Na stranici prije, post 736
jel zna ko kako se zove sad ova nova pjesma iz t-mobilea, ova ljetna neka x) za besplatne poruke??
nešto ..falling in love with someone..tak nekak? xD
pokušavala sam ju nać al ništa..
pliiiiiiiis?
Na stranici prije, post 736
˙ɐsıdoʞnɹ ƃoʌs ǝɾuɐʇıɔ oʇ ǝɾ ouɔıqo -ɐƃoʞ olıq po ıɾloq ǝɾ nɯǝɔ n oʇsǝu ɐɯı ʞǝɾʌoɔ ıʞɐʌs
Pjesma iz reklame za Peugeot, ona stvar sa buba-marama kad imaju tulum u karavanu!
U školu sam im´o ja petice sve, samo iz vladanja bogami ne!
rexona reklama za novu okrenutu bočicu sa onim pičićem kojoj se sise opiru gravitaciji![]()
:::: I don't have to be good, I'm cute ::::
jel zna itko koja pjesma iz reklame za perutnina ptuj hrenovke.
hmm kako se zove ono cini mi se da je iz coca cole kad treba otvori zubima flasu ono "when youre smilin when your smilin and the world smiles with you and when youre laughin when your laughin make the sun come shinin through" nest tako
Ovo je reklama, jel da?
A pjesma se zove "When You're Smiling"
Sator- ako još nisi saznao, Coccinelle- Raving time
samo je nigdje ne mogu naći, ajd ako nađeš pošalji mi (molim te).
fly::nan- "Sweet About Me" by Gabriella Cilmi
Zadnji uredio georgy : 02-07-2008 u 18:55
˙ɐsıdoʞnɹ ƃoʌs ǝɾuɐʇıɔ oʇ ǝɾ ouɔıqo -ɐƃoʞ olıq po ıɾloq ǝɾ nɯǝɔ n oʇsǝu ɐɯı ʞǝɾʌoɔ ıʞɐʌs
e zanima me zna ko kako se zove ona pisma iz reklame za novu rexonu.
ide nešto ...upside down...
ne zove se tako pjesma probao sam
Gabriella Cilmi - Sweet About Me
When shit turns to gold, the poor will be born without ass
Da, ona je brža- dosta brža.
No ne znam si ima za nač tu- bržu.
@georgy & vert... TNX DEČKIIIII :******![]()
:::: I don't have to be good, I'm cute ::::
eh... nekoliko zelja...
1. vip reklama, stara je vec, ono kad se vrte na fotelji, prvi dio reklame je kad kao koga ce izbacit i sve to... vjerovatno s istom pjesmom i tamo...
2. nije s reklame, al zanima me pjesma ciji kratki dio cujemo na pocetku uvoda u anatomiju, ide nes kao - nobody knows where they might end up, nobody knows...
3. axe reklama, ono kao kupi 1 i 2 i stvori axe 3...
4. orbitova nova reklama, za onu bocicu
5. nema 5, to je to, fala unaprijed
1. Možda Peter Bjorn and John - Young Folks, ta je na kraju (si na tu mislio)?
2. Psapp - Cosy in the rocket
3. Youtube kaže yard of blonde girls - jeff buckley
4. Orbit ili airways- opiši kaj se događa u reklami (jel to sa onom ženskom šta hoda po busu ili na sastanku)?
5. Molim (ako sam pomogao)
Nisam nasao cijelu pjesmu ali i ovo moze nekome posluziti. Raving time iz reklame za Peugeot 207 i bubamare!
http://rapidshare.com/files/12783431...anini.rar.html
U školu sam im´o ja petice sve, samo iz vladanja bogami ne!
3. Ma znam, i meni se čini da je druga pjesma u reklami. Ali na youtube- u je u svim reklamama (tim za axe mix) ova pjesma- gle. Ali valjda je kod njih (u Americi, Indiji od kud je već ovaj koji je stavio video) drugačija verzija reklame.
4. Ne mogu je nigdje naći
nema na čemu![]()
http://www.speedyshare.com/227647843.html
hitno mi je pa ako znate, punite mi odgovor i na mail plz... :banana:
killerloop.2807@gmail.com
livin' fast
Jel mi može tko reć ,naravno ako zna tko pjeva ili kako se zove pjesma iz VIP-ove reklame 'kupi bon od 100 kuna dobiješ 200' - nova reklama!...najbolji ste puno vam hvala!![]()
Kako se zove pjesma koja se koristi ja mislim u becks reklami kada reklamiraju di će biti poznati dj-evi ovo ljeto .Mene zanima prva stvar koju puste u toj reklami.
Hvala
Bookmarks