Ja sam zapeo na prvom koraku - neće mi instalirati onaj prvi Nokia Maps file - kaže Update Error.
Ja sam zapeo na prvom koraku - neće mi instalirati onaj prvi Nokia Maps file - kaže Update Error.
Tko se ljuti, uvalim mu kruti...
skni s s linka za svoj uređaj ...ako ima za 6120
http://europe.nokia.com/link?cid=PLAIN_TEXT_985070
★★★★★
Meni je ipak proradio Loader, tek kad sam updateovao PC Suite na ver. 7, ali su mape sada katastrofa. BiH uopšte nije pokrivena mapama, samo magistralne ceste i nazivi gradova, ali je Zagreb fenomenalno pokriven. Naravno, ne znam da li je mapa Zagreba najnovija, ali vidim da je jako dobra i detaljna.
SKR. je SKR. za SKR.
Još jedno pitanje. Što točno radi ovaj crack? AFAIK, Nokia Maps je besplatan za korištenje.
Tko se ljuti, uvalim mu kruti...
onda ga koristi besplatno xD.crack služi da crack-ira licencu da bude 4free i ne traži kupnju...
★★★★★
samo signajte ovo,instalirajte i radi ko beba !!!!
http://rapidshare.com/files/13918554...acked.rar.html
pozz svima
imam jedno pitanje , obavil sam ono na kineskoj stranici , kaj trebam sa ovim napraviti kad skinem? Nokia.Maps.v2.0.2602.S60v3.SymbianOS9.1.Unsigned.C racked-illusion
i kaj sa certifikatom kad ga dobijem?
kad dobiješ certifikat onda potpišeš tu aplikaciju (Nokia.Maps.v2.0.2602.S60v3.SymbianOS9.1.Unsigned. C racked-illusion)
kako potpisati aplikaciju ti piše ovdje:
http://cafe.mobil.hr/showpost.php?p=762848&postcount=4
ako ti se neda čekati taj certifikat, i neda ti se potpisivati aplikacije, onda napravi što piše u slijedećem postu:
http://cafe.mobil.hr/showpost.php?p=799616&postcount=3
...HTC Desire->Sensation->One (M7)->Note 3->LG G2-> S6 SM-G920F
hvala , al sad neznam da napravim ovo tvoje kaj si mi dal ili ovo sa početka teme...
Pogledao sam što si napisao kako instalirati bez potpisivanja, ali kako sam tutlek za to treba mi navođenje kao u prvom razredu pa pitam Y- nešto instalirati na mobitel ili komp i gdje i kako?, kuda sa onim hello? koje se tada dobe karte dali su to onakve koje si morao platiti ili base mape?
Ajmo, sad redom, korak po korak.
1) skini attachemnt iz ovog posta na kom i ekstraktiraj, da dobiješ sve fajlove.
2) spoji kompijuter i mobitel pomoću USB kabela.
3) kopiraj fajlove y-browser, HelloCarbide, i installserver na memorijsku karticu.
4) odi u izbornik i nađi Upravitelj datoteka i pokreni ga. (možda ti nije u glavnom izbroniku, već u nekom folderu, ali potraži).
5) sa upraviteljem datoteka nađi na memorijskoj kartivi fajl: Y_browser_3rdEd_088_3 i otvori ga. počet će ti instalacija. instaliraj taj program (možeš instalirati i na memo karticu ili u memo telefona, svejedno je)
6) izađi iz upravitelja datoteka i otvori y-browser (ako te nešto pita stisni Yes/Ok)
7) nakon što si otvorio y-browser stisni tipku za ulazak u izbornik i odi u upravitelj datoteka. sada u upravitelju datoteka na memo kartici pronađi fajl: HelloCarbide i pokreni intalaciju i instaliraj.
8) Nakon instalacije izađi iz upravitelja datoteka i nađi aplikaciju HelloCarbide.
9) pokreni aplikaciju , izaberi options pa izaberi Menu1 i potvrditi sa Yes
10) zatovri tu aplikaciju, i dugo drži tipku za ulazak u izbornik. nakon malo dužeg držanja tipke za ulazak u izbornik, pokazat će ti se koji programi rade, među kojima je i y-browser. izaberi y-browser i otvorit će ti se.
