Join Today
+ Odgovori na temu
Stranica 26 od 36 PrvaPrva ... 16 22 23 24 25 26 27 28 29 30 ... PosljednjiPosljednji
Prikazujem rezultate 626 do 650 od 876
    Najforumaš 2011. Postignuća:
    Veteran10000 Experience Points

Datum registracije
    Jun 2007
    Mobitel
    1+3T
    Operater
    tomato
    Godina
    36
    Bodovi
    22.432
    Nivo
    36
    Bodovi: 22.432, Nivo: 36
    Ukupna aktivnost: 0%
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao keclu Pregledaj post
    -baš sada čitam malo topic i nađem slike sa terena na kojem sam odrastao, na kojem igram basket, na kojem sam znao cugat....
    -Sniper legendo.
    LoL... Ma to mi je buraz imao tekmu tamo u toj školi pa sam usput tamo malo sliknuo Eto kako je malen svijet hehe

@predator - možeš li molim te slikati par slika ljudi sa flashom, jer i meni isto ljudi, tj face ispadaju potpuno bijele, toliko da se uopće ne razlikuju crte lica Na K800 su iste takve situacije ispadale gotovo savršeno...

Pravi forumaš Postignuća:
    31 days registered31 days registered

Datum registracije
    May 2008
    Mobitel
    SE K850i / SE V600i
    Operater
    091 / 099
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ja isto nemam nikakvih problema ni sa kamerom niti sa flashom....fotke su mi dobre osim ako nekad ne potrefim dobro podesiti fotić prije slikanja....Neke sam (i noćne) fotke čak preneo i na foto papir i odično su ispale

Hardcore forumaš Postignuća:

Datum registracije
    May 2006
    Mobitel
    Sve redom
    Godina
    36
    Bodovi
    17.563
    Nivo
    32
    Bodovi: 17.563, Nivo: 32
    Bodovi: 17.563, Nivo: 32
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao Sniper Pregledaj post
    ...jer i meni isto ljudi, tj face ispadaju potpuno bijele, toliko da se uopće ne razlikuju crte lica Na K800 su iste takve situacije ispadale gotovo savršeno...
    Potpuno se slažem, i nije mi jasno kako nekome ispadaju bijele face a nekome ne?

Večeras ću probati sa novim firm. slikat baš da vidim oće li i dalje biti bijele face...

Super-forumaš Postignuća:
    Veteran10000 Experience PointsOverdrive

Datum registracije
    Nov 2005
    Mobitel
    Huawei Mate 10 Pro,
    Operater
    091, 095,
    Bodovi
    22.106
    Nivo
    36
    Bodovi: 22.106, Nivo: 36
    Ukupna aktivnost: 99,2%
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Kad se vratim s mora 16. 9. stavit cu fotke slikane s blicom. Uvijek su mi dobro ispadale, nikad mi face nisu ispale bijele.
    PREDATOR

Datum registracije
    Jun 2007
    Mobitel
    1+3T
    Operater
    tomato
    Godina
    36
    Bodovi
    22.432
    Nivo
    36
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao TigarZg Pregledaj post
    Ja isto nemam nikakvih problema ni sa kamerom niti sa flashom....fotke su mi dobre osim ako nekad ne potrefim dobro podesiti fotić prije slikanja....Neke sam (i noćne) fotke čak preneo i na foto papir i odično su ispale
    = Citat = Izvorno postao predator Pregledaj post
    Kad se vratim s mora 16. 9. stavit cu fotke slikane s blicom. Uvijek su mi dobro ispadale, nikad mi face nisu ispale bijele.
    Eh, blago vama onda... Zašto ja uvijek moram dobit one lošije verzije

Ali vidim da se i po stranim forumima ljudi žale na to... I opet mi nije jasno da to nisu uspjeli riješiti ni sa jednim firmwareom nakon već više od 9 mjeseci

Veteran5000 Experience Points

Datum registracije
    Jun 2006
    Bodovi
    5.920
    Nivo
    18
    Bodovi: 5.920, Nivo: 18
    Ukupna aktivnost: 14,0%
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Mob kupljen u Tele2 prije 2 dana, R1EA031, Central Euro. Preko SEUSa mi javlja da imam najnoviji soft. Vidim da ovdje još ljudi ima isti problem, je li se makar saznalo uzrok ovome?

