Kada su počeli strašnooo gubiti od jednog DigiTV malo su se dali na razmišljalje.![]()
"Od danas za korištenje MAXtv-a ne trebate ADSL liniju. Za uživanje u kvalitetnoj digitalnoj televiziji bit će vam dovoljna samo T-Com fiksna linija i MAXtv uređaj.
Uz fiksnu liniju mjesečna naknada za MAXtv iznosi 99 kuna, a ako se prijavite do kraja listopada, imate priliku kupiti prijamnik po promotivnoj cijeni od jedne kune, uz ugovor na dvije godine.
MAXtv nudi 90 domaćih i stranih televizijskih kanala, digitalnu videoteku i uslugu snimanja televizijskog programa.
Promocija ove nove usluge održat će se u subotu 13. rujna u prijepodnevnim satima na zagrebačkoj tržnici Dolac.
Promociji će prisustvovati Zlatan Zuhrić Zuhra i Enes Bešlagić, zaštitna lica kampanje MAXtv."
http://www.net.hr/tehnoklik/page/200...4/0283006.html
Kada su počeli strašnooo gubiti od jednog DigiTV malo su se dali na razmišljalje.![]()
"Prijateljstvo je neopisiv luksuz
biti s nekim da se osjećamo potpuno sigurno,
bez da odlučite vagati misli ili riječi."
George Eliot
bezveze...po meni...
a i cijena od 99kn za osnovni paket je malo preskupa...
Toše hajde da napravimo zvjezdano nebo...budi najsjajnija zvijezda na njemu a ja ću biti tvoj odsjaj u jezeru suza!
R.I.P.-16.10.2007.
Može jedno pojašnjenje meni tulavom - "prijamnik" - to oni prodaju baš televizor za 1kn ili što? Ili onu "kutiju", tj. MaxTV uređaj?
Clarke's Third Law:
"Any sufficiently advanced technology is indistinguishable from magic."
ma, znam da mogu, imam napajanje, DSL liniju i LAN od maxTV-a spojen i radi.
neznam bas dal dobivaju i router i maxTV uredjaj, jer je to onda 50 lp svaki![]()
Ma gluposti. Sto je ljudima problem dat za tv karticu koju imaju cijeli zivot i to za jednokratnih 200-400kn
Po meni maxTV ima smisla samo tamo gdje je kabelska nedostupna.
Nokia: 3310 -> 3330 - > 7650 -> 3650 -> N70 -> 6288 -> 5800 XM
Glupa 6288 pola života provela u Mobisa, sad strahujem da 5800 ne doživi isti scenarij
A i definitivno je Digi u prednosti kad kosta 45kn. Mislim oni koji uzimaju MaxTV bez ADSL su ipak nezahtjevni korisnici i bas me zanima tko bi nasjeo na cijenu od samo 99kn :-)
Ali ce ovaj potez definitivno pospjesiti prodaju maxtv-a
Tko se ljuti, uvalim mu kruti...
Ajde se fino vratite na temu. O ostalim mogućnostima primanja satelitskih i inih programa raspravljajte u novoj temi. Hvala.
ma glupost .. 100 kn za osnovni paket ? uzas .. jos bi si i razmislio da je cijena oko 60 ko i bnet recimo, al sam na iskonu pa i tak ne mogu, a i nemam neku zelju![]()
Pucate u prazno,
Kolko sam ja cuo, 99kn je preplata telefona i Maxtv u toj cijeni
Nije krivo čuo. Piše da za 99 kuna mjesečno dobijaš osnovni maxtv paket i telefon.
Možda je ipak bez telefona?Mjesečna naknada za korištenje MAXtv-a samo uz fiksnu liniju iznosi 99 kn. Cijena mjesečne naknade sadržava MAXtv osnovni programski paket, bez mjesečne naknade za fiksnu telefonsku liniju.
♕ Keep calm and fastboot oem unlock. ♕
Da ga yebeš, tako napišu da ih stvarno moraš zvati i pitanje po pitanje saznati što te točno zanima. Što onda ulazi u tih 99 kn, ako je inače osnovni paket za maxtv 65 kn?
To znači da uz 99 kn mjesečne naknade za Max TV moraš dodatno platiti naknadu za fiksnu liniju.
OK. Gdje je tu logika, ako je inače osnovni paket 65 kn? Je li to zato jer koristiš maxtv BEZ adsl-a ili...?
Pa 65 kn za adsl pretplatu + 65 kn za Max TV osnovni paket + 65 pretplata za fixnu liniju = 195 kn/mj.
U novoj verziji izbaci pretplatu za adsl i pridodaj novu cijenu osnovnog paketa Max Tv-a,..... to bi ti ovako izgledalo,....
99 kn za Max TV + 65 kn pretplata za fixnu liniju = 164 kn/mj.
ETO TI LOGIKE!!!!![]()
![]()
Bookmarks