11) kada otvoriš y-browser odi u E: i nađi fajl: installserver.exe. kada ti je fajl označen stisni opcije pa izaberi Uredi i izabereš kopiraj
12) sa navi-padom pritišći u lijevu stranu dok ne dođe do popisa "particija" (ono C: , D:, E: ....)
13) odi u C: , otovri folder sys, u njemu je folder bin koji tađer otvoriš
kada si u folderu bin, izaberi opcije , pa izaberi uredi i zabereš Zalijepi (paste)
14) izađi iz y-browser-a i izgasi i upali mobitel.
sada na mobitel može instalirai sve napotpisane (unsigned) aplikacije, tj netrebaš ih potpisivati.
Sad dosta ovdje o potpisivanju aplikacija i hakiranju softa. za to postoje određene teme, pa se može u njima pitati.
Nakon što si upalio mobitel, slijediš upute iz provg posta ove teme:
http://cafe.mobil.hr/showpost.php?p=791908&postcount=1
Prva dva korak napraviš kako piše.
Treći (III) korak, je različit utoliko što sad netraš raditi certifikat već samo instaliraš fajl "Nokia.Maps.v2.0.2602.S60v3.SymbianOS9.1.Unsigned. C racked-illusion"
i dalje su ostali koraci isti kao što je opisano.
nakon što si sve napravio kao što ti piše u prvom postu, onda su ti karte, koje skidaš sa interneta besplatne.
dali smeta ako na toj kartici imam Garminovu navigaciju?
Zadnji uredio miljacc : 08-09-2008 u 13:47
Nema veze ako imaš instaliran Garmin.
dali je map menager i map loader isto ili treba skinuti i map loader
Pa da nisam pročitao nebi ni pitao.
Hvala na pomoći.
Imam problem. Kad sam došao do instalacije ona tri falila iz 1. posta ( pomoću opcije instal with nokia aplication instaler) ništa ne vidim da se instalira. Mogu li negdje vidjeti dali su instalirani? i u 6110 nema opcije dodatne usluge.
možeš pomoći?
Kad sam ih prekopirao na mob i tamo pokrenuo za svaku piše da je datoteka oštečena
E da u onim failovima ima ROMPPatcher.sisx koji nisi nigdje spomenuo. možda je u tome caka?
Zadnji uredio miljacc : 08-09-2008 u 15:24
nisam uspio instalirati,ali kako da deinstaliram hello cardibe,izgleda da zbog njega nemogu ni teme vise instalirati. pokusavam ga naci i preko cardreadera ali neide.hvala
Kad pokušavam instalirati tri faila iz prvog posta kaže mi da su oštećeni. skidao sam ih nekoliko puta i uvijek isto. Kad sam pokušao dainstalirati hello... mobitel mi se zablokira te ne mogu u izbornik te ga moram ugasiti. Htio bih ponoviti cijelu aplikaciju od početka ali ne znam kako sve izbrisati.
Ico toi sigurno znaš.
miljac. prati korake dozvolis onaj meni 1 u hello dok ti je y browser minimiziran,onda odes u ybrowser i sa mem kartice obrises onaj instaler exe sto si tu kopirao. onda mozes da pokusas ponovo. posto se bas nerazumijem u te stvari pokusao dva puta i svaki put mi blokirao fon odustao sam,neki drugi put cu ili na drugi nacin. pozdrav
pokušat ću idući tj. Htio bi imati i nokiinu navigaciju jer imam i garminovu jer putujem i ko za vraga najčešće ulice koju ja trebam u srbiji i bosni nema pod tim imenom.
sto se tice bosne pogotovo manjh mjesta,mnogo precizniji je garmin. cak i za srbiju i hrvatsku. garmin sam koristio u zagrebu,beogradu,novom sadu,sarajevu,b luci i zadovoljan sam. to je sve iz licnog iskustva. pozdrav
Evo da se i ja javim,stavio sam NM 2 sa posta #32 signirao(OPDA) instalirao Map Loader,PC Suite,prije toga sam sam ubacio Teleatlas karte,ali nije mogo naci niti jednu adresu,iako se je karta vidjela i po njoj sam mogao sarat,ali nema glasovnog navodjenja.Kad sam stavio Navteq karte,skinuvsi sa nokijine stranice,sve je super.
Evo N95 8GB ciao djaci
Sto nitko nemoze to mogu i ja
Bookmarks