Da, još jedna stvar, može li se namjestit da mob automatski u kutu napiše datum i vrijeme uzeća slike?
    Zadnji uredio Rainalkar : 22-08-2008 u 20:37

Datum registracije
    Jun 2007
    Mobitel
    1+3T
    Operater
    tomato
    Godina
    36
    Bodovi
    22.432
    Nivo
    36
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao Rainalkar Pregledaj post
    Mob kupljen u Tele2 prije 2 dana, R1EA031, Central Euro. Preko SEUSa mi javlja da imam najnoviji soft. Vidim da ovdje još ljudi ima isti problem, je li se makar saznalo uzrok ovome?

Da, još jedna stvar, može li se namjestit da mob automatski u kutu napiše datum i vrijeme uzeća slike?
    Jedino rješenje za softver je da ga odneseš nekom tko ima opremu za flashanje (znači servis ili neki unlockeri)

A za ovaj ispis na fotku, vjerovao ili ne, K850 NEMA tu opciju, iako je zapravo naglasak cijelog moba upravo na fotografijama...

Datum registracije
    Jun 2006
    Bodovi
    5.920
    Nivo
    18
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Kakva su iskustva o razlikama mojeg i najnovijeg softvera, čini mi se da i nisu baš tako velike (prema esatu)?

Pa to je zbilja malo blesavo da ne može ispisat datum. Nać ću valjda negdje onda nekakav program koji to radi iz datuma kada je datoteka stvorena.

Najčlan 2009. Postignuća:
    SocialVeteranOverdriveTagger Second Class250 Experience Points

Datum registracije
    Oct 2006
    Mobitel
    S10e
    Operater
    A1
    Godina
    33
    Bodovi
    50.075
    Nivo
    54
    Bodovi: 50.075, Nivo: 54
    Bodovi: 50.075, Nivo: 54
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Mislim da nećeš naći taj program, nije k850 symbian.
    Ali, valjda će oni to staviti u nekoj novoj verziji softa.
    ˙ɐsıdoʞnɹ ƃoʌs ǝɾuɐʇıɔ oʇ ǝɾ ouɔıqo -ɐƃoʞ olıq po ıɾloq ǝɾ nɯǝɔ n oʇsǝu ɐɯı ʞǝɾʌoɔ ıʞɐʌs

Datum registracije
    Jun 2007
    Mobitel
    1+3T
    Operater
    tomato
    Godina
    36
    Bodovi
    22.432
    Nivo
    36
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Da, ne postoji takav program, a sumnjam da će ikad i postojat, nije java još toliko moćna

@georgy - staviti u nekoj novoj verziji softa? Sigurno se šališ Ako nisu dosad, ne vjerujem i da budu... Mislim, nevjerojatna je glupost bila uopće to izbacivat...

Datum registracije
    Jun 2006
    Bodovi
    5.920
    Nivo
    18
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Nisam mislio da će to stavit u mob, ali valjda postoji za komp.

Inače, u Multimediji, da li se vama također ispisuju kockice umjesto čćžšđ? Ovo je možda jedina stvar koja me zbiljski živcira na mobitelu, može li se kako možda riješit?

mod_se Postignuća:
    SocialVeteran25000 Experience PointsOverdrive
    Nagrade:
    Discussion Ender

Datum registracije
    Dec 2004
    Bodovi
    36.153
    Nivo
    46
    Bodovi: 36.153, Nivo: 46
    Bodovi: 36.153, Nivo: 46
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ako hoces nasa slova, moras u filenameovima/tagovima/gdje vec koristiti UTF-8, a ne Win1250 sto vjerojatno koristis.

Datum registracije
    Jun 2006
    Bodovi
    5.920
    Nivo
    18
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Može malo pomoći? To treba napraviti na kompu? Meni su sve pjesme uglavnom "IZVOĐAČ - NAZIV" i prikazuju se s hrvatskim znakovima u Windows Exploreru, a tagove sam uređivao ili vlastoručno (preko Adv Tag Editora u Win Media Playeru), ili automatski preko MiniLyricsa. Gdje da nađem tu opciju?

edit: inače, kad uđem u dir sa glazbom naši dijakritici se ispisuju u redu, samo u Multimediji, odnosno Media Playeru u mobu, ne.

