Jel ti ga prpozna kad uštekaš kabal u telefon? Kao "found new hardware device"?
I još jedna stvar što ti treba,to je moja greška, Samsung USB driver installer.exe
Ako to već nisi skinuo...
Znači.prikopčaj telefon i pokreni Installer
Zadnji uredio The Judge : 06-08-2008 u 15:55
prijatelju neide,ne pripoznaje.sve sam skinuo,kada idem pokrenuti samsung usb drajver instaler piše napomena nemojte spajati vaš tel na pc prije nego instalacija bude dowršena.probao sam i prije i poslije,drajvere instalira samo mob ne nalazi.što se tiče samsung pc studio 322 hd5 verzija 3.2 instalira ga ali u jadnom trenutku piše ako pc studio želite povezati u mpt načinu rada potrebna je najnovija verzija window media player,neće utjecati na ništa osim pc studio.ništa ne razumin,damije naslikati postupak možda bi i u svemu tome nigdje na cijelom kompjuteru ne nalazim svoj mobitel.izvini budali što te gnjavi hvala![]()
Polako,bumo riješili....
Evo skini OVAJ driver...za početak..
Probaj promijenit USB port,nekad i to zafrkava...Mora ga prepoznat kao "new hardware device" kad ga uštekaš u komp....Jel to koristiš originalni kabel od njega?
Ovako ćemo....
1.Sve deinstalirat,software,driver installer,restartaj komp.
2.Ne spajat Mob na kompjutor.
3.Instaliraj USB driver
4.Instaliraj PC Studio
5.Ponovo restartaj komp.
6.Uštekaj usb u komp.
7.Uštekaj kabal u upaljeni mobitel..
Zatim komp mora detektirat new hardware i instalira pravilni modem driver..
Tad bi trebao bit spojen.
BTW: Odaberi u Pc studiu pod Menu; File/connections i mora biti odabrana USB metoda spajanja...
I provjeri u Control Panelu pod "Phone i Modem settings" dali imaš nešto ovako
Ovo je moja slika,ali uglavnom mora postojat Samsung USB modem...
pokušati ću pa javim danas sutra,nemogu restartati komp jer sam radi sebe stavija deep freeze dami sa disk c prilikom restarta briše sve,toje za viruse i ostalo.nemem mrežu za maxadsl,tcom ja vremenski sporo uliće svašta pasam se nekako žaštitio sa ovim alatom i iša na hombox,pozdrav
Bookmarks