zlatni kompas-7/10(čisto zbog mede i ostalih životinja)
Mrtav 'ladan - 9/10
Dušu dao za pogledati u društvu!
Fear and Loathing in Las Vegas (720p) - ocjena ista ko prije
Napokon sam vidio detalje koje u lošem dvd ripu prije ovoga nisam uopće skužio![]()
♕ Keep calm and fastboot oem unlock. ♕
zlatni kompas-7/10(čisto zbog mede i ostalih životinja)
Unrest - sva sreća da sam ga odgledala na tašte. za nekrofile dušu dalo.... meni je film preodvratan![]()
3/10
:::: I don't have to be good, I'm cute ::::
Pathology - opet bučerija... ali ajde, ovaj ima nekog smisla i zapravo i nije loš. ono, za pogledat u nedjelju popodne poslije ručka
6/10
:::: I don't have to be good, I'm cute ::::
kraj definitivno popravlja dojam o većini filma...
hancock.... film je mrak!
Zadnji uredio La_LuNa : 24-07-2008 u 21:03 Razlog: pobijelila sam spoiler
nemam potpis! ;)
Slatkica, inače ovo što si ti sada napisala zove se spoiler, pa ubuduće ili preskoči opisivanje dijelova filma ili prije opisa stavi upozorenje.![]()
"Across The Universe" - nešto me mjuzikli drže u zadnje vrijeme.Nije me sram priznati da ih volim pogledati, ali prvenstveno one novijeg datuma, a tu bi definitivno spao i ovaj. Priča smještena u vrijeme Vijetnamskog rata i na teritoriju SAD-a gdje su upoznaju bogata Amerikanka i siromašan dečko iz Liverpoola. Njihova ljubavna priča i priča ljudi koji ih okružuju izvedena/odpjevana samo Beatlesovim pjesmama u malo drugačijem ruhu. Dio u kojeg svi tripaju bih komotono izbacio, ali cjelina ipak ostaje netaknuta.
7.5/10
"Sweeney Todd: Đavolji brijač iz Fleet Streeta" (Sweeney Todd: The Demon Barber of Fleet Street) - nekako sam mišljenja da je ovaj film dobio prilično dobre ocjene samo zbog Burtona, njegove klasične, mračne vizije i Deppa, ali da je sve ostalo, a pogotovo morbidna priča, poprilično mlako. Horor/drama/triler kao mjuzikl mi jednostavno ne funkcionira kako spada. I još k tome koljački motivi... Nije bi nešto predobro sjeo, rekao bih.
5/10
WALL·E - 10/10
Stvarno originalan film i općenito takve filmove ocjenjujem kao dosadne ili iznimno dobre pa.. Ovaj je iznimno dobar. Film je bio sinkroniziran, al kako nema puno dijaloga mislim da nije izgubio previše po tom pitanju jer su to dobro i odradili. Animacija, ideje, humor - sve pet, svakako pogledajte kad dođe u kina (ako već nije, dunno) meni su suze išle na oči![]()
♕ Keep calm and fastboot oem unlock. ♕
The Driver 1978 - pravo osvježenjeNema puno razgovora, nema čak ni imena
Bullit style film - 9/10
When shit turns to gold, the poor will be born without ass
Nema zemlje za starce:ne volim furanja na genijalnost i duboke skrivene poruke..8/10
Wanted- Tražen 5/10
Apsolutno bespotreban i bespredmetan film o finti ganom koju je nemoguće izvesti.....
The X-Files: I Want to Believe - Dosje X , želim vjerovati 2/10
Ok , u zadnje vrijeme sam pogledao fakat svakakvo smeće , al ovo je gore od bilo čega ikad snimljenog. Radnja nema veze sa x-filesima,a intimna napetost među glavnim likovima je toliko isforsirana dijalozima koje na kraju ni scenarist nije shvatio... Izbjegavati u širokom luku
nemam sig.
Number 23 - meni je predobar film i dao bi mu 9/10
What else you gonna do on a saturday?