Svježe registriran Postignuća:
    31 days registered

Datum registracije
    Oct 2007
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    haj... evo, ima par pitanja... nadam se da sam potrefila temu.. ugl.. uzela sam ovaj mob prije nekoliko dana, na crno.. pa si kontam da nije brandiran.. e sad... prvih desetak dana nije bilo nikakvih problema.. ali jučer sam stavila M2 karticu od 2 gb, krenula skidati teme, i odjednom mi se počeo gasiti mob. i onda, kad ga upalim, vraća mi se početna tema... ajde dobro... reko, mogu preći preko toga. medjutim, ujutro si stavljam slike na karticu, i sada, dok listam po slikama, mob mi se odjednom ugasi. upalim ja njega, opet vrtima po slikama, i on se opet ugasi. onak, polako već malo i zivcira... ali sve mislim da je to zbog te kartice.. zanima me kako se ona formatira i to sve... i kako se formatira baterija?? što sve trebam učiniti da bi mi mob ljepše živio, hehe?? što se kamere tiče, nisam imala nikakvih problema... pošto se ne razumijem u te softvere i ta čuda, evo što meni piše u inačici softvera, od a do ž... 1200 - 4400, R1EA031, 080206 ... kad odem na nadogradnju softvera (preko moba) piše mi da je najnovija inačica već u mobu. kako se nadogradjuje softver preko kompa?? jel mi moze netko malo više i jasnije to objasniti.. ipak sam ja cura, hahahaha...

MIUI HR Translator
    Datum registracije
    Jul 2006
    Mobitel
    Mi5 Black
    Operater
    Tele jedno
    Bodovi
    21.764
    Nivo
    35
    Bodovi: 21.764, Nivo: 35
    Bodovi: 21.764, Nivo: 35
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao ivonchi19 Pregledaj post
    haj... evo, ima par pitanja... nadam se da sam potrefila temu.. ugl.. uzela sam ovaj mob prije nekoliko dana, na crno.. pa si kontam da nije brandiran.. e sad... prvih desetak dana nije bilo nikakvih problema.. ali jučer sam stavila M2 karticu od 2 gb, krenula skidati teme, i odjednom mi se počeo gasiti mob. i onda, kad ga upalim, vraća mi se početna tema... ajde dobro... reko, mogu preći preko toga. medjutim, ujutro si stavljam slike na karticu, i sada, dok listam po slikama, mob mi se odjednom ugasi. upalim ja njega, opet vrtima po slikama, i on se opet ugasi. onak, polako već malo i zivcira... ali sve mislim da je to zbog te kartice.. zanima me kako se ona formatira i to sve... i kako se formatira baterija?? što sve trebam učiniti da bi mi mob ljepše živio, hehe?? što se kamere tiče, nisam imala nikakvih problema... pošto se ne razumijem u te softvere i ta čuda, evo što meni piše u inačici softvera, od a do ž... 1200 - 4400, R1EA031, 080206 ... kad odem na nadogradnju softvera (preko moba) piše mi da je najnovija inačica već u mobu. kako se nadogradjuje softver preko kompa?? jel mi moze netko malo više i jasnije to objasniti.. ipak sam ja cura, hahahaha...
    provjeri u uputama kako umećeš karticu,nije isto za M2 ili micro SD a to u vezi slika sam imao nešto slično s temama,kad su bile na kartici onda poslije spajanja s kompom obavezno se vrača početna tema tak da sad imam teme u mobu
    Mi6 Black

Forumaš Postignuća:
    31 days registered

Datum registracije
    Dec 2006
    Mobitel
    samsung a800
    Operater
    tele
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    e ljudi jel vama budu ovak cudne slike sa blicem? uvijek nekak vidi se samo tih 3-4m sta blic dohvati a iza sve bude dosta mracno skoro se ne vidi ono sto inace kad bi sliko bezu blica se vidi...

