ovaj drugi... te zanima?
ako to itkozna fleshat bio bi ufff zahvalan heheeh
Zadnji uredio zubooo21 : 18-09-2009 u 13:50
Moze li mi neko rec dal se moze n95 8gb kineski nadogradit,dodat mu modem za wlan i tak. hvala
ne može....
ja koristim cect t689 vec pola godine i nisam JOS imo nikakvih problema sa njime :-)
ej ljudi ja imam nekakav kineski ili čiji već i odlično šljaka i veza i tv, samo nema 3.0 već 0.3 mp kameru, jedino mi treba softver za memorijsku karticu, ako netko nešto zna Semobi t1??
Molim Vas da mi netko kaze kako se podesava i9+++ da mu radi wap i ostale stvari
Nisi napisao za koju mrezu trebas postavke=)
Ako je za t-mobile napisao sam u postu iznad.,
A za vip i tele mozes naci na njihovim stranicama tehnicke postavke=)![]()
imam pitanje dali je carinicima isto dali paket dolazi recimo iz kine ili iz naprimjer velike britanije, mislim razmišljao sam o tome da možda probam nabavit i9+++ sa britanskog ebay-a od prodavača koji se nalazi u britaniji
Gdje da skinem neki dobar internet browser za i9+++
Imas ugradjen wap preglednik,a probaj si instalirati Operu Mini recimo_
Koristi malo Google i sve ces naci=)http://www.opera.com/![]()
ček ajdmo ovak, ak ja naručim sa ebay-a telefon i9+++ i zapne na granici oni mi pošalju obavjest da im donesem onu vražju deklaraciju a pošto je nema oni šalju telefon odakle je i došao, dali ja u tom slučaj moram bilo što platiti za to slanje nazad
ma kupio bi ja kod nas kada bi cijene bile realne a ne nabijene na 800 900 kuna a na ebay-u se prodaju za 50 - 55 $ (jučer sam bidao na nekoliko aukcija za max 50 ali su prodan za 2 - 3 dolara više)
To ti je tako,kupi jeftino,a prodaj papreno skupo.,
A probaj onda izracunati koliko bi te dosao sa svim davanjima da ga kupis vani i jel moze proci carinu uopce=)![]()
čisto sumljam da su ti telefoni koji se nalaze u hrvatskoj legalno nabavljeni (tako da to sa carinom i davanjima nedrži vodu) telefoni su vjerojatno prešvercani
Normalno da su prosvercani,kupljeni jeftino,a ovdje ih prodaju nekoliko puta skuplje=)
A ja ti kazem da izracunas koliko bi tebe izaslo da ga uvezes legalno;
Dok bi sve platio,ako bi ti proslo koliko bi ustedio za razliku da ga kupis ovdje_:
Eto imas jednoga za 650 kunica=)![]()
koliko sam shvatio ne može se niti jedan dual sim sa e-baya ufurat u RH ako se ne plati carina i ti neki papiri, bar ne legalno?? da li je moguće da mob prođe carinu ako je njegova vrijednost 250kn a carina se odnosi na stvari skuplje od 300kn ili idalje trebam taj neki certifikat?
ULTRAS CIBALIA VINKOVCI
Mislim da ti ipak treba taj certifikat,jer ako otvore paket i pogledaju mobitel,a
nema dozvole za uvoz u zemlju nije bitno koliko kosta.,
Nekima ne otvaraju uopce,nekima prodje kao gift,nekima vrate i ostanu bez
mobitela i novaca.,
Po meni je to jedna lutrija pa tko ima zelju pokusati...![]()
ULTRAS CIBALIA VINKOVCI
Da, dobro si shvatio, zbog odredbi o telekomunikacijskoj terminalnoj opremi, sve zaustavljaju na carini. Dakle, carina+PDV+ishođenje certifikata od hakom-a. Carina se odnosi na svaku stvar od 1KN naviše, sva roba koja putuje poštanskim putevima podliježe carini, neovisno o njenoj vrijednosti. Priče o 300KN nisu točne. Kad uzmeš u obzir iznose koje ćeš naknadno izdvojiti za neki od uređaja sa ebaya, te vrijeme i živce, vjeruj mi, poželjet ćeš da si kupio iz oglasnika.
Evo ja imam T2000.. Kupio sam ga prije mjesec dana, za sada sam potpuno zadovoljan s njim!
evo linka
http://www.solomobi.com/viewproduct.asp?pro_id=3222
Kako analogna tv odlazi sigurno u povijest ovi kinezi sa analognim reciverom nisu vise pametna kupovina.,
Ali vidim da ih ima vec cijelo cudo sa dvb-t tv.,
Iako kod nas po oglasima samo ovih analognih cijelo cudo jos uvijek=)
Bookmarks