Prilikom donošenja kupona, osim besplatnog Dorina start paketa,
možeš odabrati i jedan od ponuđenih mobilnih uređaja po 100 kn
nižoj cijeni od redovne. Promotivni period traje od 01.09.2008. –
01.03.2009. Registracija je obavezna.
stavka 14 općih uvjeta korištenja dorina obitelj tarife.
I ja takoder mislim da je tako, vjerojatno je isto kao za stare korisnike.
I ja sam tako mislio , ali probaj to objasniti na prodajnom mjestu , necu reklamirati kojem , i probao sam naglasiti da odabrano znaci uredjaj koji korisnik odabere , ali nisam uspio - jer njima su neki dopisi svetinja i dok to ne stigne - ne Moze ... Mozda odem i do drugog mjesta pa vidim kaj se moze ...
ja sam uzela dorina broj, da prepoznaju se po tome sto počinu sa 095 500XXXX, no fora je što ti dorina tarifu možeš promijeniti u bilo koju drugu, (gubis nadoplate 4 x 20 kuna),
za dorinu nema registracije i dodatnih 25 kuna...
Kap buši kamen, ne snagom, već čestim kapanjem.
Eh sad, ne kuzim razliku izmedju zero in i dorina tarife... jel razlika samo u cijeni prema ostalima ili i u minitazi i/ili jos necemu?![]()
Prije kojih mjesec dana nadoplatio sam račun sa bonom od 50 kuna, međutim još uvijek nisam dobio ovih 20 kuna.Zamijeniti kupon za besplatan Tele2 Dorina start paket koji
uključuje 100 kn (20 kn odmah i 20 kn svakih 30 dana
sljedeća 4 mjeseca ukoliko u svakom međurazdoblju
nadoplati s bonom vrijednosti od minimalno 50 kuna)
U kojem roku bi to oni meni trebali nadoplatiti?
ma ja mislim da su mene pokrali sad za blagdane.... 50kn nisam mogla potrosit u 5 dana nema sanse, nisam nikog zvala.....
Behind Every Bitch Is A Man That Made Her That Way
meni nisu dodavali, a uredno ukucavao bonove mjesecno... i isto tako jes nekima nisu nikakvih 20kn dodali.. no nije mi se dalo zvat ih,jebes to ova tarifa je pravo blago, inace dal jos traje akcija? rego sva 3broja, no ak traje poslat cu jos ljudi da svatko po 3pokupuje... najbolja akcija i tarifa ikad.. mi u kvartu svi pokupovali dorina brojeve i svi besplatno, tj za 25lipa razgovaramo... nema boljeg, ak ti je malo minuta, uzmes vise brojeva i pricas pricas... e kad bi svi imali ovakve tarife, cudim se sto nije bila preogromna navala da sve rasprodaju, ljudi nisu prepoznali jeftino... valjda su svi na ugovorima zbog iphonapa zamisli da svi koje znas pređete na dorina obitelj, i razgovarate za uspostavu poziva, u drugim mrezama se placa naknada za to, u tmobile sam placao 100kn extra na pretplati, fino svi uzmete i nema brige, a i opcenito znas s kim je jeftino, svi su na 095/500... a sto je najbolje ugodno se iznenadio kad sam cuo da ova tarifa vrijedi zauvijek, stvarno sve pohvale tele2
bio nekad oglas...
Ma pošalji im email i nadoplatit će ti 20 kuna u roku par dana. Meni su tako nadoplatili na sva tri broja.
Akcija traje do 01.03.2009., pa pokupuj što više čokolada do tada.
Bas i nema puno vise tih cokolada, ja sam u lokalnoj Bill vidio samo jos jedan ali on stoji vec sigurno 2-3 tjedna.
Promotivni period traje od 27.05. do 01.10.2009.
Gdje mogu naci te čokolade?
Da li je potrebna nadoblata bonom svaki mjesec?
tko zivi u Rijeci nek na vrati u billi na škurinjama tamo sam jučer vidio i uzeo sebi jednu mljac hehee
Bookmarks