@kristijan: ajd' bar neka korist od rodbine...
uh, huh, kolko chata u ovoj temi. ne stigne se tema ni pratit hehe xD.
idem ja sad se spremat pa ic kod rodbine, na ručak, a usput očistiti im komp i "ukrasti" 64 in 1 Memory card reader&writer.
Hehe, aj pozz.
@kristijan: ajd' bar neka korist od rodbine...
Україна
ma, to mi za ovaj stari komp, a za novi, kupujem crni isti takav uredjaj. Jer je ova sad kanta bijela, i uredjaj je.
Ružno mi bijeli taj uređaj, a crno kučište.
PS: inace iskreno ne kužim zašto stavljaju još te 3,5 eksterne "rupe". Mislim, trebali bi dat i poklopac za 5,2 na 3,5 i onda je bezpotrebno to dolje za floppy. kužite me, ne?
Idem ja sad maknut tipkovnicu od kompa sa laptopa i prebacit neke podatke na D disk (format c će uskoro) pa onda idem. Poz.
probudio se upravo . . .
idem po plaću . . .
pozz![]()
huliganstvo i nasilje se od sada plaća... za sve dodatne informacije kontaktirajte MUP RH..
sad idem promijeniti av. ugasiti komp i bye.
presto sam pusiti, dva tjedan nisam zapalio i maloprije kupio kutiju cigara i sad neznam sta bi ucinioa nedavno pusio dvije kutije dnevno
btw vid kak je mala opasna![]()
It's nice to be important, but it's more important to be nice
Em'le,ako mozes,izdrzi! Jebes duhan! Ja se nikako ne mogu skinut...![]()
ajde ljudi, sad svanrno zurim. Prije 2 sata sam trebao bit, a treba mi 1 sat do njih. Al, dobro je, rekli su da idu spavat i da dodjem malo kasnije. (oko 15:30)
BTW: ev, ja malo postao aktivan i na chataonici.
eh, da bar bude tako..a opet, šta ti je jutarnja kava bez cigarete![]()
mogu voljeti samo onoga koji je po svojim osobinama dovoljno sličan meni da u njemu mogu voljeti sebe
Ja mislim da bi trebalo biti da se može pušit, npr. u restoranima da se može pušiti, ali samo ako to vlasnik dopušta, i ako se slažu radnici. Al se radnike vecinom ne pita pa zato stavili taj zakon hehe.
Ae, idem, ja još nisam krenuo xD.
u restoranima bi ja zabranila..tamo ok.. nije lijepo dok jkedeš a oko tebe puše..iako su u restačima uglavnom dobro odvojeni pušači i nepušači..
kad smo kod restorana, vidjela anticu i simonicu u subotu u guštima![]()
mogu voljeti samo onoga koji je po svojim osobinama dovoljno sličan meni da u njemu mogu voljeti sebe
ideš miki.
što te se raspričali/raspisali danas...![]()
to zato što je mala tu, pa se svađa sa svima...
inače, ne radim ništa... a vidim i ovdje sve po starom...
...HTC Desire->Sensation->One (M7)->Note 3->LG G2-> S6 SM-G920F
ah, ti si zakasnio, sad idem![]()
al se mala bolan naljutila![]()
Bookmarks