ja bi još dodo da ima pržilicu i da će imat dvije verzije ona sa većim i manjim hdd.Ona sa većim će biti skuplja.
Da vidimo...
Hardver je doista dojmljiv: Cell procesor dizajnirao je IBM i nalik je onom u Xbox 360, za grafiku je zaduzen nVidijin RSX cip, a tu je ugraden hdd jos nepoznatog kapaciteta. Ugraden je citac Blue Ray diskova, WI-FI za spajanje s dzepnom konzolom, Bluetooth i na kraju nesto kao svemirska kifla umjesto gamepada. Prodaja navodno krece u proljece 2006 godine. Mogao bi stajati 500 zelembaca.
![]()
![]()
Zadnji uredio Šile : 08-06-2005 u 19:16
ja bi još dodo da ima pržilicu i da će imat dvije verzije ona sa većim i manjim hdd.Ona sa većim će biti skuplja.
Ne pij dok voziš,prosut ćeš!!! ;)
Ma, nema šanse!Izvorno postao silvano
![]()
sta mislis jel ce primat diskove od ps 1 i ps 2?????
"Tko pocne trcati za srecom, uvidjet ce da ona od njega bjezi." - H.E.Fosdick
inače nisam ljubitelj konzola još otkako je nintendo "umro" a bio sam veliki fan i gameboya i super nintenda koje sam obožavo,ali playstation mi je oduvjek bio nekako gay, o trojci ču još razmislit
![]()
Dobar (kak se piše đojstik?)
![]()
Koliko ja znam, Cell (PS3) i PowerPC (Xbox 360) nisu baš tako slični jer Cell ima 9 jezgri po 3.2GHz, a PowerPC tri jezgre po 3.2GHz, a snaga Cella je oko duplo veća od one PowerPC-a (2.18 : 1 Teraflopsa).
...koliko sam upućen, PS3 će "poderati" xbox što po snazi što po grafici (tako da ću ga pokušat nabavit kad mu spadne cijena)...
..::>>> Just a little smile can give you more than a money :) <<<::..
Sigurno će Microsoft već nekaj smislit da ostane u igri...teško da će dopustiti da ih Sony tak nonšalantno odere...
Bom Chicka WahWah
ma naravno da hoće ali isto tako naravno samo orginale.....Izvorno postao danijel_13
ovo je relativan pojamIzvorno postao damgol
![]()
Kak su brzo provalili jedinicu i dvojku kaj se tiče čipova, brijem da ni s trojkom neće biti drugačija stvar...jedino je pitanje kako će čipovi utjecati na kvalitetu slike i samo funkcioniranje plejke, odnosno da se nebi događalo kao sa dvojkom da laser sa čipom crkava puno brže nego bez čipa...
Bom Chicka WahWah
istina ali za neke igre još uvijek ne postoje kopije
meni je onaj PlayStejka obicni bio zakon,to sam igro ko lud.Ali sam veci fan Nintenda i njihovih konzola,drazi su mi
May the Force be with you!
Meni je to isto... neprivlačno. Pogotovo kad sam vidio kod jednog frenda kako se samo zajebavaju da uopće pokrenu piratsku igricu... prođe te svaka volja.
Ja volim konzolr više od PC-a iz jednostavnog razloga - kad hoću nekaj igrat na PC-u, onda se morab za**bavat sa konfiguracijom, pa sad šteka, pa sad namjesti ovo pa ono...dok na PS-u jednostavno ubacim igru i igram, bez previše muke...
Osim toga, morao bi svako malo nabrijavat PC, a ovak sam kupio PS2 kad je izašao i miran sam 4-5 godina s njim![]()
Bom Chicka WahWah
sve to ovisi o prijašnjim iskustvima,neko voli fino komotno iz kreveta/fotelje gejmat sa vibrokontrolerom...npr. ja nemogu zamislit igranje arkada na kompu,a bogami niti fps na konzoli
Vidiš, meni je FPS na konzoli praktičan i to najviše zbog joysticka...kad imam tastaturu i hrpu tipki, nemrem se snaći i sve je tak smotano, dok ne na kontroleru sve lijepo na dohvat ruke![]()
Bom Chicka WahWah
bas bi volio odigrat protiv tebe jednu partiju kvejka npr. ti na kontroleru ja na tipkama i mišu, izgledo bi kao balerina koja pleše oko tebe dok ti pokušavaš nanišanit![]()
imao sam ps1, prodao, ps2. prodao, cisto sumnjam da cu ikad pozeljet nabavit ps3. zapravo necu ga nabavit, netreba mi. imam dovoljno snaznu konfiguraciju da izdrzi do ps4neke igre prvo stizu na ps pa onda na pc.. bio sam strpljiv, docekao sam san andreas za pc. dakle, definitivno necu trosit novce na konzolu.
tears stream down your face when you lose something you cannot replace...
Ja ću si cepnut trojku čim dođe...
Bom Chicka WahWah
onda pocni od danas stedit![]()
tears stream down your face when you lose something you cannot replace...
Već jesam...![]()
Bom Chicka WahWah
da trojka će biti i u mojem domu čim stigne na police![]()
ja bi uzeo PS3 kad:
1. bi imao dobar televizor (koji nije zauzet od strane drugih ukućana)
2. kad bi igrice bile daleko jeftinije
3. kad bi imao vremena za to...
ma meni je draže tu lovu skupljat mic po mic i utuč u neki novi komp koji će naravno biti daleko bolji od PS3 za igre...
a ionako su mi igre za PS bez veze (bar ove koje sam vidio do sad, osim GTA), a i kontroler mi nije baš drago oruđe...
tko zna, možda se jednog dana predomislim, ali sada tako razmišljam...
btw damgol pa tvoj komp je bolji i od eventualnog PS4, a kamoli PS3..šta će ti onda to?
I'm not really a gynecologist, but I'll take a look.
"...Moroni kojima je najveći intelektualni domet turbo folk poezija i koji imaju sve B-sides, raritets, remixes i unrealesed tracks od Ceca, Goca i Droca u svojim Grand Cheerokijima, Porscheima, Masseratijima i ostalim indikatorima malog kurca. Da ih pitaš tko je Lennon, ne bi znali odgovorit ni uz Jocker 'zovi cijelo društvo'..." Metastaze
Bookmarks