Ne kužim kak si temu stavio u Tips 'n Tricks # Kôdovi, ali dobro
Nokia 7390- oko 800 kuna?
s500 i w580- daju se naći za oko 700-800?
A o d900, nemam pojma![]()
E ovako...budući da se bliži vrijeme darivanja u planu imam nekome piknuti mob
Ono kaj mene sada muči je koji... budući da se radi o ženskoj osobi u prvi plan pada Samsung
Ono kaj je najbitnije na mobu je da ima veliki display, da je 320x240, da ima solidnu kameru (ne manju od 2.0), da je lijepog dizajna i da je klizni...
Ono kaj ja mislim upiknuti je Samsung D900...zadovoljava sve gore navedene uvjete...ali nisam spomenuo bateriju kad se zna da Samsung ima problema sa vjekom trajanja... bilo bi poželjno da dugo traje,ali kaj ćeš...
E sada...zanima me koji bi vi meni mobitel preporučili da zadovoljava gore navedene uvjete i da ne prelazi cijenu od 700kn (na crno)
I kaj mislite o ovome D900, iskustva, zapažanja i slično?
I da pitam...isitna da je D600 već star ali i on je dobar mob...ali mi nije jasno kad ga u oglasnicima nude da je novi i zapakiran...pa taj model više ne proizvode...istina ili?
Hvala puno svima
Ne kužim kak si temu stavio u Tips 'n Tricks # Kôdovi, ali dobro
Nokia 7390- oko 800 kuna?
s500 i w580- daju se naći za oko 700-800?
A o d900, nemam pojma![]()
˙ɐsıdoʞnɹ ƃoʌs ǝɾuɐʇıɔ oʇ ǝɾ ouɔıqo -ɐƃoʞ olıq po ıɾloq ǝɾ nɯǝɔ n oʇsǝu ɐɯı ʞǝɾʌoɔ ıʞɐʌs
U nebi ocu Nokiu..ružna je
Za S500 čuo da je baterija u ku...i tipke pucaju na svim modelima..dok ovaj new580 ne nudi baš nešto više od S500...samo je različiti dizajn...
Zadnji uredio //Wild-Boy\\ : 08-08-2008 u 16:24
W580 tipke ne pucaju toliko- barem onima koje ja znam da imaju w580, a imaš i motorolu v8 (nju je malo teže naći za 700, ima za 800).
Nemoj misliti da te odbijam od d900, nego samo preporučam još par mobitela da se lakše odlučiš (makar ne znam koliko proširivanje izbora olakšava odluku, ali- možda ti se svidi neki drugi od navedenih)
A i baš si sročio ovo "vrijeme darivanja"- nije ni Božić, ni Uskrs ni išta slično- ili da počneš malo ranije štedjeti (zezeam se, pretpostavljam da je rođendan u pitanju)![]()
˙ɐsıdoʞnɹ ƃoʌs ǝɾuɐʇıɔ oʇ ǝɾ ouɔıqo -ɐƃoʞ olıq po ıɾloq ǝɾ nɯǝɔ n oʇsǝu ɐɯı ʞǝɾʌoɔ ıʞɐʌs
Poslao sam ti linkove na pm, vjerojatno ne smijem postati linkove javno (iako nisu moji).
Možda nisam ni smio napisati da sam ti poslao na pm
Ne znam baš da kod svakog ne pucaju- ali ja znam 3-4 ljudi koji ga imaju već dulje vrijeme i ne pucaju im tipke.
Ti bi SE da joj možeš pimpat mob![]()
Znači Motorola V8 ne dolazi u obzir...
Još sada preostaje D600, D900 ili W580 makar je malo skuplji....a može i neki drugi![]()
Mislim da V8 nema ispod 1100kn,samo je neki tip dao u oglas za 800 a taj se nikad ne javlja na poziv. Evo ja tražim V8 ali da radi u Tele2 mreži i ne mogu naći, pa budem vjerovatno uzeo Z8, kada nađem povoljno u oglasniku.
Malo me kod toga W580 mući onaj joystick...izgleda tako mali, krhak i lomljiv nekako
Kakva su iskustva sa njime?
