Dječko...prvo se pretraži forum,dali možda takva,slična tema postoji,pa ako ne,onda se otvara nova...-za ubuduće
http://cafe.mobil.hr/showthread.php?...highlight=f480
Imalo tu ima review....
ajde ko ga ima da odgovori na ova pitanja i nek napravi review sto prije jer ga mislim kupit za koji dan
ima li ovaj mobitel speakerphone?
moze li se zakjlucati ono poruke, slike, imenik i to?
kakav je touchscreen na njemu, jel je spor, jel osjetljiv na toplinu ili na dodir ?
baterija - izdržljivost?
vaši dojmovi ?
Dječko...prvo se pretraži forum,dali možda takva,slična tema postoji,pa ako ne,onda se otvara nova...-za ubuduće
http://cafe.mobil.hr/showthread.php?...highlight=f480
Imalo tu ima review....
Dječko... to sam već pročitao i nigdje nisam nasao odgovore na moja pitanja i zbog toga sam otvorio ovu temu
i meni je ovaj the judge svasta govorio na forumu...
F480 je izvrstan mob.Mislim da koristi ovo novo expresso sucelje...
Ako imas novce ne oklijevaj-Kupi ga.
Zadnji uredio The Judge : 05-08-2008 u 11:34
kakvo je to expresso sučelje? sta imas ga?
mene samo zanima taj touchscreen, dal je brz i pouzdan, jer necu placat 3500kn pa da mi se pokvari za 5-6mj.
Zadnji uredio Leone : 05-08-2008 u 14:47
a znas mozda dal je osjetljiv na dodir ili toplinu? i jel se moze zakljucati ono poruke, imenik..?
ako moze, ja cu ga kupiti sutra, a ako ne budem jos vidil..
kaj nitko nema ovaj mobitel, da mi kaze onako iz prve ruke kakav je na prvi (a i drugi) pogled...?
zanimaju me vasa misljenja,.......
Zadnji uredio Leone : 06-08-2008 u 17:28
jel zna ko dal ima senzor za automatsko rotiranje slike kad okrenes mob?
jos ga niko od vas nema,da kaze kakav je to mobitel? htio bih ga uzet,produzenje pretplate..dal se isplati taj mob? prednosti i mane??
ja ga imam već nekih 2.tj i za sada sam prezadovoljan s njim... mob mi je zakon iako nikako nemogu naći brisanje zadnjih kontakata kod slanja poruka... ali mob mi je predobar, i još ima bat od 1000mA.... prva liga
i kako dugo ti izdrzi ta baterija?? jel taj samsung smart ili dumy telefon? znaci instaliranje raznih aplikacija i sl. ..
F480 je dummy model s Touch Screen-om .jel taj samsung smart ili dumy telefon? znaci instaliranje raznih aplikacija i sl. ..
Možeš instalirati java stvari...
samsung x460--samsung d-600--nokia 6288--n73--n91me-v630i-6288-lg ku990, s.e g700-lg kf750 + hp ipaq 114
a sta je to OTA?
Over The Air (OTA) kada skidaš igre i aplikacije direktno preko browsera u mobitelu i nakon toga instaliraš ih.
Postoje modani firmware-i koji imaju mogućnost instalacije java igara iz foldera ostalo preko jar datoteke.Što je naravno neisplativo ako nemaš neku data tarifu Eh, da mi je znat kad će samsung ispravit te svoje gluposti u softu
i jos nesto.. ton za sms?? jel moze biti po zelji ili opet samo onih par predodredjenih? jel to konacnom ispravljeno kod samsunga??
kaj niko nezna to u vezi sms tona? mislim ga uzet ovih dana ali to mi je veliki minus ako ne ide..
moze bit po zelji
![]()
Bookmarks