A na kojim prodajnim mjestima mogu kupit čokolade?
Kupi posebno pakiranje Dorina čokolade s Tele2 kuponom i zamijeni ga na najbližem prodajnom mjestu za besplatni Tele2 start paket sa 100 kuna na računu (20 kuna odmah, te sljedeća 4 mjeseca po 20 kn, ukoliko svaki mjesec račun nadoplatiš bonom od 50 kn). Aktiviraj Tele2 start paket i razgovaraj za 0 kn/ min sa svima unutar Dorina obitelji, a sa svima ostalima za 0,89 kn/min. Uz to, s kuponom imaš i 100 kuna popusta na odabrane telefone u Tele2 centrima.
http://www.tele2.hr/dorina_promo.html
A na kojim prodajnim mjestima mogu kupit čokolade?
....
U konzumu npr.?![]()
Mislim da se cokolade nece pojaviti bas danas jer promocija traje 6 mjeseci:
"Promotivni period traje od 01.09.2008. –01.03.2009."
Da odmah stavim i ovo (iz uvijeta koristenja) jer ce sigurno biti pitanja:
11.Korisnik ne može prijeći na Dorina tarifu iz druge Tele2 tarife.
Korisnik može dobiti Dorina tarifu samo zamjenom kupona za start
paket.
12.Korisnik na Dorina tarifi može prijeći na druge Tele2 tarife, ali se
nakon toga više ne može vratiti na Dorina tarifu.
I jel netko kupio paket cokoladi? Koja je cijena itd...![]()
...joj, kako jedni druge prate i kopiraju...pa jel ima godina dana kako je vip imao sličnu stvar, ali samo sa start paketom...eh......
..::>>> Just a little smile can give you more than a money :) <<<::..
Jel vidio tko na koje mobitele se odnosi taj popust od sto kuna? Nije valjda one s četveroznamenkastom cijenom?
Sredili su mi Nokiju "po propisu"-
U Mobisu!
Ne znam zašto je to toliko loše, ako se nudi nešto povoljnije.Izvorno postao //Wild-Boy\\
Zašto bi se trebala izmišljati topla voda za ovakve stvari? NIje me briga kako je osmišljena neka akcija ako je povoljnija od drugih.
Moby, zabrijao si. Tele2 start paket je broj sa 100 kuna na računu. Ne mobitel.
Pa dobiješ start paket i popust od 100 kuna na telefon, kaj ne ?
Nije ovo za mene ...
Ja opet preskačem točke.Mislio sam da samo dijele start pakete sa 100 kuna gore. A prema navedenom nema nikakvih ograničenja na koje BlaBla pakete se odnosi, znači bilo koji želiš kupiti, cijena ide dolje 100 kuna.
Samo da te podjsetim da je tada VIP nudio obicnu sim karticu bez ikakave posebne tarife (govorim iz vlasititog iskustva) a ovdje se nudi posebna tarifa i to atraktivna zbog 0kn prema Dorina brojevima.
Po meni cak bolja od Knock out+ opcija zero, iako moras uzimati novi broj za sve s kojima hoce da pricas po 0kn :-(
Sa tele2 news grupe:
primjer - 24kn za 3x80g Dorina Full Cool
Pa to je onda odlicno za one koji misle postati novi korisnici. Mislim da je ponuda fer iako ne bi bilo lose da sve unutar mreze zoves za 0kn, ali to bi ipak bilo pretjerano.
Sviđa mi se ovo radi toga što nema sitnih slova koja daju rečenicu tipa "Za navedene cjene morate svakih 30 dana nadoplatiti račun sa XXX kn."
Tko laže, taj i krade,
tko krade još je u Vladi ne u Remetincu.
Sve je dobro dok ne tuku !
Pa kazem i ovako je zanimljiva ponuda za neke.
evo full cool 3X dorina u mercatoru 22 kune!
Kap buši kamen, ne snagom, već čestim kapanjem.
Pa necemo se prepucavati sad koliko kosta u kojem ducanu.... Javite ako nadjete najeftinije (sto je vjerojatno u vecim centrima). Cjene ovise o cokoladama u pakiranju, naravno da nece isto kostati skuplje cokolade kao i one jeftinije (recimo Jafa i Full cool)...
Bio u konzumu i 28 kn je Jafa cokolada, a ostale nisam zapamtio... ima i od 24 kn ako se ne varam. No nije ni bitno.
"Problem upravljanja kvalitetom ne proizlazi iz onoga što ljudi ne znaju, već iz onoga što misle da znaju."
Philip B. Crosby
Darujte krv! Gdje? Pitanja i odgovori.
Danas napokon otisao sa kuponom u tele2 , ali nisam uzeo karticu jos , jer sam izrazio i zelju da uzmem odmah i uredjaj za 100kn jeftinije , ali stvarno su dobri - stavili su ono Uzmite odabrane telefone za 100kn jeftinije , samo se jos ne zna tocno koji su to odabrani telefoni jer kao tek je promocija krenula , tako da nisam mogao ga uzeti , ali ostavio sam neki kontakt da mi jave pa da odem po karticu i uredjaj ...
Bookmarks