evo bez blica

i evo sa blicem sa istim postavkama

evo jos jedan primjer
    dakle vidi se samo tih 3-4m sto je blic osvjetlio a iza nista, kao da je slikano u mrklom mraku, a skate park je bio super osvjetljen sve se vidjelo i da sam sliko bez blica vidjelo bi se sve... probo sam mjenjat postavke onaj iso i ostalo al isto bude. postavke za postane slike su normalne, sve na automatski svi efekti iskljuceni.
    jucer sam bas probavo frendovu nokiju n73 i nema takvih problema, sve se fino vidi samo ovo blizu sta je blic(svjetiljka?) dohvatio je jace osvjetljeno.

i samo da kazem jos da k850 ima sasvim ok zvucnik mislim da je neko pitao za to, usporedio sam jucer sa n73me koja je inace poznata da ima super zvucnike i mrvicu je jaca od k850, mozda 10-20%... al zato k850 ima prirodan zvuk dok je na n73 nekak piskutav...
    Zadnji uredio trpi : 26-08-2008 u 20:15

31 days registered

Datum registracije
    Nov 2006
    Mobitel
    xperia x10
    Operater
    T-mobile
    Godina
    43
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    blic se koristi po mraku. ako se bez blica dobro vidi, ne kužim zašto ga onda pališ?

Datum registracije
    Feb 2007
    Mobitel
    iPhone 6s
    Operater
    te-kom
    Bodovi
    14.784
    Nivo
    29
    Bodovi: 14.784, Nivo: 29
    Bodovi: 14.784, Nivo: 29
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    to ti je normalno da podanu kad okines blic ostalo ti zacrni a ovo osvjetli zato jer je kod SE-a blic ''prisiljen'' kako bi ti reko (forced) znaci samo za nocu i na kratko .tak je i meni na k800 i k810 bilo
    For the hoven lands...

31 days registered31 days registered

Datum registracije
    May 2008
    Mobitel
    SE K850i / SE V600i
    Operater
    091 / 099
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Ovaj firmware nije najnoviji....najnoviji bi bio R1FA035....kojeg su meni ugradili nedavno u servisu....
    Inaće jedan mali savjet za sve one koji žele staviti ovaj novi firm a nemogu preko SEUS-a.....Svi vaši (SE) aparati podliježu pravu na garanciju od 2 godine, bez obzira dali su kupljeni u dućanu, kod operatera ili na crno....to pouzdano znam jer je moj mob već dva puta bio na srvisu sa garancijom ali iz dućana....ali moj frend koji je kupio mob na crno i imao dosta problema sa njime i prije toga sam stavljao firmware, mislim da 31-cu....nakon čega mu se mob stiltao i više nije radio.....odneo ga je u službeni servis isto kad i ja svoj....popravak i nadogradnju na 35-icu nije morao platiti nego mu je priznata garancija na osnovu podataka koji se nalaze u samom aparatu ispod baterije.....a osim toga čovjek na šalteru nam je objasnio za sve ovo o garanciji....
    Tako da savjetujem svima koji nemogu preko SEUS-a update-at da ga daju na servis gdje će to sigurno napraviti i to na garanciju, jedino što se mora čekati par dana....

Nisam mislio da će to stavit u mob, ali valjda postoji za komp.

Inače, u Multimediji, da li se vama također ispisuju kockice umjesto čćžšđ? Ovo je možda jedina stvar koja me zbiljski živcira na mobitelu, može li se kako možda riješit?
    Kod mene se na multimediji normalno vide slova čćžšđ.....ali ja prije nego prebacim pjesme sa kompa na mob, dam si malo truda i na svakoj pjesmi otvorim svojstva/sažetak.....zatim kliknem na naslov, kao što je prikazano na slici...Na tom mjestu najčešće nema napisano naziv pjesme pa je treba upisati, naravno, ako naziv pjesm sadrži koje od spomenutih slova onda tako i treba upisati, dakle kao na slici....
    Od kada ja tako radim nemam problema sa slovima na multimediji......
    Isti postupak je potreban i ako nekome umjesto uobičajenog naziva pjesme u multimediji pokazuje samo Track01, Track02....itd, nakon upisivanja naziva pjesme na mjesto koje sam zaokružio, umjesto Track bi se trebao vidjeti pravi naziv pjesme.....također nije naodmet u svojstvima pobrisati te nazive Track01 ili neke druge koji nemaju veze sa nazivom pjesme....a isto se nalaze na sažetku na ovim gornjim opcijama iznad označenog na slici....
    Nadam se da sam nekome pomogao, barem kod mene to pali....

