meni nije vrag dal mira pošto svi fale ovu verziju firmware-a i jučer napravio upgrade i za sad sam prijetio da su popravili bug kad ideš na prijenos podataka i završiš da konačno podesi temu koja je i bila na sticku(prije je uvijek podešavao defaultnu)
Mi6 Black
meni se nisu izbrisali...ali sam napravio backup za svaki slucaj!
p.s.
i baterija, prije 3 dana sam ga punio a trenutno je na 56%, zakon!
Onda ću sad kad mi se napuni baterija opet probat updateat, valjda će mi sad htjet...
Da, meni baterija s ovim R1EA031 traje 2, max 3 dana... To me možda i najviše živcira
EDIT: opet ništa, piše mi da nadogradnja nije dostupnaNevjerojatno... Na K800 sam normalno updateao, ali ovaj magarac baš neće i neće
![]()
Zadnji uredio Sniper : 16-07-2008 u 18:44
Evo ja sam pokušao preko seusa stavit novi firm ali javlja mi da nadogradnja nije dostupna. Možda jer mi je mob na vodafonu brandiran...
Ne mozda nego sigurno zato.
Vec davno je bilo objasnjeno da branded firmware debelo kasni za cistim. Ako ga ikad i izdaju.
Za to ne bih znao.
Znam samo da branded firmware izlazi znatno kasnije od cistog.
Ali ne vjerujem da je tako i u servisu jer kao što sam već napisao, moj već više od tjedan dana u servisu nakon BROD-a a tamo su mi rekli da će mi staviti R1FA035 dakle isto kao i za čiste (nebrendirane)....sutra bi trebao biti gotov pa ćemo vidjeti....
Sniper....Tebi je jedino rješenje, kao što ti već rekoh servis kao štoje i moj frend isto napravio sa čistim, dakle morat će platiti i mislim da je ispod 200 kn (uskoro ću znati)....
Nedavno si rekao da i ti imaš garanciju, ali nakon što sam pročitao tvoj zadnji post jasno mi je zašto izbjegavaš servis....Naravno tebi garancija više ne vrijedi jer si ga skidao sa vodafona i time izgubio garanciju, tako da je za tebe jedina opcija plačanje kad bi ga dao na servis...
Po mome, mobitel koji toliko košta kao k850, a kupljen sa garancijom, nikad se privatno ne prčka po njemu jer garanciju izgubiš a može doći i do ozbiljnijih kvarova i možeš ga jebat onda (to se desilo i mom frendu)...
Mene je i on nagovaraop da ga maknem sa vodafona ili da si ga sam update-am....ali nema šanse da bi ga dirao dok imam garanciju...
Ja sam se jednostavno uputio prošli put u servis i tražo da mi stave noviji software na osnovu garancije i to su napravili, to što nije valjao...jbg...sad neka stavljaju nove skroz dok nebude uredu...A vodafon mi toliko ne smeta da ga nebi mogao isfurati do isteka garancije...
Nope, vrijedi meni još garancijaZašto? Zato jer je mobitel kupljen kod jednog čovjeka koji prodaje mobitele i ima svoj servis, a ne u vipu
I on mi ga je besplatno debrandirao, i naravno, vrijedi mi još garancija...
Ne znam, vidjet ću, zasad mi ga se ne da nosit u servis dok ne vidim šta ću uopće s tim mobom... SE me ovaj put jako razočarao...
Aha...to je onda druga stvar...
Nego, mene su danas ovi u servisu raspizdili do kraja....nije ni čudo što tvoj nije mogao primiti ovaj software....jer ove budale su mene danas nazvali i rekli da ni oni to nemogu napraviti u Zagrebu nego mobitel danas šalju u Split....nakon što je kod n jih bio 10-tak dana sad još moram čekati dok se ne vrati iz Splita, ali zašto bi to bilo sve....frajer mi kaže da donesem garanciju da je mogu faksirati u Split, a ja znam (a i frend je bio samnom i to potvrđuje) da sam im garanciju doneo i otišao samo sa potvrdom no oni i dalje tvrde da sam mob predao bez garancije.....očito su je izgubil. Morao sam dignuti frku pa su rekli da će je još potražiti i javiti mi i sad čekam....
Fakat da čovjek poludi....![]()
![]()
Oni uzmu garanciju, ne ostane ona kod tebe.
Meni su tako svaki put.
Ostane ti samo ona potvrda.
˙ɐsıdoʞnɹ ƃoʌs ǝɾuɐʇıɔ oʇ ǝɾ ouɔıqo -ɐƃoʞ olıq po ıɾloq ǝɾ nɯǝɔ n oʇsǝu ɐɯı ʞǝɾʌoɔ ıʞɐʌs
Pozdrav svima,
Kupio sam Sony Ericsson K850i u Vipu i brandiran mi je na Vodafone i koristi onaj početni software i firmware.Dao sam ga otključati na sve mreže i sada želim da maknem Vodafone i one njihove divlje ikone.Još uz to imam problema s kamerom jer mi je loša i mobitel se zna sam od sebe restartirati.
Može li kakva pomoć ili tutorial kako da mobitel debrandiram i stavim novi software i firmware,jer vidim da su ovdje svi zadovoljni novim softwareom i firmwareom ili da ga šaljem na servis.
Samo želim da mi se makne glupi Vodafone i njegove ikone,te da se popravi kamera i da se ne resetira
Unaprijed svima hvala na pomoćo
I vaša je onda preporuka da ga dam debrandirati ili da šljaka ovako.Inače još imam problema,u media playeru mi nema glazbe a imam na kartici 1gb glazbe i mogu samo da je slušam u datotekama??????
Mislite da ga se "riješim" prodajom ili debrandiranjem????![]()
Dali bih mogao da šta s programima XS++ i Farmanagerom????
Ovo je podforum o hardveru, pa nemojmo ovdje raspravljati o flashanju, debrandiranju i ostalo.
Postoji poseban podforum za to, a tamo je za K850 vec sve objasnjeno.
Osim toga, Sniper ti je vec gore napisao da ne mozes nista sam od doma.
Zadnji uredio ravilov : 18-07-2008 u 13:48
btw kolika je trenutna cijena ovog modela u prosjecnom ducanu mobitela?
danas sam uzo k850 i neznam nije me odusevio ko sto sam ocekivo da ce. tipke su govnjave i one 3 touch tipke mi nikako ne pasu. al valjda cu se naviknut.... i nekak je spor po izbornicima... mislim radi on sve gotovo trenutno ali nekak kasni koju desetinku... frendova simbian nokia je puno brza.
i slike mi znaju bit tamne, sasvim solidno osvjetljena soba i kad gledam onak preview sve dobro dok ne izostrim i okinem, onda tamna slika bude...
Nedavno sam postao ponosni vlasnik K850i i mobitel je zakon.
Samo imam jednan problemčić. Kada pritisnem onu tipku za šortkate mi onaj dio ekrana odmah iznad te tipke (znači donji lijevi kut) "zapliva" i to prilično jako. Kao kad pritisnete LCD ekran i to mi počinje ići na živce. Na drugoj strani gdje je "c" i sklopljena slušalica ništa. Isti problem mi se javlja kad idem gore i lijevo sa navigacijskim tipkama (ali taj je slučaj puno blaži).
Ima li još netko takav slučaj ili je samo moj fakd-up...
Bookmarks