e totalno me prca ona iz orbit reklame za onu bocicu, trazio sam posvuda i ne mogu nac... rijeci idu nes kao take a little time to smile, make a little thing worthwhile, when the moon comes up and sun goes down, take a little time to smile...
ee...jel zna neko kak se zove ona pjesma iz reklame za cappy tempo??...
e totalno me prca ona iz orbit reklame za onu bocicu, trazio sam posvuda i ne mogu nac... rijeci idu nes kao take a little time to smile, make a little thing worthwhile, when the moon comes up and sun goes down, take a little time to smile...
˙ɐsıdoʞnɹ ƃoʌs ǝɾuɐʇıɔ oʇ ǝɾ ouɔıqo -ɐƃoʞ olıq po ıɾloq ǝɾ nɯǝɔ n oʇsǝu ɐɯı ʞǝɾʌoɔ ıʞɐʌs
georgy.... kak si dobar... evo ti jedan kisss!![]()
nemam potpis! ;)
Je l zna netko koja pjesma svira u reklami za Heineken Cool Summer ovoj zadnjoj ljetnoj .Ministry of sound ima neke veze s tim, u reklami je njegov znak.
Neznam jel bilo već u ovoj temi, al jel zna ko kak se zove ona pjesma iz Pantene reklame... nešto "no one else, no one else"... I ako neko zna neka pjesma ide nešto ovako... "Šuti, moj mali plavi...
Pjesma iz Pantene ,a da nije ova šuti, samo šuti, šuti moj dječaće plavi (nikoja druga mi ne pada napamet).
˙ɐsıdoʞnɹ ƃoʌs ǝɾuɐʇıɔ oʇ ǝɾ ouɔıqo -ɐƃoʞ olıq po ıɾloq ǝɾ nɯǝɔ n oʇsǝu ɐɯı ʞǝɾʌoɔ ıʞɐʌs
Neee, nije iz reklame, to sam samo dodao uz ovu iz Pantene reklame, tu sam negdje na moru slučajno čuo...
OK. Je li to to što si tražio?
kako se zove ona pjesma iz reklame za samsung u-900 Soul?
Ima netko onu rekla od T-mobile vezanu za strance koji mogu dobiti besplatno prognozu na svoj mob??Neki regge ritam?
Tko rano rani, zajebo je pjetla
Pa kad sam tražio po imeshu, bilo je manje od 5 pjesama s tim imenom, a samo su izvođači bili Novi Fosili i Karma...
REX- "Magic" by Robin Thicke
RAUL- nisma vidio tu reklamu, jel je ima na youtube- u?
@rap_boy ama novi fosili suti moj djecace plavi i da, treba pjeva i brza je pjesma,ako hoces da uploadam extra pjesma
"...i suti,samo suti,suti moj djecace plavi,
i nek tvoja kosa plava na jastuku uspomena spava..."
no mene interesuje sa vodafone reklame starija reklama doduse ono nesto "one two three cmon an get your... pa sad ne znam text... when you look so fine and i really wanna make you mine" tako nest![]()
X-FusIOn
Jet - Are You Gonna Be My Girl?- dobar je i spot![]()
ej ljudi sjetila sam se jedne pjesme.... bila je na nekoj seriji na rtl-u prije nekoliko godina... a ide ovak (inace bi googlala tekst ali nisam sigurna jel ide bas tako) :
i'm being haunted by a whisper, a chill comes over me, i've been trapped inside this moment, i'm not victim, i'm not a freak... e refren ide nekak ovak...
free me before i slip away (...itd) ... can somebody help me? vise ne znam...... ali pjesma je hebena! koliko je se sjecam..... ( a to je malo) cini mi se da ce mi biti najdraza....
evo i jos jedna... pjesma iz nekog csi (zaboravih jer ne pratim to vishe)
Out here in the fields, i fight for my meals, i get my back into my living, i dont need to fight to prove i'm right
and i don't need to be forgiven.... nisam sigurna jel tako... al fakat ne gledam rtl (mislim da je neki csi na rtl-u i osim toga nemam vremena za gledanje tv-a)...
can somebody help me?
nemam potpis! ;)
Bookmarks