Evo ovdje stavljajte komentare za teme postane ovdje
http://cafe.mobil.hr/showthread.php?t=26372
---------
E, stari tema ti je odlična!Izvorno postao ravilov
Ja isto obožavam jednostavne stvari i ovo je zakon!
Inače dok sam bio na Linuxu imao sam taj KDE plastik skin i stvarno mi se ovo jako, jako sviđa... Svaka čast! Ovakve teme volim, a ne one prenakičene gdje ti sve samo bode oči, a ne možeš raditi k'o čovjek sa mobom.
Možeš li ovo napraviti za W900? Ista je screen rezolucija, ali ovaj tvoj file mi ne radi... Ako ti nije problem, nema puno promjena kad je ekran identičan...
.ıllılı.ıl.lı. I Love Techno! .ıl.lı.ılıllı.
MUSIC @ djdevelox.filefront.com
Evo ovdje stavljajte komentare za teme postane ovdje
http://cafe.mobil.hr/showthread.php?t=26372
---------
iPhone 5s 16 GB
Hvala!Izvorno postao DJ DeVelox
Pa da, i ja sam se vodio tom logikom, nesto ugodno za oci, a istovremeno upotrebljivo.
A kad su vec dobri ljudi iz KDE-a odradili ergonomiju, nema razloga da izmisljam toplu vodu.
Nema problema, koliko sam vidio u Themes Creatoru i format teme je vrlo slican K800. Razlika je samo u dimenzijama nekih slika.Izvorno postao DJ DeVelox
Samo da se pohvalim da sam sliku neba i oblaka vlastorucno uslikao jednom dok sam cekao bus, i to naravno sa K800.Odmah mi se toliko svidjela da sam znao da ce jednom od nje biti tema.
Jos jedna napomena, malo sam promijenio neke slike u temi, pa evo link za download nove verzije.
Zadnji uredio ravilov : 19-08-2006 u 17:15
Evo iste teme, samo za W900.
DOWNLOAD
Kad me pukne onda me pukne.
Obzirom da imam i K700i, evo ista tema i za taj mob.
DOWNLOAD
Buduci da imam i P910i, tko zna sto slijedi.![]()
Kao sto i rekoh...
Evo dakle ista (tj. slicna) tema i za P910i.
DOWNLOAD
Dižem staru temu, ali treba komentirati neke teme...
Svaka čast ravilov na temi PlastikSky... Sviđa mi se tema...
Sedma, svaka čast na temama...
Evo i ja sam uploadao jednu temu (prvu, a radim na još par), pa ju slobodno komentirajte i dajte prijedloge što bi promjenili, popravili i slično na temama...![]()
...HTC Desire->Sensation->One (M7)->Note 3->LG G2-> S6 SM-G920F
Koji je razlog tome da su teme u jednom threadu a komentari na iste u drugom??? Kako da komentiram temu kad nema slike? Glupo mi je prebacivati tudje slike, a besmisleno mi je komentirati nesto sto se ne vidi. A prebacivanje izmedju threadova/tabova mi je nekako![]()
Uglavnom, Sedma, svaka cast. Dobre teme. Ne volim kad ljudi rade temu, a u biti sve kaj naprave je promijene wallpaper i boju slova. Ti fino poradis na svim elementima. Zanima me da li si ikad probala raditi temu za P9xx seriju. Tamo ima puno vise elemenata sa kojima se da igrati.
Malo ti je cudan izbor boje slova. Pogotovo na "navigation" panelu. Nema sanse da se to vidi na suncu. A i ona siva podloga je po meni nepotrebna. Narancasto se sasvim dobro vidi na crnom.Izvorno postao Ico
hvala na komentarima...Izvorno postao kinggo
Slova se vide i po suncu, isprobao (temu sam napravio još prije, al sam ju isprobao i u praksi).
Podloga je potreba recimo kada listaš po "popisu" foldera, pa kad si na onim "donjim" (na dnu stranice), onda bi se naranđasta slabo vidjela, a zbog podloge se dosta dobro vidi...![]()
Ok, krivo sam shvatio...
Ma to sam stavio čisto da odvojim "naslov" od ostatka... moglo je biti i skroz crno ali reko da se zna šta je naslov...
Možda naparvim i bez tih sivih polja...![]()
![]()
![]()
Sad opet komentiram nevidjeno.![]()
Sedma, fino to tebi ide. Trebali bi ti sakupiti neku lovu da promijenis taj T630. Zasluzujes nesto bolje od toga.![]()
![]()
![]()
Nego, daj probaj nesto za P seriju.![]()
@Ico
Hvala za komentar, drago mi je da ti se sviđaju.
@kinggo
HvalaTo zapravo i je smisao pravljenja tema da postaviš sve elemente. Ono što je meni najvažnije (mada koji puta i ja zaribam
) je čitljivost i funkcionalnost.
Otvorila sam u TC za p9** ali nisam shvatila kako to funkcionira. Neke se slike ne mogu niti vidjeti pa ne znam kako bi to izgledalo na mobu.
U potpunosti se slažem s tobom. Ja sam zaTrebali bi ti sakupiti neku lovu da promijenis taj T630.![]()
![]()
![]()
Ako nešto negdje ne štima, nemojte se ljutiti, radim na sljepo jer ne mogu isprobati temu. Uspjela sam probati neke svoje k700 teme ali mi je PC odbio se povezati više sa k700, pa više ne mogu ni njih isprobavati.
