najvjerovatnije je do chipa. mene je ugradnja kostala 400 kn prije 2 godine, a posto je sad izaso ps3 mislim da je trebo pojeftinit...bilo bi najbolje da odes u Fidiu i tamo se raspitas o ugradnji posto nista drugo osim chipa nebi smjelo bit...
nabavio sam danas playstation 2 fat-(debeli) stari model iz otrpilike 2004-05 godine
kad stavim u njega playstation 1 igricu kopiju ili dvd film on fino ucitava i zapne mi na ovom ekranu kad ucita dvd ili igru :
please insert playstation or playstation 2 format disc
playstation 2 igricu orgigi ili kopiju nemam pa to jos nisam isprobo..
na memory cartu nema nikakvih podataka i memorijska kartica je od 8mb
ps. evo sto mi izlista kad udjem u version-(stisnem trokut) u glavnom meniu :
console scph-50004
browser 1.40
cd player 2.00
playstation driver 1.11
dvd player 3.02e
btw audio cd mi ucita bez problema i mogu slusat muziku,ali ostalo nece,tj ucita ali pise (please insert playstation or playstation 2 format disc)
e sad me zanima dali postoji neki trik da ucitam igre i ili filmove ili cu morat stavit chip u njega,ako vec nije u njemu chip-(nisam siguran)
koliko bi me otprilike izaso novi chip sa ugradnjom,ako ga eventualno budem morao ugradit?
TNX na bilo kakvoj pomoci,pozdrav
najvjerovatnije je do chipa. mene je ugradnja kostala 400 kn prije 2 godine, a posto je sad izaso ps3 mislim da je trebo pojeftinit...bilo bi najbolje da odes u Fidiu i tamo se raspitas o ugradnji posto nista drugo osim chipa nebi smjelo bit...
i ja imam ovaj problem, ali jedno me muči...
Ako PS2 čita DVD filmove originale, kako to da moj ne čita. Koliko ja znam PS2 ima podršku za DVD filmove?
CD audio mi čita pržene i svakakve.
da i mene to cudi jer ps2 je namjenjen da cita orgigi dvd-e i bez chipa?
a mozda nase playke ipak imaju ugradjen chip pa mozda zato nece ili se mora na neku drugu foru ucitat ako je cip unutra???
ako saznas nesto korisno,napisi tu,apeliram i na druge ako bilo kakvu pomoc ili sugestiju imaju da slobodno napisu,do ponedjeljka imam fore,u ponedjeljak ga nosim na cipiranje) sto ako ima cip unutra,dali serviser moze izvadit stari cip i ugradit novi?
a mozda treba onaj xploder cd stavit pa onda igru ili dvd ako je ta vrsta cipa unutra-(naravno ako uopce ima chip)?? gdje nabavit-skinut taj cd?
postoji i swap trick da za ucitavanje,kako to ide i dali je pouzdano??
btw kako saznat dali je u ps2 ugradjen chip?
poz
ja u ponedjeljak stavljam novi chip. Ovaj stari nije mogao čitati spržene DVD igre. Novi čipovi to mogu.
Međutim, bojim se da je stvar do lasera, jer originalne DVD filmove bi trebao čitati bez beda kakav god čip bio unutra![]()
skuzio sam foru kako pokrenut kopije playstation one igrica
ovako ukljuci ps2,stavi psx igricu unutra i resetiraj ps 2
onda kad krene ucitavanje 2 sekunde prije nego sto krene ucitavat kopiju psx igre stisni 2 puta tipku reset i pusti onda da ucita igru i trebalo bi sve biti ok,najbitnije je dobro tempirat kad treba resetrirat i radi ko bebica za sve ps1 kopije
btw laser mi cita igre bez pola frke i sve radi za 5
evo na youtube objasnjenje,testni model na youtube je bio slim ps2 ali radi i na debelim ps2 konzolama![]()
youtube link: http://www.youtube.com/watch?v=34mAuoUzTYM
AL PAZI SAD OVO HEHEHEHHEH to vrijedi i za kopije i orginalne dvd filmove heh,znaci isti trik upotrijebi i kad hoces gledat dvd film i to radi ko vurica![]()
![]()
![]()
znaci vjerovatno se i orginal psx igrice ako nece normalno ucitat upotrijebi taj trik,joj steta sto nemam bilo kakvu psx 2 cd ili dvd igricu jos da i na tome isprobam,ako jos i to na taj nacin radi,cip je beskoristan hehe ovo je bolje od chipa lol
iako ja jos uvijek nisam siguran dali moj ps2 ima ili nema chip???
moram jos negdje na torrentu skinut bilo koju ps2 igru pa javim kako je proslo,u ovom trenutku se osjecam ko genije i koda sam otkrio toplu vodu lol
dakle cd open ubacis cd ili dvd reset i onda psutis da krene bootat ps2 i prije nego sto krene ucitavat 2 puta reset kliknes i to je to,skuzit ces vec
na youtube video ovaj pusti da ucita do memory card menija pa stisne 2 puta reset,a ja resetiram i prije tog menia i radi bez frke
najsmijesnije bi bilo da moram i orginal i kopije ps-1 i ps2 igre i orginal dvd filomve i kopije ucitavat na taj nacin simple as hell,bez puno muke
moj psx 2 definitivno ima chip
sad sam sprzio jednu cd i jednu dvd igru za ps2 sto sam skinuo sa torrenta i radi za 5 i bez ove fore da 2 puta stisnem reset,samo ubacim cd-dvd i odma pokrene igru
btw. koliko vrijedi cipirani psx2 sa yoestikom,memory cardom,kablovima,chipom i u super stanju??
mijenjao bih za asus eee + moja doplata ili bi mozda prodo,nisam siguran dali bi mjenjo ili prodavo,ali u slucaju prodaje koliko mogu dobit??
Nije baš tema za to, ali- oko 800-900 kuna.
˙ɐsıdoʞnɹ ƃoʌs ǝɾuɐʇıɔ oʇ ǝɾ ouɔıqo -ɐƃoʞ olıq po ıɾloq ǝɾ nɯǝɔ n oʇsǝu ɐɯı ʞǝɾʌoɔ ıʞɐʌs
Imam ps2. do sada nisam gledao nikakav video. Danas sam ubacio u ps neki prženi film. Nije mi ga htjelo učitat. Orginalne videove može učitat. Je li kriv cd ili ps?
Ako nije bio dvd, ps2 nema podršku za njega.
Bookmarks