Ako imaš original CD/ DVD i original licence key- može.
CMIIW
Ako imaš original CD/ DVD i original licence key- može.
CMIIW
˙ɐsıdoʞnɹ ƃoʌs ǝɾuɐʇıɔ oʇ ǝɾ ouɔıqo -ɐƃoʞ olıq po ıɾloq ǝɾ nɯǝɔ n oʇsǝu ɐɯı ʞǝɾʌoɔ ıʞɐʌs
ma moze pazi ovako: formatiras taj racunar na kojem je trenutno taj origigi os i instaliras taj os sa origig cda-dvda na drugi pc.
pokusaj ovako: nemoj zamisljati to kao prebacivanje osa sa jendog racunara na drugi nego zamisli da je to ovako; da odjednom zamijenis sve komponente u racunaru na koji je instaliran taj os sadkuzis
uostalom cega se bojis ljudi ti kazu da ziher moze tako.
btw ostani na xpu ako si se na njega navikao,a ako si spreman da ti za svaku aplikaciju fali po giga rama vise i da ti sve lagga vise, i da na update windowsa mjesecno trosis 1gb, (cuo sam da vista skida na update mnoooogo i da se to ne moze iskljuciti,ispravite ako grijesim), a kao kompenzaciju svemu tome samo ljepsi skinonda skini transformation pack nemoj bacati pare na vistu...
dakle, ako je sad Windows instaliran na MSI MegaBook M635, a instalirao bi na ASUS Eee PC, dali bi to radilo?
Nekad davno sam zvao Microsoft kad sam reinstaliro win i morali su mi oni aktvirat, nisam mogo prek neta i sad kažem da sam ugradio nove komponente i vozi
ma, bolje mi je imati Win XP i Office 2003. (ako netko zna gdje se moze kupiti?) i to je to. To mi je najbolje.
Iako, možda stavim ilegalni office 2003, jer sam na njega naviko, a 2007 mi je kompliciran...
sto se VTP tice, stavio sam bio i nije bio startup i shutdown skin promjenjen itd... idem opet instalirat pa vidjet.
Bookmarks