Hej, thanks ravilov.
"Thank you" i "subscribe" klikneš samo jednom jer su oni vezani uz usera, a "add to my favorites za temu" (svaku temu možeš postaviti kao favs ali samo jednom).
Nadam se da ti se tema bar malo sviđa![]()
Expireao je file na rapidshareu.
Evo te teme ovdje.
Sve pohvale clanu "Sedma", svaka mu cast na napravljenim temama, sve su super.
@Sedma: Jel ti ides na kakva natjecanja iz tih tema kad ti tak dobro ide??
@avantgard
Hvala na komentaruDrago mi je da ti se sviđaju. Znam da su teme pomalo jednostavne (na žalost i za tu jednostavnost trebam jako puno vremena), meni je najbitnije da teme budu funkcionalne i da koliko-toliko dobro izgledaju na mobu. Što se tiče takmičenja, tu i tamo prijavim koju temu (ako mi se zadana tema sviđa i imam ideja
).
@ravilov
thanks![]()
@TOT
tema je dosta dobra samo ima par stvari za promjenit
nesto probaj sa highlightsima napraviti, ovako je dosta necitko, onaj sal maknuti i naci raspored boja u kojem ce se sve vidjeti pa ce biti predobra tema![]()
iPhone 5s 16 GB
E ljudi kad radite temu kako nadete dobre slike 280x320 meni uvik bude premala ili prevelika
Pa svaka slika se moze resizati i/ili croppati, u cemu je problem?
BTW rezolucija K800 je 240x320 a ne 280x320.
"Originally Posted by ravilov
(Nisam vidio da ima vec otvorena tema za ovo pa otvaram novu.)
Evo koga zanima tema za K800i koju sam nocas sklepao. Dakle nije savrsena ali je upotrebljiva.
Dizajn nije bas originalan, kao osnova je posluzio KDE Plastik skin.
Mozda se cini malo prejednostavna, ali ja bas takve volim.
Kritike i prijedlozi naravno dobrodosli.
PlastikSky
DOWNLOAD "
FILE IS DELETED. PLEASE UPLOAD
jel mi možete objasnit kako da u theme creatoru napravim da mi je onaj highlight ili npr input 1 ona slika prozirna odnosno da vidim sliku koja je u navigation backgroundu.
unaprijed se ispričavam ako reply ne pripada ovdje
Evo imaš na ovom forumu objašnjeno baš o tome: http://myforum.lasyk.net/showthread....ent+highlights
A imaš i ovdje općenito pomoć oko SE theme creatora: http://myforum.lasyk.net/showthread.php?t=20671
Heh, ja sam htjela ubaciti temu koju sam danas napravila (prva u životu), ali kad sam vidjela teme od Sedme... Obeshrabrih se naglo.
![]()
ima li tko tko još uvijek proizvodi teme?
Dobra mi izgleda tema (možda je malo presvijetla), samo predlažem da se ne stavlja 20 slika- malo tema izgubi temu (ne znaš o čemu se radi tema)
Sad tek vidim da je Sedma tu registrirana, ima predobre teme i na myforumu, pa možeš i tamo pogledati i postati svoju temu, Kristijan (tamo ima puno ljudi koji rade predobre teme, i vole davati savjete početnicima- valjda se nisi uvrijedio na "početnik", ali sam si napisao da ti je to prva tema)![]()
Zadnji uredio ravilov : 26-08-2008 u 11:27
˙ɐsıdoʞnɹ ƃoʌs ǝɾuɐʇıɔ oʇ ǝɾ ouɔıqo -ɐƃoʞ olıq po ıɾloq ǝɾ nɯǝɔ n oʇsǝu ɐɯı ʞǝɾʌoɔ ıʞɐʌs
početnik jesam ;-) prihvacam bilocije savjete jer mi je ovo ipak prva tema.
nece bit ono 20 slika, neg sam prije sve stavljao istu (nisam ni cropao ni ništa!!!) A sad točno koliko mora bit velicina cropam.
Tema je napravljena na dizajnu moje stranice. Možda dođe i black edition.
e, da, tema na mobu (K800i, crni) fakat dobro izgleda. ljepša na mobu nego na kompu.
Teme su odlične što je pravila ova Sedma, više nedolazi na forum od 3. mjeseca, jel zna ko kako ju mogu kontaktirat?
Kad sam ja bio na myforumu, do kad sam imao k800 je bila aktivna (iako malo), ali više nego na cafeu- "Last Activity: 06-06-2008 08:20 AM"- na myforumu.
Tamo se isto zove Sedma.
˙ɐsıdoʞnɹ ƃoʌs ǝɾuɐʇıɔ oʇ ǝɾ ouɔıqo -ɐƃoʞ olıq po ıɾloq ǝɾ nɯǝɔ n oʇsǝu ɐɯı ʞǝɾʌoɔ ıʞɐʌs
Imaš ovdje njezinu temu o k750 temama.
Bookmarks