Za sve koje zanima: V640 bi se trebao flashati u K630 i tako dobiti debrendirani mob. U W302 bi se mogao flashati S302. V640@W302 hmmm.... radilo bi negdje kao K550@W660 tj. možda bi se mogao upaliti, ali ne bi hvatao signal 100%.
Ne moze. Vec masu puta receno. Ne treba opet pitati ista pitanja.![]()
Za sve koje zanima: V640 bi se trebao flashati u K630 i tako dobiti debrendirani mob. U W302 bi se mogao flashati S302. V640@W302 hmmm.... radilo bi negdje kao K550@W660 tj. možda bi se mogao upaliti, ali ne bi hvatao signal 100%.
ma nema sanse zbog 3G video poziva
Šta nema šanse??? Da se neće upaliti? Očeš se kladiti?
k550>w660 neradi zato sto k550 nije 3g a flashas ga u 3g uređaj zato nemoze hvatat signal...a 3g uređaj u 2g neznam....![]()
w610 modded totally.....
3g u 2g isto ne radi, barem je kod k800 tako.
Neki su probali k800 u k790, ali ne radi- isto nema signala.
˙ɐsıdoʞnɹ ƃoʌs ǝɾuɐʇıɔ oʇ ǝɾ ouɔıqo -ɐƃoʞ olıq po ıɾloq ǝɾ nɯǝɔ n oʇsǝu ɐɯı ʞǝɾʌoɔ ıʞɐʌs
ja bih za početak trebao samo otključati mob na sve mreže....
Jel to netko do sad izmislio ili još moramo čekati ..
THX
pun vi više ćurac i vas i vašeg OFFtopica
Moraš čekati.
˙ɐsıdoʞnɹ ƃoʌs ǝɾuɐʇıɔ oʇ ǝɾ ouɔıqo -ɐƃoʞ olıq po ıɾloq ǝɾ nɯǝɔ n oʇsǝu ɐɯı ʞǝɾʌoɔ ıʞɐʌs
toga sam se i pribojavao... ali šta je tu je....
koliko košta otključavanje tamo gdje se može ?
K770i SYSGFX patch,w850+w880 acoustics mix,flash menus, customized menu.ml, T650 lighteffects with blue leds enabled on keyboard,ELFS
zarada online, provjereni site http://bux.to/?r=allen8
riješeno.... 200 kuna ...
jedino što još uvijek za njega postoji samo vodafon software....![]()
Flashas ga u k630...nemozes free...sa box-om..i imas nebrendirani mob..
w610 modded totally.....
šta gubim/dobijem s tim flashanjem .... osim što je debrandiran .... iakojei to puno, jer je ovaj vodafon totalni shit ...
Debrand....a za ostalo neznam...![]()
P.S..Uuuu pozezanin...napokon neko blizu...heh
w610 modded totally.....
ne dobijes nista osim debrandiranog moba![]()
I ponovno ti se zaključa.
ako ga prvo debrandiram, pa onda otključam ? ...![]()
Mislis ga prvo flashati u k630 pa otkljucati?
w610 modded totally.....
pa recimo... ako je to tako moguće, onda bi tako i napravio... trenutno mi je mob ionako kod meštra
Pa naravno da je.....i onda imas nebrendirani i otkljucan mob....a imas gdje ga flashat u k630?
w610 modded totally.....
pretpostavljam da ga čovjek koji ga može otključati, može i flashati ...
ako moze unlockat moze flashat sigurno![]()
"Neznaš ti kaj je to rock'n'roll mužika
To nije sad vu trendu"
Nemam baš pojma o modanju mobova...čitao sam tu razne teme i vidim da nema još drugog softa za v640, ali da li se ikako može maknut shortcut sa desne tipke (spajanje na net) bez da koristim neke patcheve i stavit nekaj drugo?
Hvala.
posto za v640 postoji samo vodafone softver pretpostavljam da je to precac na vodafone live,a taj mob se jos ne moze patchati tako da valjda nista od toga
"Neznaš ti kaj je to rock'n'roll mužika
To nije sad vu trendu"
Ja sam to kod frendice rijesio jednostavno tako sto sam "unistio" postake za internet.
Jednostavno obrises ili dodas neki znak pod neki setting, npr. pod APN.
Ovo naravno funkcionira samo ako ti ustvari nikad ne treba internet (kao frendici), ako ti ipak ponekad treba, onda nista od ovog rjesenja...![]()
Bookmarks