Aha...a gledaj...da sebi kupujem bio bi bez razmišljanje SE...no ovo je za bolju polovicu koja želi prvenstvaeno od moba izgled, znači šminku, neku solidnu kamericu da može poslikati, displej koji ne smije biti manji od 320x240 i manje od 256 K boja...to je moja odluka, da ima mogućnost MP3-a koji će najviše sigurno koristiti...a baterija za ovako nešto će biti u ku....
A K800 nije skup...isto će me doći ko i D900 a SE je daleko bolji u svemu...no ružan je, debeo i to nije mob za curu
Daj iznesi neke dojmove o D600? Koji imaš drugi,ovaj SE ili imaš i D900?
Zadnji uredio GoranZagorje : 08-08-2008 u 18:07
Pa da..imam i D900 i G600 itd...a gle,moja žena kaže daje zadovoljna sa D600,bez obzira na bateriju..s obzirom koliko ga ona koristi,dovoljno je....
Kamera super,probo sam slike dat razvijat i mogu ti reć da stvarno ima super kameru s obzirom da je 2.0mpx..Jedino što je meni metalo,ono što nema mogućnosti stavljanja svog zvuka poruke,osim njegovih postavljenih..
Ima Mp3 koji jako dobro radi na njemu i nije tak baš osjetljiv,nije klimavac,mada neki budu rekli da im se klima slide i neznam šta....
Uglavnom,po meni,za žensko idealan mob,a nađe se za dosta dobre pare
Hvala na ovom izvještaju![]()
Ma nije to i velika mana za poruke...lako za melodiju poruka...bitno da se može staviti vlastita melodija za pozivda podržava mp3 i ostale formate
On mi najviše pada u oči jer ga nađem za 500kna zadovoljava sve moje navedene uvjete gore...a baterija ako izdrži 2 dana dobra je
![]()
nema frke,stvarno nemogu pljuvat po mobu kad je stvarno ok. A što se tiče baterije,ja vjerujem da mora držat 2 dana,koliko će se ona koristiti njime.....
A neke drastične razlike u slici između njega i D900 uopće nema,bar ja nisam primjetio....ako se još štogod korisno sjetim....
o baš gledam ovome D900 traje baterija:
Vrijeme razgovora 6 h
Čekanje poziva 260 h
Dok D900i koji ima samo ugrađen FM radio i omogućava reprodukciju 3GP i MPEG4 formata, to je jedina razlika između D900 i D900i...i kod toga D900i baterija drastično pada na:
Vrijeme razgovora 3 h
Čekanje poziva 250 h
A D600 ima od njih najbolju bateriju...najizdržljiviju..
Stand-by Up to 300 h
Talk time Up to 7 h
jedino ono kaj ej očigledno D600 je manji,uži ali deblji od D900...
A fučkaš FM radio na Samsungu kad i bez njega jedva 2 dana traje baterija![]()
Bookmarks