voltaža bi trebala bit ista.
No, kad smo kod playera koji dolaze samo s usb kablom. Sony a805, kad se ušteka na taj adapter - ne puni se. Zgleda da se punjenje aktivira samo kad prepozna da je spojen na komp![]()
imam jedan problemcic, sutra putujem u francusku a imam iriver uz koji sam dobio punjac samo da ga mogu preko usba punit. cura ima neki mp3 no name uz kojeg je isto dobila i usb punjac ali i adapter za strujno punjuenje, taj adapter se usteka u sturuju na njega se usteka usb i onda mini usb u mp3. zanima me da li ja mogu svoj iriver punit s njenim punjacem tj. da li se svi mp3 playeri pune istom volazom, nebi htio da se desi nesto iriveru zbog takvog nacina punjenja. Hvala
voltaža bi trebala bit ista.
No, kad smo kod playera koji dolaze samo s usb kablom. Sony a805, kad se ušteka na taj adapter - ne puni se. Zgleda da se punjenje aktivira samo kad prepozna da je spojen na komp![]()
When shit turns to gold, the poor will be born without ass
Tak je na sonyu, na tvom neznam. Probaj (na vlastitu odgovornost)![]()
When shit turns to gold, the poor will be born without ass
sto odmah nisi uzeo ipod?
Nokia 6060 -> Nokia 6030 -> Samsung e700 -> Samsung -> e800 -> Sony Ericsson k510i -> Sony Ericsson k700i -> Samsung e250 -> Samsung j700 -> Samsung e250(again) -> Samsung S5230 - tocco lite
:)
gle to ovako
vise para-bolja kvaliteta
![]()
Nokia 6060 -> Nokia 6030 -> Samsung e700 -> Samsung -> e800 -> Sony Ericsson k510i -> Sony Ericsson k700i -> Samsung e250 -> Samsung j700 -> Samsung e250(again) -> Samsung S5230 - tocco lite
:)
Prilično ograničeno razmišljanje, bez uvrede. Zato su tu bili touch-evi s defektnim ekranima, nano-i preosjetljivi na ogrebotine i sl. Nemam ništa protiv iPoda, i sam ih imam 2, samo želim reći da ponekad nije sve tako lijepo kao na reklami.
Ontopic: mislim da ide sve na taj adapter. Imao sam ga doma i punio je iPod nano, Motorolu V360v i još par mp3 playera. iPod se tokom punjenja ponaša kao da je spojen na komp, pa mislim da ni ti sa svojim playerom ne bi trebao imati problema.
Bookmarks