I ja takoder mislim da je tako, vjerojatno je isto kao za stare korisnike.
I ja takoder mislim da je tako, vjerojatno je isto kao za stare korisnike.
I ja sam tako mislio , ali probaj to objasniti na prodajnom mjestu , necu reklamirati kojem , i probao sam naglasiti da odabrano znaci uredjaj koji korisnik odabere , ali nisam uspio - jer njima su neki dopisi svetinja i dok to ne stigne - ne Moze ... Mozda odem i do drugog mjesta pa vidim kaj se moze ...
Prilikom donošenja kupona, osim besplatnog Dorina start paketa,
možeš odabrati i jedan od ponuđenih mobilnih uređaja po 100 kn
nižoj cijeni od redovne. Promotivni period traje od 01.09.2008. –
01.03.2009. Registracija je obavezna.
stavka 14 općih uvjeta korištenja dorina obitelj tarife.
jel mogu ja kao postojeci dobit 100kn popusta , plus 100kn od bona?
naravno ne mozes dobiti 2 popusta odjednom, dakle ne mozes dobiti popust od dorine akcija i popust za postojećeg korisnika, samo jedan popust to je 100, ali koliko sam pitaje razumjela, a ocito je da sam krivo razumjela (sorry) upitno je bilo moze li se konbinirati popust od dorine i start paketi...............
Kap buši kamen, ne snagom, već čestim kapanjem.
a kakvi su to dorina brojevi? svi bojevi kupljeni tom akcijom? kak da ja znam kad nekog zovem jel on dorina il ne? poziv prema t2 koji nije u dorini je 89lp?
Behind Every Bitch Is A Man That Made Her That Way
ja sam uzela dorina broj, da prepoznaju se po tome sto počinu sa 095 500XXXX, no fora je što ti dorina tarifu možeš promijeniti u bilo koju drugu, (gubis nadoplate 4 x 20 kuna),
za dorinu nema registracije i dodatnih 25 kuna...
Kap buši kamen, ne snagom, već čestim kapanjem.
Eh sad, ne kuzim razliku izmedju zero in i dorina tarife... jel razlika samo u cijeni prema ostalima ili i u minitazi i/ili jos necemu?![]()
Prije kojih mjesec dana nadoplatio sam račun sa bonom od 50 kuna, međutim još uvijek nisam dobio ovih 20 kuna.Zamijeniti kupon za besplatan Tele2 Dorina start paket koji
uključuje 100 kn (20 kn odmah i 20 kn svakih 30 dana
sljedeća 4 mjeseca ukoliko u svakom međurazdoblju
nadoplati s bonom vrijednosti od minimalno 50 kuna)
U kojem roku bi to oni meni trebali nadoplatiti?
ma ja mislim da su mene pokrali sad za blagdane.... 50kn nisam mogla potrosit u 5 dana nema sanse, nisam nikog zvala.....
Behind Every Bitch Is A Man That Made Her That Way
Dodali su mi 20 kn na račun![]()
Bookmarks