Ispričavam se što nisam odmah odgovorila, nisam niti vidjela link za ovaj thread![]()
Evo da se i ja pridruzim.
@Sedma (od devet?), moram priznat da su ti teme stvarno dobre. A kad sam skuzio da ih nemas na cemu isprobati, jos sam vise impresioniran, jer su i upotrebljive (dobar kontrast, citljivost...).
Svaka cast!Keep up the good work!
Ipak, imam jednu zamjerku (da ne bude bas sve savrseno).
Koliko sam primjetio, u vecini tema ti je double highlight u menijima ustvari (manje-vise) dva spojena single highlighta. To mi je malo bezveze.Ali to je samo moje misljenje (konstruktivna kritika, nadam se).
BTW jel sama crtas te slicice ili nadjes neku koja ti se svidja pa "oko nje" napravis temu? (tako to ja)
Sto se tice tema za P9xx... Da, te su stvarno malo zeznute.Ja sam zasad napravio samo jednu, ali ne bi ni tu nikad da nisam imao mobitel za isprobati.
Jesi vidjela mozda ovaj PDF (1.3MB, inace dodje u paketu sa TC), pogotovo na kraju dio o P9xx temama? Meni je pomogao da skuzim neke stvari.
E da, koliko sam vidio u "onoj drugoj temi" (tamo gdje su same teme), primas narudzbe?
Evo imam ja jednu: Firefox. Pa ako ti se da...
Ako trebas startup picture, evo je ovdje. Naravno, ako imas bolju, samo daj.![]()
Zadnji uredio ravilov : 28-12-2006 u 03:00
Svaka cast svima, teme su fakat dobre.. Meni tak neš ne bi nikad uspjelo.. A one tresnje su predobre..
P.S.Ak se primaju narudzbe i ja bi si narudzbe ja bi neku temu FC Barcelona, za W810![]()
Sex with goats isn't wrong. It's just baaaaaaaaad!
@ravilov
hvala puno na super komentaru. Da li to znači da si neke isprobao?
Uglavnom ne crtam sama, potpuna sam truba za to, niti kao mala nisam voljela crtati makar su mi i mama i tata fantastično crtali (valjda su me posvojili). Ali animacije uglavnom radim sama ili uzmem flash animaciju pa prebacim u gif.
Imam taj PDF ali sam ga čitala kada sam počela raditi teme za k750, tako da nisam niti došla do kraja
Ups, krivo, ne primam narudžbe. Na m9 ima jedan thread sa zahtjevima, pa kada mi se sviđa ono što netko traži onda to napravim. Koji puta vidim sliku i ako osjetim da bi od toga mogla biti tema, onda ju i napravim. Zato i propuštam večinu TMC-ova (theme making chalenge, natjecanje za najbolju temu tjedna na m9) jer ono što je zadano mi ne paše. Sorry
. Isti odgovor vrijedi i za Trapavog.
Ne. To znaci da sam sve isprobao.Izvorno postao Sedma
Toliko mi se odjednom skupilo tvojih tema na mobu da sam morao otvoriti poseban podfolder za njih, da se lakse snadjem.
A dobro, nista onda.Izvorno postao Sedma
Ako te slucajno pukne nekad inspiracija...![]()
to sedma:
trenutno imam tvoju gold temu i fakat je dobra
svaka čast
proradila mi je ona tema bloodypear, tako da još jednom![]()
Zadnji uredio bbbrljo : 11-01-2007 u 23:26
huliganstvo i nasilje se od sada plaća... za sve dodatne informacije kontaktirajte MUP RH..
Stvarno svka čast Sedma...
Ja sam upravo skinuo "Red Space"... Tema mi se sviđa...![]()
Hvala vam puno na komentaru. Zaista sam sretna kada čujem tako nešto jer onda znam da moj trud ipak nije bio uzalud
. Još više sam sretna kada znam da netko koristi moje teme i u Hrvatskoj (kada ja već ne mogu jer imam samo t630
).
Imam samo jednu molbu, ako se netko prije downloada prijavi na m9 i skine neku od mojih tema, da li bi mogao kliknuti na neki od onih gumbića "Thank you", "subscribe" ili "add to my favorites". To bi mi puno značilo. Thanks![]()
Sedma, svaka ti cast!
Imas stila i smisla!![]()
Jedino, imas jos koju sa L. Royom?
Obozavam njegove slike.
Edit:
E da, dal si ti svojedobno i na mobile9 radila teme? Mislim da mi je tvoj nick poznat. Bilo je jako lijepih teme, al sam ja imao losiji mobitel, nije podrzavao te teme.
Things will not calm down, in fact, they will calm up!
Definitivno su u pravu!! Ja sam postao zvukoholicar!
@refugee
Thanks, baš mi je drago da vas ima više kojima se sviđaju teme
Nemam više niti jednu temu sa Royom, slabo se skidaju. Ova je bila napravljena zbog TMC-a na mobile9 (čak je pobrala treće mjesto
)
Još sam uvijek aktivna na mobile9. Ne brini, moj t630 isto ne podržava te teme
btw, u sigu je link na moj homesite na mobile9.
E vidis, tu nastaje problem. Naime ja bi jako rado stisnuo to Thank you, ali svaki put mi iskoci poruka "Oops! You can only thank once per file". Probao sam na vise tema, uvijek isto. WTF?![]()
Bookmarks