem kao pastelom piše POZDRAV nešto..drugu riječ ne mogu pročitat
mogu voljeti samo onoga koji je po svojim osobinama dovoljno sličan meni da u njemu mogu voljeti sebe
razmišljam, kako i s kim zamijeniti preko vikenda mob
jer mi treba u ponedjeljak za ispit neki uređaj sa malo većim displeyom, nešto tipa varia, p1,e61 i sl a da ima podršku za PDF...
![]()
...HTC Desire->Sensation->One (M7)->Note 3->LG G2-> S6 SM-G920F
mislim da je to bilo samo upozorenje, iduci put ces naci konjsku glavu ispod jastuka![]()
a ne konjsku
konjići su dragi
mogu voljeti samo onoga koji je po svojim osobinama dovoljno sličan meni da u njemu mogu voljeti sebe
Upravo citam one dosadne poruke koje se pojavljuju tijekom instaliranja XP-a.
I, da, mogu na net, i cool je na mobitelu imat net hehe.
BTW: potrošio sam prema onom MB? na 880 0,13 MB.
nda..više me brine to šta sam u jednom djeljenu spušila 20 000
idem po buraza na trenig pa na kavu . . .
pozz![]()
huliganstvo i nasilje se od sada plaća... za sve dodatne informacije kontaktirajte MUP RH..
ljudi moja istina je zhiva
pushila se trava na redu je koka..u mom selu sve se zhivo roka joooooooooooooooooooooooooj
naduvo se franjo evo ide i ivo...unishti ga droga jooooj
tko su franjo i ivo :lol :lol
e...ludilooooo brale ludilooo... daj pipl čir ap jebote...
“I quit, I give up, nothing's good enough for anybody else, it seems...When I'm all alone it's the best way to be. When I'm by myself nobody else can say goodbye. Everything is temporary anyway.”
Godfather shema,horshead,ou jea.lol.ma mala,to sam ja kikace furala u setnju,oni su ti ostavili porukicu.
11. o9. 2oo9. & 14. o8. 2o11.
26.04.1986. Припять (Pripyat)
“No measure of time with you will be long enough. But we’ll start with forever.”
upravo skeniram komp sa AV-om i onda ga idem obrisati.
došao doma . . .
opet odmaranje . . .
sutra se radi, ali tek navečer . . .![]()
tako, moram se odmoriti za sutra . . .![]()
![]()
huliganstvo i nasilje se od sada plaća... za sve dodatne informacije kontaktirajte MUP RH..
a niišš..dosađujem se
mala, idemo race nabaciti?![]()
![]()
ma idem... da te operem, ha? cc![]()
živi bili pa vidjeli . . .
kaj ono voziš?
clio
dok se malo ne naučim
ti
astra karavan . . .
znači, ipak ja perem tebe . . .![]()
ma, vozim već skoro 4 godine, tako da . . .
mislim, iskustva nikad dosta . . .![]()
moj klijo ide ko lud
pazi šta pričaš
jako je osijetljiv, nemoj ga vrijeđati![]()
Bookmarks