Ovo je primjer pjesme koja će se na multimediji mobitela vidjeti kao Track No04 umjesto uobičajenog naziva koji se vidi npr. na kompu....u tom slučaju dakle isti gore opisani postupak, brisanje Track-a i upisivanje naziva pjesme...

Svježe registriran Postignuća:
    31 days registered

Datum registracije
    Oct 2007
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    znači.. ovo što se mob ugasi i upali prilikom listanja slika je sasvim normalno?? ali to izludjujeeee....

Veteran10000 Experience PointsOverdrive

Datum registracije
    Nov 2005
    Mobitel
    Huawei Mate 10 Pro,
    Operater
    091, 095,
    Bodovi
    22.106
    Nivo
    36
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Nije normalno, meni se to nikzda nije desilo. Stavi drugi softver, najvjerojatnije je do toga.
    PREDATOR

31 days registered

Datum registracije
    Oct 2007
    Mobitel
    Galaxy Nexus
    Operater
    bonbon
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Kupi osam mobitel jučer i mogu reći samo najbolje o njemu.

Sumnjao sam u touch screen tipke ali po meni su napravljene predobro. Osjetljivost je takva da jedva trebaš dodirnuti da bi kliknuo. S njima mi je lakše upravljati.

Fotografije isto fenomenalne. Pogotovo po danu.
    Mislio sam i da će ostajati puno otisaka prstiju ali materijal uopće nije loš tj. ne vide se otisci osim ako ga ne nagneš prema svjetlosti.

p. s. što točno znaći taj ISO i koje su najbolje postavke?
    Lopovi,ne kradite!
    Država ne voli konkurenciju! :)

Forumaš Postignuća:
    31 days registered

Datum registracije
    Dec 2006
    Mobitel
    samsung a800
    Operater
    tele
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao dejo6 Pregledaj post
    blic se koristi po mraku. ako se bez blica dobro vidi, ne kužim zašto ga onda pališ?
    a evo ti mraka
    i tu bas treba blic kad bi slikao recimo neke ljudove da bi im se vidjele face... a sa blicem evo slike
    vidjeli bi se ljudovi al di je slikano okolinu lokaciju se ne vidi... bas sranje
    dakle kod svih je tako?
    i ko ono rece da je blic forced? blic nije forced vec automatski i mobitel sam bira kad ce ga upotrijebiti. nema ni opcije forced kao kod n73 koju sam probao, da blic uvijek okine.

p.s.tatica fotograf mi je reko da je blic koristan i po danu, otklanja sjene, i da tu definitivno nes nije u redu da se samo podrucje osvjetljeno blicem vidi.

31 days registered

Datum registracije
    Nov 2006
    Mobitel
    xperia x10
    Operater
    T-mobile
    Godina
    43
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    slika ti ovisi i o tome što fokusiraš. ako fokusiraš nešto što je blizu onda se ono iza neće vidjeti. evo primjera:
    fokus blizu

i malo dalje

kužiš?

Forumaš Postignuća:
    31 days registered

Datum registracije
    Dec 2006
    Mobitel
    samsung a800
    Operater
    tele
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    da kuzim i znam to al opet mi nis nebi pomoglo nikakvo fokusiranje na gore postanim mojim slikama, jednostavno se nebi vidjela okolina...

+ Odgovori na temu
Stranica 26 od 36 PrvaPrva ... 16 22 23 24 25 26 27 28 29 30 ... PosljednjiPosljednji

Slične teme

1. Sony Ericsson K850
    By DJ X2 in forum Sony Ericsson
    Odgovora: 682
    Posljednji post: 04-10-2011, 17:34
  2. Sony Ericsson P1 review
    By Vepar in forum Sony Ericsson
    Odgovora: 141
    Posljednji post: 22-11-2008, 10:10
  3. Sony Ericsson w880i review
    By wildbabe in forum Sony Ericsson
    Odgovora: 87