to netriba ni moddati, meni je mob prva liga i bez moddanja
ja mislim da tribas malo pricekat, tek je uređaj izesao![]()
zanima me jer se moze to cudo modat i jer ko ikad modo....kupljen u vipu..cid52 red
hvala!
to netriba ni moddati, meni je mob prva liga i bez moddanja
ja mislim da tribas malo pricekat, tek je uređaj izesao![]()
Joj kako bi bilo dobro kada bi moderatori napisali sve kako se može modat V640 u ovoj temi, ili barem dali određene postove pa da se vodimo s njima.
Otkodirat/NE, stavljati software od drugog moba/NE, ali micat vodafone ikone i stavljat flash meni/ može, Pa dajte tocne postove koje se odnose na ovaj mob. Tako da se ima sve na jednom mjestu. Hvala.
....
Ne znam podrzavaju li free alati ovaj model (mislim da barem jdflasher podrzava), no ako podrzavaju, postupak za mijenjanje menija/ikonica i dodavanje flash menija je isti kao i za sve ostale modele, pa ne vidim zasto sad ponovno pisati iste upute.
A u kojoj se temi govori o mijenjanju ikona pomoću jdflashera? Koliko sam vidio samo se govori o mijenjanju s setoolom i XS++ .
....
Pa razmisli logicno. Mijenjanje ikonica/menija se svodi na kopiranje fileova na pravo mjesto u telefonu, sto znaci da je postupak za to identican kao i za stavljanje custpacka, stavljanje drugog drivera za kameru, acoustic drivera ili bilo cega slicnog.
Dakle,zanima me kako na navedenom mobilnom uređaju izbrisati one već postavljene demo igre,slike i one melodije sto se dobiju sa mobitelom...? Tek sam kupio SE pa nemam bas iskutstva s tim.
Yes, I am a criminal. My crime is that of curiosity. My crime is that of judging people by what they say and think, not what they look like. My crime is that of outsmarting you, something that you will never forgive me for.
taj mob je db3150 platforma pa jos cekamo novi xs++ koji ce moci pristupiti njegovom file systemu...znaci zasad jos nikako "free"....
w610 modded totally.....
Nažalost...Svakako,hvala na odgovoru.
Yes, I am a criminal. My crime is that of curiosity. My crime is that of judging people by what they say and think, not what they look like. My crime is that of outsmarting you, something that you will never forgive me for.
zar se ne moze sa jdflasherom pristupiti FS-u i onda to izbrisati?
Mislim da nije jos izasao za db3150 platformu.....izašao je samo za cid 53....![]()
![]()
w610 modded totally.....
hoce li se to cudo moci pachati i sa kojim programom.
EDIT : ma cuo sam to ali za to su samo profici a ne obicni customizeri
Zadnji uredio fpopic : 01-08-2008 u 19:44
Vjerojatno hoce. Kao i svi prije njega.
Samo strpljenja...
Ako hoces ubrzati stvar, slobodno se pridruzi razvojnom timu koji radi na probijanju DB3150 platforme.
jedva cekam da napravim crossflashing u neki bolji model sa walkmanom
Mozda ce i to biti moguće....prouci nesto o w302....mozda se u njega bude mogao crossflashati...
w610 modded totally.....
Koja tipka?Cemu sluzi?
w610 modded totally.....
Hmm....meni to liči više kao ikona prečaca...mozda sad nova....
w610 modded totally.....
Skuzil da mozda ni nebude moguće v640>w302...v640 ima kameru za videopoziv...sto vi decki mislite...
w610 modded totally.....
Ja mislim da nemoze....jer ipak on flash menije koristi iz tpa/preset/system/desktop/flash....si probao nekako napisati....
w610 modded totally.....
e ljudi jel se moze ikako moddati ovaj SE naravno, besplatno?
Bookmarks