ako ti je u interesu imati original onda možeš bez brige, u protivnom uvijek postoje torrenti
frontpage se lako nadomjesti nekim drugim programima, tako da nebi trebao za time žaliti![]()
ako ti je u interesu imati original onda možeš bez brige, u protivnom uvijek postoje torrenti
frontpage se lako nadomjesti nekim drugim programima, tako da nebi trebao za time žaliti![]()
T-Mobile Iphone 4 4.3 Beta
koristim Web page maker, trial 15 dana, bez cracka, a vec je proslo i 40 dana, mogu ga pokrenuti??
imas li mozda neki drugi WYSIWYG editor web stranica?
I, BTW: dali da cekam Windows 7 ili da uzmem Windows Vistu? Dosta mi je XP-a, moram malo na nove stvari ici. I hoce li Vista pojeftiniti dolaskom Windows 7-ice? Da pitam, taj XP, koji ja imam, original OEM, dali ga ja mogu na drugo računalo instalirati, ili moram imati na ovom? Mislim, bezveze sam ga kupio prije godinu dana.
EDIT: i, da, bilo bi dobro kad bi Vista mogla se zbrisat i ljepo na drugi komp stavit, a ne a ju možeš bacit u smece.
EDIT2: i koju odabrati, x64, ili x32 bitnu verziju (ne kuzim razliku)
Zadnji uredio .:Kristijan:. : 30-08-2008 u 02:18
samo na pm javi verziju to web page maker i nema problemasmislit ćemo nešto :O)
Dreamweaver definitivno na prvom mjestu, međutim i not free, ne!
Najvavljen je za 2010, ne? Sve ti je nekak na osobnom odabiru, kako želiš..ako želiš isprobati nešto novo a imati original, onda možeš i uzeti vistu ako želiš čekati onda možeš i ovu 7-cu čekati..
Možeš ga staviti na drugi komp, ali nesmiju istovremeno biti na dva, mislim, mogu, ali postoji mogućnost da ideš na update pa slučajno pokupiš onaj wga pa te on prca i slične fore. no i to se da rješiti bez brige...
čitao sam nešto neki dan, da microsoft izdaje neku novu inačicu u borbi protiv pirata, nešto da će se pojavljivati crni ekran, transparentno upozorenje i sličnoali to je opet naiva ako ideš update raditi
E sad, sa vistom, koliko ja znam, jednom kad ju aktiviraš, aktivirao i sranje onda, ali i to je rješivo![]()
x64 su ti za 64bitne procesore, i u principu i nisu neka fora, jer nemaš programa koji bi iskoristili cijeli potencijal 64bitnog procesora,onda zafrkancije sa driverima i tako to, koristio sam ih, međutim, nisam baš nešto bio impresioniran s time...
Zadnji uredio therrlu : 30-08-2008 u 02:44
ispričavam se za ovaj openWYSIWYG
to je web editor..sad sam tek vidio...
brzopletost...
Zadnji uredio therrlu : 30-08-2008 u 02:54
Bookmarks