Ovak. koji? zasto? koja cijena?
da li postoji ipod s 20GB i gdje i po kojoj cijeni ga je moguce nabaviti?
Ovak. koji? zasto? koja cijena?
da li postoji ipod s 20GB i gdje i po kojoj cijeni ga je moguce nabaviti?
zgodna stvar
bas mi je taj zapeo za oko 40gb, a ima i brata 60. budem potrazio tvrtku koja zastupa creative labs pa cu malo da vidim cijene, ali mislim da ce onaj 40gb biti izmedu 2000-2500kn sto je solidna cijena
pa fakat za neki 40gb je cijena jeftina.
josh dok ga ja nadem i kupim i 60gb ce biti te cijene![]()
ma daj,pa to je previse,kad ces to sve stici slusati
Creative je za one sa turbo sluhom - pretihi su...
link ka iPod storeu u Hrvata...
http://store.apple.hr/IMC-Apple-Stor...record?id=iPod
Preskupo...
Zadnji uredio dmi : 25-05-2007 u 02:02.
ne zanam vidjet cu.
bas hocu neki veci od10gb jer nemam namjeru razmisljat koliko ce mi pjesmi stati i koje ce biti kompresije na neki 512mb. imam mp3/cd player ali mi cd od 900mb nije dosta koliko muzike ja nosim sa sobom u dzepu, a neda mi se svakih pet minuta kad bih isao mijenjat muziku palit komp i ne znam kaj. ovak cu imat cijeli hard u dzepu tak da ce staroj muziki bit mjesta. kuzis kaj hocu rec, a bas ti veliki mp3 nisu skupi, naravno osim apple-ovih
moj frend je kupio neki ima gigu i pol i platio soma i 300 u hg-u...ak je,al i tu je vec previse pjesama
jel to onaj philips hdd60? i kakva su njegova iskustva?Izvorno postao smogovac
ocito me nisi skuzio.
ako ko sazna jos o kavim mp3 playerima ovecih diskovnog kapaciteta nek posta, a da kostaju koliko i vrijede nek posta.
a i nek sliku stavi
kaj ti to nije maloPoslao: IggXy
Moj mp3 player je star 3 god i ima 64 mb a ti razmisljas o 60 gb![]()
ja imam od 256mb i malo mi je
![]()
čovječe, tolka lova za mp3 player, eeeeeeeeeeee........
Nikad ne bi tolko dao!!!!!
zeroo al možeš i prenosit podatke prek njega
da, da.... svaka mu čast, ali ipak, da slušaš 25 sati na dan, meni je to puuuuno previše love! Možda za koju godinu kad budu jeftiniji.....
Na jedan cd ti stane oko 300 pjesama i to tebi nije dovoljno?Kupiš rw-cd i pržiš si kad ti mjuza s cd-a dosadi,a tih 300 pjesama nečeš moći preslušati u jednom danuPoslao: ..::HRCO::..
bas hocu neki veci od10gb jer nemam namjeru razmisljat koliko ce mi pjesmi stati i koje ce biti kompresije na neki 512mb. imam mp3/cd player ali mi cd od 900mb nije dosta koliko muzike ja nosim sa sobom u dzepu, a neda mi se svakih pet minuta kad bih isao mijenjat muziku palit komp i ne znam kaj. ovak cu imat cijeli hard u dzepu tak da ce staroj muziki bit mjesta. kuzis kaj hocu rec, a bas ti veliki mp3 nisu skupi, naravno osim apple-ovih
ja sam imao priliku da imam na nekoliko dana iPod sa 10gb, i ostao sam bez rijeci to je definitivno najbolja stvarcica sto se tice sviranja muzike..... a 10 gb... mjesta cisto dovoljno..mislim....!
tears stream down your face when you lose something you cannot replace...
...otkad dan ima 25 satiPoslao: zeroo-cool
da, da.... svaka mu čast, ali ipak, da slušaš 25 sati na dan, meni je to puuuuno previše love! Možda za koju godinu kad budu jeftiniji........
...a po pitanju mjuze...meni je i 1 GB previše...planiram si uzet neki mp3 player od 256 mb i to mi je sasvim dovoljno...a 40 il 60 Gb...stvarno previše,ma nek ti imaš cijeli hard na njemu,al šta vrijedi kad ni 1/10 od toga nećeš preslušat u 7 dana...
..::>>> Just a little smile can give you more than a money :) <<<::..
Bookmarks