Ako netko ima info gdje se moze kod nas kupiti Anycool T808 ili T818 moze na pwt jer si planiram uzeti jedan od ta dva-.
I jel netko zna nesto vise o Anycool T900+?
Koliko je meni poznato, ovo je jedini programcic koji je nalik tome sto trazis. Nije narocito funkcionalan, ali, ako si inace "sretne ruke", mozda i uspijes prebaciti kontakte.
Uglavnom, tu je.
Ako netko ima info gdje se moze kod nas kupiti Anycool T808 ili T818 moze na pwt jer si planiram uzeti jedan od ta dva-.
I jel netko zna nesto vise o Anycool T900+?
Zadnji uredio Putumayo : 09-08-2008 u 13:50
Tnx, ali, hm, radi sve ali mi ne radi phonebookKaže: There is no valid phonebook memory in handset !
a kad želim dodat nešto u imenik Phonebook is not syncronized with PC i onda druga poruka mu je gore navedena...Any idea? Nije ga moguće sinkronizirati?!
![]()
I ja sam nabavio T-818 i nikako ne uspijevam da mi 3gp video radi u njemu ok,slika i ton se ne slazu iako na kompu video radi ok...neki savjet sto napraviti?
Jeste probali www.mobical.net ili www.zyb.com? (za backup brojeva)
Da, ima još ovih sa dva sima (zanimljivih- u najmanju ruku- WND Wind Duo 2000
Zadnji uredio georgy : 16-08-2008 u 19:19
˙ɐsıdoʞnɹ ƃoʌs ǝɾuɐʇıɔ oʇ ǝɾ ouɔıqo -ɐƃoʞ olıq po ıɾloq ǝɾ nɯǝɔ n oʇsǝu ɐɯı ʞǝɾʌoɔ ıʞɐʌs
SHB99
Ovaj mobitel sam imao u rukama. Sranje, blagoreceno. Preplastican. Ima cak neku kopiju Windowsa kao platformu.(idoti)
Inace, taj mobitel (ako je to taj) ima i tv. S analognim reciverom. Strasno.
Kiko kako ti radi video,jesi ubacio sto u 3gp. ili avi. formatu?
Ja sam pokusavao sve moguce opcije kada konvertiram video i slika i ton jednostavno idu svaki svojim tokom,a i dogadja se da zvuk jednostavno nestane a video nastavi ici normalno ili obratno.,
Isto tako jos jedan problem je da kada me netko zove na karticu koja je na sim-B ja njega cujem odlicno,ali on ima grozne smetnje-.
Reklamirao sam to pa sada cekam sto ce biti-.
Uglavnom ako kupujete kineze obavezno ga testirajte na ovo-.
Jel netko namjestao postavke za VIP mms i gprs na T808,818 ili 828?
Pokusao sam ali jednostavno nece da proradi nikako....![]()
jeli mi netko može reći postavke za mms od vipa za anycool t818?
I ja sam imao problema sa podesavanjem,ali evo na ovom linku imas sve
sto ti treba.,
http://public.globalnet.hr/~jsinkovi...mpx200_vip.htm
pozz,jel zna netko nesto o Dual sim CECT C6000,nisam nasao pa da pitam.. thx![]()
gidi jap!
jel ima tko CECT P168c,kupio bi al veli vlasnik da radi samo na tele2.pa me zanima dal se moze dekodirat,kupljen u njemackoj..
gidi jap!
ima tko kakvu informaciju gdje ima za kupiti anycool t808 u zagrebu?
Od juče imam tel. Anycool T 818, i da li može da se pišu SMS poruke sa tastature, i da li može da se smanji zvuk tokom razgovora u slušalici pošto je neverovatno jak i za svaku pohvalu?
F838 ,dal iga ima u hrv za kupiti?ili preko interneta,a koja stranica?!
Ovdje su kineski telefoni ali i ostali, tu bi trebao potražit: http://www.njuskalo.hr/ostali_mobiteli
- Red-Gsm.net -
Evo imas na ovoj stranici kineza kakvih god pozelis,mozda nadjes neki jos boljihttp://www.totobay.com/
Zanima me dal ima koji dualsim kinez koji ima dvb-t risiver ili su svi s analogijom? Naravno, da je dobavljiv u HR.
Većinom su analogni.
Bookmarks