"Vruće loptice" (Balls of Fury) - tupava komedija za dosadan ljetni dan. Nasmijao se nekoliko puta i da je film trajao 10 minuta duže od tih 80-ak minuta koliko traje, mislim da bih ga zgasio.
3/10
nitko ne komentira dark knight?
nije valjda da ga se još nije pogledalo?
od prvih slika koje su puštene u javnost sam govorio da će ledger zasjeniti nicholsona...i to se, u najmanju ruku, i dogodilo...
Jesi ga ti pogledao?
Ledger je fantastično odglumio Jokera iako sam fan Nicholsona jer nekako mi je barem do sada samo uz njega išao lik Jokera moram priznati da je Ledger odlično to odradio (pokoj mu duši)..
"Vitez tame" (Dark Knight) - toliko se već napisalo i reklo o filmu, tako da se nema što puno dodati. Jedino što je moje mišljenje da je sva ta fama i pompa oko filma ipak malo prtjerana i to prvenstveno pokojnim Ledgerom koji je, ruku na srce, dao izvrsnu i vjerojatno najbolju ulogu svoje (prekratke) karijere. Ono što bih zamjerio filmu jest dužina, pa makar što nema praznog hoda u filmu, ima jako puno radnji, tako da koncentracija mora biti prisutna tijekom cijelog filma. Druga stvar koja me je malo zasmetala, točnije koja mi je bila i smješna je govor Batmana. Znači, Christian Bale treba zakamulfirati svoj glas kao Bruce Wayne i kada je u Batmanovom kostimu, govori jako duboko što ispada više smješno nego ozbiljno i zastrašujuće. Ne znam, možda sam samo ja pitanju. Isto tako, ne bih ga zvao remek-djelom i stavljao na prvo mjesto na IMDB-u.
7.5/10
"21" 8/10 i "gospodari ulica"/"street kings" 9/10
21 grams --> 8/10
Dog day afternoon --> 8/10
Scarface --> 10/10
Lock, stock and two smoking barells --> 10/10
The Shawshank redemption --> 10/10
Donnie Brasco --> 8/10
From Hell --> 10/10
Sleepy Hollow --> 9/10
Just like the curse, just like the stray...you feed it once and now it stays!
Zapravo, ista stvar vrijedi i za Batman Begins. Bilo je presmiješno to slušati, kao da je Batman nekakav pijanacDruga stvar koja me je malo zasmetala, točnije koja mi je bila i smješna je govor Batmana. Znači, Christian Bale treba zakamulfirati svoj glas kao Bruce Wayne i kada je u Batmanovom kostimu, govori jako duboko što ispada više smješno nego ozbiljno i zastrašujuće. Ne znam, možda sam samo ja pitanju. Isto tako, ne bih ga zvao remek-djelom i stavljao na prvo mjesto na IMDB-u.![]()
Postoji velika mogućnost da će se snimati 4. Pirati pa sam Morao još jedanput pogledati sva 3 nastavka.
Pirati s Kariba 1- po meni ovo je definitivno najzabavniji nastavak od svih. Radnja se može veoma lako pratiti (što se nažalost ne događa u sljedećim nastavcima).
9/10
Pirati s Kariba 2- film traje duže te je radnja komplicirana. Da nema Jack Sparrowa, mislim da taj film ne bi ni gledao.
6/10
Pirati s Kariba 3- najduži i najkompliciraniji nastavak. No za razliku od 2. dijela, ima nešto više akcije i ima više zanimljivih detalja (piratski kodeks, kalipsa...).
7.5/10
Smiješno je za te pirate da baš moraš biti opsjednut njima jer inače ne kužiš radnju.
Naime, dosta puta se spominju neke informacije o životu Jack Sparrowa prije filma te, što je još gore , između 1. i 2. filma radnja se odvija u igrici ! Ako stvarno želiš znati sve o Piratima, moraš odigrat i fak*** igricu!
Mobile Review Forum- ako želite znati sve o najnovijim hi-tech gadgetima. Obnovljen, bolje organiziran i još zanimljiviji! :) http://forum2.mobile-review.com/index.php
mala djeca 8.5/10
Wall-E - Simpatično. Amerikanizirano. 8/10
Bookmarks