I čitam da je mob klimav, pucaju tipke jako često ako se puno piše (a recimo da ga ja sebi kupujem koji mjesečno napiše od 500-100 sms - dok traje ova akcija, mob bi se slomio u rukama) i baterija je jako jako slaba za SE...tako da on otpada...
w580 Pink, pravi ženski
na crno ne bi trebao biti skup jer je u T-Mobile-u nov sa 2 godine garancijom i simpa paketom 998 kn
W810i™ R4EA031, XSound™ CyberBass™, Toshara_153.9_megamax Driver , GFX, Elfpack
Accessories: MPS-60 + Sony MSPD 2GB High Speed+HPM-75
Na crno je tu negdje cijena...ništa nije jeftiniji....
Nego nisma ga vidio u t-mobile ponudi...ali kao što sam i rekao ne želim kupiti mob kojem će za tjedan, mjeseci ili dva početi pucati tipke, koji će škripati i slično...mobitel mora barem godinu dana raditi perfektno...
Onda tu negdje dođe i D900 u Simpa paketu, isto ko i 5310 iako nije klizna...
Zadnji uredio GoranZagorje : 08-08-2008 u 13:41
A nokia 5300, samo što ima 1,3mp?
Nebi nju...baš zbog kamere i jako slabe baterije...
Budući da e cijene kreću za nju po 500kn sa garancijom u oglasnicima bolje je po mojem uzeti D600....
Ima još tko kakav savjet...
Nego ne mogu vidjeti kolko dođu mobiteli u Simpa paketima na T-Mobile stranici? Gdje se to vidi...samo mi prikaže cijenu samog uređaja i flex 3 modela...
Aha...a gledaj...da sebi kupujem bio bi bez razmišljanje SE...no ovo je za bolju polovicu koja želi prvenstvaeno od moba izgled, znači šminku, neku solidnu kamericu da može poslikati, displej koji ne smije biti manji od 320x240 i manje od 256 K boja...to je moja odluka, da ima mogućnost MP3-a koji će najviše sigurno koristiti...a baterija za ovako nešto će biti u ku....
A K800 nije skup...isto će me doći ko i D900 a SE je daleko bolji u svemu...no ružan je, debeo i to nije mob za curu
Daj iznesi neke dojmove o D600? Koji imaš drugi,ovaj SE ili imaš i D900?
Zadnji uredio GoranZagorje : 08-08-2008 u 18:07
Pa da..imam i D900 i G600 itd...a gle,moja žena kaže daje zadovoljna sa D600,bez obzira na bateriju..s obzirom koliko ga ona koristi,dovoljno je....
Kamera super,probo sam slike dat razvijat i mogu ti reć da stvarno ima super kameru s obzirom da je 2.0mpx..Jedino što je meni metalo,ono što nema mogućnosti stavljanja svog zvuka poruke,osim njegovih postavljenih..
Ima Mp3 koji jako dobro radi na njemu i nije tak baš osjetljiv,nije klimavac,mada neki budu rekli da im se klima slide i neznam šta....
Uglavnom,po meni,za žensko idealan mob,a nađe se za dosta dobre pare
Hvala na ovom izvještaju![]()
Ma nije to i velika mana za poruke...lako za melodiju poruka...bitno da se može staviti vlastita melodija za pozivda podržava mp3 i ostale formate
On mi najviše pada u oči jer ga nađem za 500kna zadovoljava sve moje navedene uvjete gore...a baterija ako izdrži 2 dana dobra je
![]()
nema frke,stvarno nemogu pljuvat po mobu kad je stvarno ok. A što se tiče baterije,ja vjerujem da mora držat 2 dana,koliko će se ona koristiti njime.....
A neke drastične razlike u slici između njega i D900 uopće nema,bar ja nisam primjetio....ako se još štogod korisno sjetim....
o baš gledam ovome D900 traje baterija:
Vrijeme razgovora 6 h
Čekanje poziva 260 h
Dok D900i koji ima samo ugrađen FM radio i omogućava reprodukciju 3GP i MPEG4 formata, to je jedina razlika između D900 i D900i...i kod toga D900i baterija drastično pada na:
Vrijeme razgovora 3 h
Čekanje poziva 250 h
A D600 ima od njih najbolju bateriju...najizdržljiviju..
Stand-by Up to 300 h
Talk time Up to 7 h
jedino ono kaj ej očigledno D600 je manji,uži ali deblji od D900...
A fučkaš FM radio na Samsungu kad i bez njega jedva 2 dana traje baterija![]()
Ma uzmi ti njoj D600 i neće požalit,garant....![]()
Bookmarks