imam ga instaliranog ali svejedno nemogu gledati video na internetu.Šta god da napravim ništa se ne dešava samo trazi da nešto kupim kad stisnem na praznu (sliku).
Deinstaliraj ga i instaliraj najsvjezijeg...
http://www.adobe.com/shockwave/downl...shockwaveFlash
I meni je tako bilo...
dnevnik.hr
www.segon-hoće da ga kupim.
adobe sam pokušao već 2 puta instalirat i uvijek isto
Ham,ham,ham....Nekaj tu ondak nevalja.....Sad ću ja to malo prorešetat...pa se javim
EDIT; Jel se vidi u TaskManageru? Dal je otvoren flashplayer?
Kopiraj iz (AKO IMAŠ) macromedijinog foldera .exe datoteku flash playera i preimenuj je i zaljepi u system32/macromed kao GETFlas.
i to mora da radi brale.....![]()
Zadnji uredio The Judge : 19-07-2008 u 21:46
U task Manageru ga nema, a u add or remove programs ga imam što se tiče ovog ostalog morat će mi netko malo bolje objasnit te foldere i ako ih imam neznam gdje da ih tražim.ubilo me ovo HVALA NA TRUDU!!!
ja znam upalit i pokvarit kompjuter i više od mene nemoj očekivat, da ga vidim možda bi i probao ovako sam izgubio više od dva sata tražeći macromedijalni folder bez uspjeha
idem probat
Macromedia Dreamweaver 8 -To je najbliže što sam našao.Instalirao ga našao u proggram files -Macromedia-Dreamweaver 8 -Configuration-Flash player.
Kopirao u sistem 32- Macromed-Flash- Flasxh player trust(i ništa ),pa samo u flash(ništa),pa samo u macromed(ništa),Pa u sve i jedan(ništa).Neznam jeli problem kad mu mjenjam ime promjeni mi se ikoma iz activeX control u Type File
nažalost ništa ili nešto nisam dobro napravio.
Trenutno sam deinstalirao exploer 7 i skinuo adobe media player instalirao ga dobio sliku i vraćam 7 pa ću vidjeti šta će bit
probat ću s mozillom
J...ga evo trojka radi kasno palim.trenutno radi i video izgleda da exploer nije dobar.PUNO HVALA ako budem imao koju pametnu javim se.
radi vrlo dobro čak je i dosta brža od exploera trenutno ne koristim Vip-fast(sranje za ubrzanjue interneta) i sve šljaka
Dobra veče!!!
Nažalost do nedavno bez fast net-a ništa.
Provjereno šljaka možda i prebrzo bar za moj komp
Bookmarks