e i "i'll be back"
- too risky to do drunk...to precious to be drugged -
A? Kaj, Terminator? Inače, u ovoj temi kod navedenog naslova dajemo i odjenu od 1 do 10, jer inače, ne bi imala smisla.Izvorno postao VandaL
da, salio sam se, inace terminatoru bi dao 3 za komediju, 4 za akciju, 0 za sex, 10 za djeciji film![]()
Oke, a što bi onda tebi bio stvarno dobar film?
LOTR 9.5/10
X-man (oba) 9.3/10
U ono vrijeme mi je bio legendaran film "How High" 10/10, jer san umira od smiha(znas zasto)...itd...itd
A zadnjeg kojeg san gleda je stvarno Rocky 2. 7/10
Mr. & Mrs. Smith, blagi užas... nisam znao o čemu se radi o filmu, ali bred pita i angelina "plešu" i ubijaju specijalce, njih valjda 50 tisućaLOLex...
Ja znam o čemu je film, tako da kad ćz ga gledati moći ću znati što odprilike i dobijam. I mislio sam si, ne puno.
Donjela frendica pa pogledala"Wimbeldon"-solidan filmić-recimo 6,5/10
![]()
Hostage - 7/10
Madagaskar- jedan od boljih crtica u zadnje vrijeme,smijao sam se do suza,dajem mu 9-tku
B-boy for life and beyond that!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
btw-to sam trebala ići gledat sa susjedima,rekli su da je super(baš mi je ža)Izvorno postao sirius
Meni nije nesto gledao sam puno boljih ja bi mu 6,5 daoIzvorno postao lili
Mamama volim te ali mi je GT4 drazi
mr and mrs Smith - zaspala sam gledajuci
pretpostavljam da je razlog tome bio što si gledala na divixu u fetus pozi u stolici pred monitorom, a slika koda gledaš kroz vrečicu od konzuma?! ili se varamIzvorno postao anci123
![]()
Ima ga frend na divx-u i kaže da je film odličan...Izvorno postao anci123
Bom Chicka WahWah
Rat svjetova...3/10...tuga i jad.
Ili si dio problema,ili si dio rješenja
--Android OS--
GET OVER IT - 1/10 dal zato sto sam ga gledao jutros u 5h ili ko zna zasto,ali film je totalno bezveze.ZOBIDJITE GA u sirokom luku!!!!
Jeli ko gledao srbski film MRTAV'LADAN, odlican je 8/10
Izvorno postao VandaL
samo imam insert.Fora je!
"Lemony Snicket: Niz nesretnih događaja"
Na pragu Burtona, ali ipak nije on. Svejedno, zanimljivo. Carrey i Streepova su odlični.
7/10
nisam ga do kraja pogledao,ali baš je zanimljiv i originalan,ma da je po knjizi...
Mr& Mrs Smith - 3/10 (katastrofa-ali oni su mi slatki)
![]()
Zadnji uredio lili : 22-08-2005 u 17:33
The Grudge,Yu-On iliti Kletva po naški (Američanska verzija...Sa Buffy)...4/10, ajd krug je bio dobar, a ni Dark water nije loš al nemoš vječno gurat isti recept...
Ili si dio problema,ili si dio rješenja
--Android OS--
Bookmarks