VirtualDub + subtitle workshop
Imam 2 fila:
1. Mumija.avi (film)
2. Mumija.srt (prijevod)
PROBLEM:
1. Mobitel ne može spojiti sam ta 2 fila i prekazivati prevod u filmu (kao što radi BSplayer).
2. Kako zaljepiti taj titl na film i s kojim programom?
Za prebaciti bilo koji format u 3gp koristin program SUPER 3gp.
Tako da nakon tog spajanja titla i filma (.avi+.srt) bi to samo prebacija u 3gp s pomoću prpograma SUPER 3gp.
Iman Samsug F480V, rezolucija 240x320.
HVALA!!!
VirtualDub + subtitle workshop
imaš "Total Video Converter" s njime možeš konvertirati u bilo koji format video i dodati subtitle...
Zadnji uredio pbreaker : 31-08-2008 u 16:31
★★★★★
mediacoder po mom mišljenju najboli i najjednostavniji jednom kad ga podesiš za svoj telefon samo odabereš file i klikneš start
i besplatan je tako da nema zajebancije s crackanjem automatski povuče titl kao i bsp i recimo daš mu cijeli folder s 30 tak filmova i pustiš ga da radi 20 minuta traži za film na amd 64 3,200+ mhz, 10 minuta za epizodu serije
http://mediacoder.sourceforge.net/dlfull.htm
Vidim da se kužiš u mediacoder.
Radi mi super, ali ljepljenje titlova mi baš i neide.
Vidim da si nije baš na TI sa svim Subtitl formatima. Koje formate podržava i šta treba podesiti. Gdje uvući titl. Dali tamo lijevogdje je stavka subtitl ili je dovoljno samo uvući ispod filma u radni dio na sredini mediacodera?
Preko programa BS Player Pro, netreba ti prijevod istog imena kao i film, samo pokreneš, program ga automatski očita. Ja ga već dugo koristim, odličan program.
Pa da. Tražim radi mobitela jer neznam da li ima koji player za mob koji podržava i čitanje titlova.
Amdejac ako nisi jos rijesio skini si onaj total video converter sto je predlozio pbreaker i problemi su ti rijeseni
Si Labo Lebo Sui!
T630->K700i->K530->N73->N82->Omnia->Galaxy->Legend->Desire->GalaxyS->GalaxySII->EVO3D -> SGS -> SGS2 -> SGS3
a za mene je nova,haha,ovaj tema..
Uzalud Vam trud sviraci,za drugog su dunje zute
Haha..jebeno..ne moze to svatko.Ja sam uzeo omniu prije skoro godinu dana i nitko mi nije znao reci kako da stavim titlove i jucer slucajno naletio na ovo(nisam uopce gledao koliko je tema stara).. meni su ok prijevodi ali mi sam film kaska..ide normalno i onda mi zatitra...ako tko zna zasto je to tako neka javi..
Zadnji uredio mogujamalo : 29-09-2009 u 00:10
Si Labo Lebo Sui!
Bookmarks